Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
Andrada79 spune:
Aimee uff imi pare rau!!! Cum arata bubitele sunt mici?Apar pe tot corpul, adica si pe fata? a treaca repede 
Gabitzam multumesc 
gabitzam spune:
Aimee, scapa usor dupa rubeola, nu raman urme, cred ca pe el nici nu-l deranjeaza. In afara de febra de dinainte, nu sunt chestii foarte neplacute la rubeola.
Andrada, la rubeola sunt niste bubite multe si marunte, seamana cu o spuzeala de transpiratie, cel putin la Andrei asa au fost. Si la rubeola mai sunt si ganglionii de dupa ureche inflamati. E ca un sir de bobite in spatele urechii, spre ceafa.
Lori, stiam de mult de Pulmex Baby, chiar il am in casa de cand era Andrei mic, dar n-am ajuns sa-l folosesc pina acum la raducu, ca scrie ca e pt. copilasi de peste 6 luni. La Andrei cred ca doar o data l-am folosit. Mi l-a recomandat dr. Ivascu, pediatra noastra si a voastra.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Nicole1980 spune:
La multi ani bebeilor nascuti in zi de 24:
MATEI, TEODORA MARIA, DAVID, DAVID ANDREI, TEODORA LARISA
sa fiti cuminti, mancaciosi si sa cresteti mari si ascultatori !

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Buna si de la noi.
Eu sunt in continuare racita, bebe e bine, vad ca nu a luat nimic inca. Acum doarme.
La mine merge foarte greu forumul.
Gabitzam – si eu folosesc cele 2 lotiuni de corp pt bebe dupa baita, le alternez, si imi place , le tolereaza.
Simoncip – a crescut Mati…déjà sta in picioruse. Imi place poza asta… si cand se joaca ei amandoi cu trenuletul. Sunt foarte dragalasi.
Andrada – foarte interesant jumperul. Mi-ar place si mie pt David.De unde il aveti ? Si am admirat din nou pozele cu ursuletul.
Aimee – imi pare rau k puiutul tau a facut rubeola. Sanatate multa.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
aimee79 spune:
Salutare din nou...
a trecut dr. pe la noi...ceva de genul...azi o vedem si nu e...e in campanie cu sotul...si nu avea timp...nici nu si-a dat haina jos...nici copilul nu l-a dezbracat s-a uitat pe sub haine...
..si pa...off...doctorii astia
Norocul meu ca nu sunt panicoasa si nu aveam nici un stres...eu oricum am sunat-o sa o anunt si sa linistesc copilul cel mare...pe tati adica...ca era sa lesine cand i-am zis ca are rubeola...macar am scapat de gura lui ca singura data cand mi-a facut temperatura inainte de eruptie el o tinea sus si tare ca a racit copilul ca sunt eu mama naroada care isi tine copilul dezbracat...![]()
si-l scoate afara pe frig si promoroaca![]()
....si ieri seara inainte sa apara bubitele i-am facut si baita......va dati seama ca stres pe copilul cel mare...![]()
![]()
Alutzu e ok..rade se joaca o pupa pe mami si o iubeste...ca acum a invatat asta si exerseaza...nici un stres pe el ca are rubeola...mananca foarte bine...acum doarme...
Andrada79 multumim
. La Alutzu eruptia abia se vede...de asta am apucat eu aseara sa-i fac baita...si ca s-a mai jucat puiul...cu ratustele lui. Asa cum ti-a zis si Gabitzam, este ca o iritatie, niste brobonite minuscule, un pic rozalii. La Alutzu au aparut pe fata,in spatele urechilor si pe burtica mai intai...si acum tot acolo sunt majoritatea...pe maini si picioare nu are nimic. Are si cativa ganglioni pe ceafa.
Gabitzam nu imi fac probleme cu pruncul...mai mult cu tati
Alexandra mami de Alutzu
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
aimee79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 Aimee – imi pare rau k puiutul tau a facut rubeola. Sanatate multa. Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
Nicole multumim
. Lasa mai bine asa...ca e mic si nu isi da prea bine seama ce se intampla...sincer doar acum 3 zile cand mi-a facut aproape 39 a fost mai nasol...apoi...voie bunaAlexandra mami de Alutzu
aimee79 spune:
Simonacip Sa-ti traiasca voinicelul revolutionar
, dar de ce zici tu ca nu-i bine sa-l ajuti sa mearga? e asa periculos?Ai vb cu dr.? Intreb ca si Alutu se ridica in genunchi momentan...si n-as vrea sa ii fac vreun rau fara sa imi dau seama....eu intelesesm ca nu e bine sa-l tii in picioare pana cand nu se ridica el singur pe marginea patului...
Apropos de asta...una din mamicile din cartier cu care ma mai intalnesc in parculet are o pustoaica de 11 luni care merge de duduie...fuge ...si mi-a zos ca de la 7 luni juma nu a mai avut stare si a inceput marea aventura.
