Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Va multumim mult ca v-ati gandit ieri la noi, adica mai precis la Vladi.Pe zi ce trece se face smecher si e un dulce de imi vine sa-l pap tot,tot....Cred ca stiti asta de fapt
La multi ani si multe lunite vioase si fericite pentru bebelacii nascuti intr-o zi de 24.
Adi si Vladi

Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Andrada Daca e rubeola nu iti face grji...e usoara.La noi a fost mai intai febra cu 2 zile inainte de eruptie...a avut aproape 39...apoi a2a zi un 37 si ceva...apoi nimic...si aseara eruptia. Ganglionii au aparut a 2 a zi dupa febra de 39. Sunt ca niste bobite de grau pe gatut. sanatate multa!

Alexandra mami de Alutzu

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

aimee79 multa sanatate lui Alutzu !!

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si eu am ganglioni insa nu cred ca am vreo boala infectioasa, sau cine mai stie. Tocmai am fost la analize, am sculat puiul de la 6 si hai cu el prin frig, prin spitale. Apoi mi-a dat programare la ecografie peste o luna si tot peste o luna programare la ORL. Aici mori cu zile pana ajungi la doctor.

Aimee multa sanatate puiutului, sa treaca repede rubeola! Eu numai rubeola am facut cand eram mica si mi-aduc aminte ca a trecut repede. Sora-mea facea toate bolile infectioase si eu nu luam nimic de la ea, stiu ca se mira doctorita noastra, am un sistem imunitar super pus la punct, cand raceste cineva in casa eu nu iau niciodata. Sper sa-i fi transmis si lui bebe strumf, ca de aceea ma tot chinui cu alaptatul.

Andrada super-tare jumperul, din ala vreau si eu sa-i cumpar lui Patrick. Mai stam insa, ii luam mai intai scaun de papa. Sa stii ca aici tit zic sa-l pui de la 4 luni, adica de cand isi tine capul. Cred ca si pe cutie scrie.

Simonacip wow, Mateias e deja in picioruse! Ce baiat mare! Acusi o ia la pas prin casa! Eu sper ca al meu sa mearga dupa un an (mama denaturata ce sunt ) ca in Romania mergem cand va avea in jur de un an si nu am chef sa alerg dupa el peste tot. Eu cred ca am sanse caci daca nici nu se intoarce la 7 luni aproape... deci sigur va fi mai lent si cu mersul. Eu am fost foarte lenta si cu mersul si cu vorbitul, insa tac-su a fost tare precoce.

Miss 7.800 kg la 5 luni e foarte bine! Stagneaza de la raceala si de la diarie, insa ca greutate eu zic ca e foarte bine. Daca e vioi , nu cred ca trebuie sa-ti faci prea multe griji. Oricum bafta la pediatra maine. Si al meu (pediatru) e destul de superficial, insa daca il intreb ceva imi tine teoria teoriilor deci eu ma declar multumita de el. Mi se pare superficial ca niciodata nu am avut probleme cu PAtrick si deci nici nu a avut ce sa-l consulte prea mult. Noi avem aici un site unde se dau note doctorilor si eu l-am ales de pe site-ul respectiv ca are note foarte bune.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Aimee79..iar rubeola? VAd ca se face destul de frecvent pe aici...Hai ca trece repede, Lizuca (de Elenuca) parca nici n-a avut-o vreodata...mai nasol cu febra intr-adevar... Inc e priveste mersul sincer mi-e teama sa-l pun de acum...si nici n-am chef sa ma cocosez inca..Nu ma grabesc sa mearga, e tare dificil tb sa fii cu okii in 14..si daca la david puteam sa golsesc rafurtile d ejos, acum sunt pline d ejucariile lui David si nu pot sa i le iau , ca se joaca cu ele
Gabitzam, multumiri de info ref la Pulmex Baby. dr mea nu mi-a spus niciodata despre astea...nu stie sa prescire nici aerosoli...Tocmai de aceea miine merg cu matei la Medlife, sa vad ce-mi spune. Am programare la 14.15.
Nicole, sanatate multa! Bine c aDavid e sanatos!
Doloress, multa sanatate si tie...Mai,d ar chiar ca sunt exagerati astia la voi. Pai eu sunt mai ipohondra, n-as putea sa astept 2 luni sa mi se rezolve cazul...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

seara buna fetelor,

La Multi Ani bebeilor nascuti intr-o zi de 24!!!

