Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
CosmyB. spune:
in prima poza e montat pe patut, dar pe laterala, doar acolo sta si in a doua l-am dat jos
sa vedeti cum arata. sper sa va fie de folos!
http://good-times.webshots.com/photo/2536960130104349473qadREX] Poza carusel
Pozici
Mami super happy de
Maya
ralubv spune:
servus fetele. suntem prezente si noi dupa o zi cam agitata. Nu a vrut sa doarma ....si normal ca a devenit maraita. Si ea dormea...Am reusit acum sa o pacalesc si face nani.
NOCOM ai grija cu cerceii ca dupa vaccin timp de o luna nu este voie sa se faca injectii intramusculare.Stiu ca urechea nu e chiar muschi dar eu zic ca paza buna trece primejdia rea.Tipa care ne-a facut noua gaurile ptr cercei a insistat ca sa o chem pana la vaccin ca ea apoi nu se mai baga.
In legatura cu scaunul bebeilor, constipatia tine mai mult de consistenta decat de frecventa. Ruxi face la 3-4 zile si face moale, scaun de lapte de mama. E mai nasol ca ne streseaza pe noi acest lucru dar nu este anormal.Si pe mine ma streseaza, mai ales ptr ca se agita si se screme de numa, chiar si in ziua cand face.Degeaba sunt pediatru ca stresul ptr copilul tau e egal cu al oricarei mame.....
Miercuri mergem si noi la vaccin...
cam atat ptr azi. va pupam pe toti si toate.
300 spune:
Un pupic si la multi ani Dariei.
Un pupic si Alexiei. Sper ca prin#355;esele sa nu faca febra.
Legat de carusel, am primit cadou de la colegi unul de la primii pasi. E pt patut de lemn, cu prindere cu surub. Are un picior format din doua piese care intra una-ntr-alta, cu forma de baston, de care pe agata cutia muzicala si de cutie se agata jucariile. Banuiesc ca e formatul clasic. Dupa ce-am incercat sa-mi incretesc mintea gasind o modalitate de prindere, am renuntat la picior si am legat cutia muzicala de bara patutului. E vorba de toarta aceea ca de cosulet.
Nu m-am uitat la modelul de carusel care va interesa si nici nu cred ca am sanse, ca pana o demufez pe anda o sa uit sigur, dar sper sa ajute pe cineva ce-am debitat aici.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
denisa.g spune:
CosmyB - pupici pt voi
. Noi tot joi mergem la vaccin. Tinem pumnii pt voi 
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
babytza spune:
Joi e zi generala de vaccin...si noi tot atunci ne intepam 
Cosmy multumesc.
Cam asa e si la caruselul luat de mama. E frumos si asta, dar e cam zgarcit la melodii. Are doar 2 si se opresc repede...Si cand il vad cat ii place sa se uit e la el.... O sa ma duc la magazin la chic bebe sa ma uit la el si sa vad daca e vreo sansa sa se poate pune pe patutul nostru.
300 pofta buna Andei 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
musettepink spune:
Feli
,ma bucur ca ai gasit asa bona,precis e f ok daca Vladut ii zambeste![]()
Babytza caruselul meu nu are sistemul de prindere ca cel din poza pusa de cosmy,dar daca il poti vedea sigur iti vei da seama daca merge pus sau nu.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
Muuh spune:
alina cum Dumnezeu au refuzat? Cum poti sa refuzi sa fi nasi??? Scuza-ma stiu ca nu e treaba mea dar m-am enervat. Vor aparea nasii potriviti pentru Cipi.
Nerantula nu-i merit ca nu am facut decat sa ii citez pe clasicu. Pupam
simodina spune:
Pupam fetele si bbii!
Am venit si noi aseara de la munte, a fost ft deagutz dar putin epuizant. O las pe kid sa va povesteasca - ea e cu condeiul, eu ma pricep la cifre. Oricum eu una as mai repeta experienta...Altfel Mara astazi a fost ft agitata dupa-amiaza, plage in somn si da parturi - tare mi-e teama ca plateste ea satisfacerea capriciilor mele adica vreo 2-3 linguri de fasole cu ciolan la care am poftit![]()
N-am avut cand recupera, revin daca e cazul.
CosmyB. spune:
tzitziri multumim pt completare 
anca de azi m-am apucat de abdomene
o iau cu usurelul, chiar daca nu ma doare deloc operatia.
si eu vreau sa-i iau salteluta cum are denisa si babytza, e super, e important sa aiba jucarii cat mai diverse, sa scoata sunete si sa fie viu colorate (la varsta asta galben si portocaliu ii atrag cel mai mult) dupa ce mai creste sunt o sumedenie de jucarii educative, care dezvolta aptitudinile copiilor, acolo ma pricep mult mai bine ![]()
wow joi ne intepam in masa! 
Pozici
Mami super happy de
Maya
tzitziri spune:
Cosmy, asa avem si noi caruselul de la patutul pliant.Dar surubul ala trebuie doar sa preseze,nu si sa intre efectiv in partea opusa (ca surubul in piulita
-azi sunt plastica in exprimare).
Babytza, ma gandeam ca ar fi frumos daca ai gasi ceva gen marginea patutului de lemn(ca o rama cu un orificiu la mijloc), si sa il pui pe David in bouncer si doar sa aiba caruselul aproape....nu musai de patut.Ca de patut nu prea vad cum ar merge exact modelul ala...pentru ca surubul iese mult in afara piulitei, deci nu e vorba doar de o fixare prin presare cum e la modelul pus de Cosmy.
Mamica implinita de David (17.09.2008)