Alexandra mami de Alutzu
Andrada79 spune:
aimee gabitzam m-ati pus pe ganduri pt ca asa arata si bubitele lui. Acum doarme dar cand se trezeste il verific de ganglioni. Au aparut pe burtica apoi pe spate si acum vad ca urca de la gatut spre fata. Abia astept sa il vada miercuri doctora, ca cel de la Budimex a zis ca e de la ceva care a bveit in contact cu pielea: haine, detergent, lotimui, sampon etc.
Nicole jumperul mi l-a trimis sora mea din America. Am vazut pe net si la noi, dar binenteles dublu la pret. Uite-l aici: http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=2110.
MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru TEODORA si pentru MATEI si DAVID al meu
Sa aveti parte numai de ce e frumos si bun in viata, iubitii nostri!!
Fetelor, ies si eu la raport mai la spartul targului! Am avut o noapte ceva mai buna, am dormit 2 ore pana m-a trezit prima oara, apoi inca 3 ore, iar la 7 dimineata m-am dus in camera lui Bogdan si l-am rugat sa stea el cu David pana la 8:30 si sa-i dea bibe inainte de a pleca... Ei, am adormit greu... am si visat masiv (tot cu David, ca il uitasem singur acasa si saracul demontase roata de la carucior si se inecase cu spitele de la roata
), da’ cand m-am trezit ... era 10:15. Va puteti imagina? Of, cata nevoie avea corpul asta bolnavior de orele astea de somn, Doamne... In rest, David e tot infundat si face de 4 ori pe zi kk (ceai de fenicul bea numai max. 40ml si cu lupte grele
). Azi, la o doua runda de convorbiri cu nea nelu kknelu, kk era usor cremos si cu o bucata in varf gen maioneza stricata... sau poate o fi de la crema cu zinc pe care i-o dau din abundenta pe fundulet. O intreb maine pe pediatra, avem programare la 8:30.
Cleo,
gand la gand cu bucurie, si eu ma gandeam sa incep sambata cu diversificarea, va avea aproape 23 de saptamani, asa ca ce mai incolo incoace... Vorba ta, il las o saptamana intreaga pe morcovei si inca o saptamana pe dovlecei si trece timpul repede... Da’ intai sa ne treaca raceala bine. Azi l-am pus pe cantar, are tot 7.800, de 3 saptamani stagneaza, of, nu prea e bine...
Maine mergem la pediatra. Nu-mi fac mari sperante ca-l va examina ca lumea, dar o rog sa se uite bine in gat, in nas si in urechi. El e vesel si vioi, de aceea nu mi-am facut mari griji pana acum... Stii ce am facut eu cu pozele de calendar? Le-am dat la ALDI, mi-am ales fundalul culoarea champagne, un format frumos, iar ei mi-au scos pozele aproape pe toata pagina, deci nu mai e nevoie sa scot pozele si sa le lipesc eu pe calendare neutre. M-a costat 9,95 bucata, eu zic ca merita... au iesit tare frumoase. Vezi daca nu gasesti si tu vreo oferta online de pe la vreo tipografie sau imprimerie sau mai stiu si eu...
Andrada,
bafta cu bubitele, sa nu fie nimic grav!
Doloress, saru’mana de urari. Chiar, oare ce-o face DanaH in Chile?
Adriana78, saru’mana de urari si tie!
mi_bebelina, Laurita, iulia83, aimee79, gabitzam, Nicole1980, sper ca nu am uitat pe nimeni, si voi sunteti niste scumpe ca v-ati gandit la Daviducul meu! Cel mai frumos dar ar fi sa ne treaca odata raceala asta! Pt. bebeii raciti mai exista si un balsam Soledum (aici), cica ajuta si ala daca-i masam pe piept... Oricum, aveti mare grija sa fie toate fara mentol, ca ala cica e periculos pt. bebeii mici...
simonacip,
Mateiutul catarator... Of, Doamne, deja???? Vai de kuru’ nostru in curand... Eu inca nu l-am pus pe David in patutul lui deloc, abia duminica viitoare il rog pe Bogdan sa-l monteze. Sper sa mai dureze vreo 3 luni pana sa-l vad ca pe Mateiasul tau...
Lorich,
si multumesc de incurajari. Acu’ mi-e mai bine, nu ma mai grabesc cu intarcarea, sper ca m-am intors de pe pragul disperarii... Mai fetelor, apropo de calendare, da’ la voi nu se gasesc pe piata din alea neutre, doar cu lunile, unde puteti sa lipiti voi poze? Lori, daca vrei iti iau eu de aici cateva si-ti trimit prin posta, iar tu scoti pozele 10/15 sau 13/18 si le lipesti apoi pe calendare... Eu in anii trecuti le faceam la ai mei calendare de genul asta cu cele mai frumoase poze din concediile noastre. Ah, si ce bine ca nu mai aveti probleme cu piciorusele 
Alsyh, 
Ralu, unde ai disparut???
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
gabitzam spune:
Andrada, cand a facut Andrei, asta a fost primul lucru la care s-a uitat doctorita, ganglionii. Dar eruptia vine dupa 1-2-3 zile de febra maricica (39), si dispare cam intr-o zi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla