Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
khristin spune:
Denisa, tare dulce Edwin al tau...si are asa mult par brunetelul
, noi sintem mai cheliosi
, si la fel era si surioara lui si acum avem un par de nu-l mai putem descurca
. Si eu vreau sa-i iau salteluta cam cum are al tau, ca cea de aici: http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2847958 E super pt. dezvoltarea lor motorie, mai ales statul pe burtica 
Alinutza, am citit ce ai spus de respectivii prieteni si cred ca mai bine ca au refuzat, pt. ca nici nu aveati nevoie de asa nasi
. Vine timpul cand veti gasi persoanele potrivite. ![]()
Fetele cu fetite
, noi cand i-am facut gauri pt. cercelusi domnisoarei noastre, am ales din aceea care se impusca direct in ureke si au avantajul ca nici nu se infecteaza. Si ce mandre eram apoi 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
babytza spune:
Simodina , Kid bine ati revenit !!! Asteptam detalii...Cum a fost cu 4 copii la munte ? Mai aveti degete , sau le-au mancat copiii ? ![]()
Felicic ce bine ca ai gasit o bona pentru Falkone. 
Alina ce urat, sa refuzi un finut...Sunt convinsa ca nu erau potriviti. O sa gasesti pe cineva care sa merite un asa finut 
La noi au revenit colicii....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
CosmyB. spune:
tzitziri exact!
ai explicat f bine ca surubul nu trebuie sa intre, doar sa preseze! mai e modelul de carusel facut special pt tarc, e ca o clema, dar eu cand am cautat am gasit un singur model pe net si nici nu era disponibil macar.
Pozici
Mami super happy de
Maya
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Nerantula nu-i merit ca nu am facut decat sa ii citez pe clasicu. Pupam Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Informatia are pret cand e transmisa, doar produsa nu prea foloseste. Deci i-ai merita cu prisosinta. Dar trimit niste floricele in schimb

Btw, pouch-ul acela e de baza, in el se linisteste Gruia fara exceptie, ca de altfel e mai tot timpul suparat copilul asta, nu stiu ce-o avea el in sufletel
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
_irina_ spune:
Alina daca au refuzat inseamna ca nu erau nasi buni pentru Cipri. Mai bine asa decat sa nu tina mai tarziu legatura cu el.
Cu kaki nu m-as agita, dar piti se agita foarte tare, plange, nu doarme, noaptea da poc-uri si se trezeste din cauza lor sau din cauza durerii de burta si cu greu mai adoarme. Se trezeste pe la 5-6 sa pape si nu mai adoarme la loc, apoi toata ziua facem party. Se vede ca nu e in apele ei deloc. Dupa ce face in sfarsit kaki recupereaza somnul si doarme non stop.
Of, scuze daca nu sunt prea coerenta, azi noapte am dormit iar 4 ore si ziua am avut party
fericita de
- Andreea
CosmyB. spune:
upsss tot am uitat ceva pt lista
data nasterii! 22.12.1983 vedeti voi cand aveti timp ca sa fie totul complet. multumesc
Pozici
Mami super happy de
Maya
sabinel spune:
dragele mele, am facut aprovizionarea
paracetamol supozitoare, nurofen. de acuma speram ca n-o sa fie asa rau, desi mi-amintesc cum a plans la plecarea din maternitate la vaccinul din mana. mi-e groaza de ziua de maine
poze
povestea nasterii
CosmyB. spune:
sabinel tinem pumnii sa fie totul bine!
pt Ama
Noapte buna si somn linistit!
Pozici
Mami super happy de
Maya
_irina_ spune:
Sabinel
sa treaca. Daca esti tu curajoasa si bobocica e curajoasa.
Ma duc si eu la culcare ca
iar am ajutat-o pe piti cu kaki si acum doarme dusa.
fericita de
- Andreea