Am vaut si ceva poze si filmulete cu o parte din cumintzeii si frumuseii de pe aici - cu Matei deschizatorul de drumuri, cu un ursuletz maro foooarte dragutz, cu Raducu cel vesel si fratiorul lui mai mare...

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

aimee79 multa sanatate lui Alutzu !!

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

multuim!

Alexandra mami de Alutzu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Si eu am ganglioni insa nu cred ca am vreo boala infectioasa, sau cine mai stie. Tocmai am fost la analize, am sculat puiul de la 6 si hai cu el prin frig, prin spitale. Apoi mi-a dat programare la ecografie peste o luna si tot peste o luna programare la ORL. Aici mori cu zile pana ajungi la doctor.

Aimee multa sanatate puiutului, sa treaca repede rubeola! Eu numai rubeola am facut cand eram mica si mi-aduc aminte ca a trecut repede. Sora-mea facea toate bolile infectioase si eu nu luam nimic de la ea, stiu ca se mira doctorita noastra, am un sistem imunitar super pus la punct, cand raceste cineva in casa eu nu iau niciodata. Sper sa-i fi transmis si lui bebe strumf, ca de aceea ma tot chinui cu alaptatul.

Andrada super-tare jumperul, din ala vreau si eu sa-i cumpar lui Patrick. Mai stam insa, ii luam mai intai scaun de papa. Sa stii ca aici tit zic sa-l pui de la 4 luni, adica de cand isi tine capul. Cred ca si pe cutie scrie.

Simonacip wow, Mateias e deja in picioruse! Ce baiat mare! Acusi o ia la pas prin casa! Eu sper ca al meu sa mearga dupa un an (mama denaturata ce sunt ) ca in Romania mergem cand va avea in jur de un an si nu am chef sa alerg dupa el peste tot. Eu cred ca am sanse caci daca nici nu se intoarce la 7 luni aproape... deci sigur va fi mai lent si cu mersul. Eu am fost foarte lenta si cu mersul si cu vorbitul, insa tac-su a fost tare precoce.

Miss 7.800 kg la 5 luni e foarte bine! Stagneaza de la raceala si de la diarie, insa ca greutate eu zic ca e foarte bine. Daca e vioi , nu cred ca trebuie sa-ti faci prea multe griji. Oricum bafta la pediatra maine. Si al meu (pediatru) e destul de superficial, insa daca il intreb ceva imi tine teoria teoriilor deci eu ma declar multumita de el. Mi se pare superficial ca niciodata nu am avut probleme cu PAtrick si deci nici nu a avut ce sa-l consulte prea mult. Noi avem aici un site unde se dau note doctorilor si eu l-am ales de pe site-ul respectiv ca are note foarte bune.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Multumim! Multa sanatate iti dorim!

Alexandra mami de Alutzu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Aimee79..iar rubeola? VAd ca se face destul de frecvent pe aici...Hai ca trece repede, Lizuca (de Elenuca) parca nici n-a avut-o vreodata...mai nasol cu febra intr-adevar... Inc e priveste mersul sincer mi-e teama sa-l pun de acum...si nici n-am chef sa ma cocosez inca..Nu ma grabesc sa mearga, e tare dificil tb sa fii cu okii in 14..si daca la david puteam sa golsesc rafurtile d ejos, acum sunt pline d ejucariile lui David si nu pot sa i le iau , ca se joaca cu ele
Gabitzam, multumiri de info ref la Pulmex Baby. dr mea nu mi-a spus niciodata despre astea...nu stie sa prescire nici aerosoli...Tocmai de aceea miine merg cu matei la Medlife, sa vad ce-mi spune. Am programare la 14.15.
Nicole, sanatate multa! Bine c aDavid e sanatos!
Doloress, multa sanatate si tie...Mai,d ar chiar ca sunt exagerati astia la voi. Pai eu sunt mai ipohondra, n-as putea sa astept 2 luni sa mi se rezolve cazul...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Multumim de raspuns si sfaturi! Multa sanatate si pupici!

Alexandra mami de Alutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI!!!!!!
TEODORA, DAVID, MATEI

Simo, m-a dat gata Matei!!

Sanatate bebeilor bolnaviori!

Fetelor, am citit pe doagonala ..nu mai am timp deloc.. are grija Sara de tresaba asta

Am facut aseara baie in cada cu sara!! Asa ne-a placut!! Am facut si poze, dar nu le pot posta..
Va pup pe toate

Scortisoara Sara

Mergi la inceput