Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Vrem si noi sa ne laudam....bineinteles nu am ajuns la performantele lui MAtei, dar:

http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Strengar%20la%206%20luni/?action=view¤t=IMG_3798.jpg

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Andrada – am vazut jumper-ul, dar este cam scump…iar cu criza asta…nu-i mai iau lucruri decat daca este necesar. Oricum sa-l stapaneasca sanatos sis a invete repede sa mearga .
Alysh – superbe poze. Iar Vlady are niste hainute tare dragutze.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Alysh, pozele sunt una si-una, dar ASTA m-a terminat!!!! Poster s-o faci

Ah, si am vazut ca invata si el de zor din Manualul Uniunii Europene

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh...de ce sa nu ajunga la performantele lui Matei..sta chiar mai drept ca al meu care se sprijina multE un minunat!!!! Si da, hainutele voastre sunt mereu superbe.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

bebelusilor nascuti intr-o zi de 24 !!!

Multumim fetelor care ieri ne-au facut urari.

Am vazut puii de Simonacip ce frumosi sunt amandoi . Felicitari Matei, bebeul umblator

AQm vazut si pui frumos de Alysh, uau sta in piciorute bravos . Si ce frumos il imbraca pe el mami, sunt puti invidioasa pe conversi lui pupe-l mama pe el.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, va pup pe toate!!!!
In primul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, Matei, Teodora Maria, Daviducu, David Andrei si Teodora Larisa, sa va faceti mari, sa fiti sanatosi, si primiti un pupic de la noi!

Eu sunt chinuita de o durere de cap ingrozitoare........

Eva a fost cam maraita azi si m-a disperat, vroia numai in brate, pe la ora 16 s-a trezit smiorcaita si numai asa a tinut-o vreo 2 ore.

Soacramea si-a facut aparitia in peisaj, momentan nimic deosebit de raportat doar ca sunt supertensionata pentru ca ... nu ma simt confortabil aici. Of, of... Incerc sa fiu optimista dar stiu ca voi fi dezamagita, asta e.

Am citit ce ati scris, am mai vazut ca si aime se lupta cu rubeola, of,of... Pupam sa treaca repede. Am vazut si pe Mateias si pe Vladi in piciorutze, wow...

N-am putere de conspect...
Ne-a sunat de la birou sa ne intrebe ce are nevoie Eva sa ii ceara lui Mos Craciun, nu ma asteptam, a fost o surpriza. Mi-a facut mare placere si abia astept sa mergem la petrecere, sa ma mai detensionez si eu. Oooof si dupaia incep si munca... Asta e...

Va pup pe toate.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Vianne, la voi cum mai sunt noptile? Sper ca mai bine.

Miss, Stefana nu doarme mai mult de3-4 ore legat si asta in prima parte a noptii. Apoi se trezeste cam la 2 ore.
Dar de 2 nopti se trezeste din ora in ora, chiar si la juma' de ora. Si m-am uitat in tabelul pe care l-a pus Esme, cu puseurile de crestere si suntem intr-o saptamana cu traznet deasupra, sapt 26. Asa ca..astept sa treaca.. Sunt ametita de nesomn dar...tot inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Ah, si am vazut ca invata si el de zor din Manualul Uniunii Europene

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mai bine despre UE decat sa citesti 69 cu mami Eli nu e deloc decenta a "gustat" romanul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

La multi ani puiutilor Matei de Simonacip, Teodora Maria de DanaH, David de Miss!!!
Sa fiti sanatosi si sa dormiti bine noaptea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna si de la noi!

Am citit ce ati scris...mai scriu si eu din amintiri.

Intai sa urez sarbatoritilor zilei de azi: Matei , Teodora Maria, David, David Andrei si Teodora Larisa !!Sa fiti sanatosi pui mici si sa cresteti mari si frumosi!

Si ieri au fost bebei dulci sarbatoriti...cu intarziere pentru George Vladimir, Lorelei, Gabriel si Dariutza!

Apoi despre noi pe scurt...suntem f bine. Mancam diversificat. Pana acum am papat mar, para, avocado si banana. Seara cereala. Maine ii dau cartof dulce...sa vedem! Azi am reusit prima masa integrala de fructe adica 1 banana+1 avocado.
Gangurim si bombanim tooooooata ziua. Cantam, etc! Incercam sa ne taram...nu ne iese, dar perseveram. Stam in fundic sprijinite in brate cam 10 sec...apoi cadem fix in nas!
Suntem cuminti in timpul zilei...ne jucam in patutz, pe covorasul de joaca, in bouncer...dormim...mai plangem, mai radem. Ca orice copil normal as zice eu!

Io-s bine...am scapat ca prin urechile acului de o raceala...traiasca produsele Boiron!

Am vazut poze cu Sara, Matei si Vladi! Am vazut si calendare si cadouri facute de David lui mami MissP si filmuletze cu chitarista Iulia si Mufitza ei...sunt la zi!
Si filmuletze cu pui mic si pui mare de Gabitzam!

Dau un pupic puiului mic de Aimee sa-i treaca repejor rubeola!

Ii urez bine ai venit Virginiei !

Nu mai stiu in rest ce sa va scriu, asa ca ma retrag aici!
Noapte buna sa aveti.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput