Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Leeloo mie exact asta mi-a spus pediatrul cand m-am dus...ca e mostenit toracele (asta e unul din semnele de anemie)...mai ales cand l-a vazut si pe Cri a zis ca si el are la fel...Asa ca eu cred ca si Tudorel seamana cu grasu de Setfan nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme! Si noi avem o cunostinta care tot asa de "gras" are baiatul si e in grupa pregatitoare...Cred ca al meu e mai gras la nici 3 ani decat astia ai vostri!

Fetele va rog sa ma scuzati ca nu prea m-am uitat la poze...ultima minune vizionata a fost Ilinca de Piggy, insa nu ma las asa usor...o sa scotocesc dupa linkuri sa o vad pe Sara cu Robert, pe David Adrian de ziua lui... si toate pozele pe care le-am ratat. Mii de scuze ca sunt o imprastiata!

mi-am comandat si io pe baby point crema Weleda...abia astept sa o primesc! Am luat si biscuiti ptr 6 luni ca Eli deja papa biscuitei in mana si fara gluten nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fetelor si o saptamana superba va doresc. Nu am timp de taclale din pacate dar vreau sa urez si eu:

pt ieri, LA MULTI ANI GEORGE VLADIMIR, LORELEI, DARIA DARIA

pt azi: LA MULTI ANI:

MATEIO DE SIMONACIP (si felicitari pt progrese, am ramas masca!!!!), TEODORA MARIA DE DANA SI DAVID DE MISS

sa fiti sanatosi, feiciti si sa va bucurati parintii!!!!

pup pe toate cu mult drag!!!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Multumim Maitrey, Gabitza si Mihaser pt urari.
Am incarcat pozele cu cataratorul meuFaceti abstractie de plapumioarele /perne de pe marginea patului, sunt puse tocmai sa nus eloveasca ca se mai si bitiie si da cu gurita in catul patului

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Uau, Simona, Matei m-a dat pe spate - la 7 luni se ridica deja in picioare?? Dar stiu ca e avansat! Pupam frumosul!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nu am mai reusit sa intru sa conspectez cum as fi vrut.
Acum il tin pe picioare si sunt cu laptopu..
Am vazut minunatia de Daria a lui Micaela in blanuri, Ilinca de Piggy, alta mandrete.
Sism-ai terminat cu Mati, dupa ce ca s-a facut un frumos ne mai si umileste cu progresele lui ca noi nici in fundulet nu ne tinem inca.
Lasa sis ca vine ea primavara
toate parcurile sunt ale noastre, sa ne razbunam pt anul asta frustrant in care ne-am vazut de 4 ori in total
SIs, Dana H, Miss pentru puiutii dragi!
Dana H abia astept sa ne pove cum a fost in chile si ce au facut puii acasa singurei.
Alysh sa va fie de bine prima petrecere! Abia astept si eu sa faca Mirci un an sa-l serbam...
Nicole, Ylari, Andree, bratafelieri a fost ziua soacrelor pisaloage! fetele cicalite!
Leeloosanatate multa lui Tudoras!
Adriana buna idee cu uleiurile astea de uns pe piept, o sa comand si eu la farmacie...ca parca imi tuseste de 2 zile...soacramea, cu penumonie, voia neaparat sa-l vada ieri...cred ca muream de stres.eu i-am spus ca nu, dar insista...si i-a spus Bogdan, peste vreo 5 zile il vezi...uuuf Slava Domnului ca innebuneam de stres sa nu ia ceva..acu cica sambata viit ne vedem sigur ca nu mai poate de dor...sa vedem daca mai tuseste, nu risc prosteste sanatatea copilului. de ce sa sufere puiul?
in alta ordine de idei, noi suntem bine, papam f bine, cam 150 ml de fruct cu branzica calcica sau cereale, la pranz 170-200 piure legume cu carne, am introdus si spanac si rosie- pe care nu o pasez inca, ii place, iar seara 100 ml cereale Nestle cu lapte...intre-papa san si seara la fel.. bibe -cu mari strigaturi...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI DAVID, MATEI si TEODORA MARIA

va pup si pe voi, nu pot sta, ca-s pe fuga, am o suma de treaba

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Salutare fetele!

La multi ani pentru sarbatoritii de astazi!

Eu iar nu prea am mai intrat pe forum, dar am avut motive intemeiate...Alutzu a facut rubeola...ieri a aparut eruptia si doctora zice ca maine ar trebui sa-i treaca...in rest un pic de febra inainte si putina mataiala...offf...am facut-o si pe asta.

Va pupam, av dorimm numai bine si revenim cand vom fi mai bine...fug la mataila ca vrea in brate....

Alexandra mami de Alutzu

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Gabitzam dar uleiul de baie se pune in apa si nu il mai cureti cu nimic, nu? E suficient uleiul si pt corp si pt cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, uleiul ala il pun in baie contra iritatiilor si a pielii uscate. Pe corp il spal cu Avene Pediatril, este un mousse. Iar pe cap tot cu un mousse, de la Mustela. Uite ca de astea am uitat sa-ti spun, iarta-ma.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, pentru copilasi peste 6 luni exista un fel de gel, sau asa ceva, se cheama www.efarma.ro/products.php?id=756" target="_blank">Pulmex Baby, cu care se da pe piept si pe spate. Are niste chestii mentolate care alea se evapora si ajuta la respiratie si descongestionarea nasului. Dupa baita, dat cu chestia aia, imbracat si bagat in paturica. E ca o frectie pentru el, cum ne faceau noua can eram mici la raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Laura, pentru copilasi peste 6 luni exista un fel de gel, sau asa ceva, se cheama www.efarma.ro/products.php?id=756" target="_blank">Pulmex Baby, cu care se da pe piept si pe spate. Are niste chestii mentolate care alea se evapora si ajuta la respiratie si descongestionarea nasului. Dupa baita, dat cu chestia aia, imbracat si bagat in paturica. E ca o frectie pentru el, cum ne faceau noua can eram mici la raceala.

Ce interesant suna, mai Gabi esti o adevarata enciclopedie!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput