Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 20
Doloress spune:
Alysh super pozele! Sunt si eu in extaz dupa hainutele lui Vladut, tare frumoase. Si purtatorul lor nu mai zic.
Inais bravo pentru diversificare!
Al meu nu vrea deloc avocado, am sa mai incerc.
Ylari off! Iarasi soacra pe capul tau! Nu-i de mirare ca ai migrene.
Vianne pupam pe Stefana, sa doarma bine noptile
. Si eu m-am uitat pe graficul cu pusee si ar trebui sa fie intr-o zona cu soare, insa apoi mi-am amintit ca el e prematur si zicea Esme ca se ia in considerare varsta corectata la pusee. Ei dupa varsta corectata e in plina zona neagra. Poate de asta se trezeste si el din ora-n ora in a doua jumatate de noapte, cine mai stie. Azi am dormit amandoi pe rupte, cum il vad ca adoarme, ma pun si eu in pat, nu conteaza ce fac in momentul respectiv. Numai asa pot sa tin si eu pasul.
Mihaser ce precoce e Eli!
Eu nu prea mai ajung sa citesc si mi-i tare dor! Asta imi lipseste cel mai mult din viata de dinainte de bebe: cititul. N-am mai fost la biblioteca de cand am nascut si simt ca parca ma prostesc de tot cateodata. Cand era mic mic, mai citeam cu el in brate carti in format electronic, pe calculator, acuma insa nu prea mai pot ca smulga tastatura, mouseul, se agita se intoarce...
cleo78 spune:
buna dimineatsa! o
sa va insenineze viatsa!
Doloress, si io duc lipsa cititului. Cand era mica, Mara papa des, si putin, adormea des si repede. Stateam langa ea in patu mare,si ceteam, uneori cu voce tare si se uita la mine.... acu e argint viu: sa traga cartea, sa linga, sa rupa, sa frece orice. Deci nema carti. Mai tricotez, ca ia ghemu si scoate fire din el, se uita mirata....
voiam sa va zic ca cel mai tare violonist care l-am vazut si care va mai exista e Nigel Keneddy. Am dat mana cu el aseara
.
Acu ascult de el:
http://www.youtube.com/watch?v=ds7fgFw62v8
si astea care o fo in concert aseara: http://www.youtube.com/watch?v=ZHnMmHM9yVU
http://www.youtube.com/watch?v=MeFAq8dsLQ8&feature=related
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
socrate spune:
Nu mai scriu ca iar sunt la final de capitol. La multi ani bebeilor pentru ieri, lui Mateias, Teodora, David de Miss Parker.
Si 

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani Edvin Sebastian. Iubirea vietii mele, puiul lui mami mic, soarele meu.
Nu imi vine sa cred ca au trecut deja 7 lunisoare.
mihaser spune:
Neata!
Edvin Sebastian sa cresti mare! 
Fetele nu va imaginati ca am timp de citit...Asta era un roman pe care l-am luat de la Polirom cu 1 euro de multicel...L-am citit ptr ca autorul m-a contactat pe mail sa ma intrebe despre site-ul personal si am fost curioasa...Mi-a placut ce raspuns i-a dat bunicii lui cand l-a intrebat ce inseamna 69
...a zis ca e anul urmator dupa 68...Oricum sper ca are o bunica analfabeta sau amnezica...ptr ca romanul m-a ingrozit pana si pe mine...care sunt din aceeasi generatie.
Micaela06 spune:

Edvin Sebastian sa cresti mare si frumos!
Fetelor Dariuta mea reuseste sa isi ridice funduletul cand sta pe burta dar in loc sa o ia inainte merge inapoi
, racusoru lu mama 
Azi a facut prima oara asa si na, trebuia sa ma laud si eu 
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
cleo78 spune:
In onoarea lui 

Edvin Sebastian , si a celor 7 luni minunate din viatsa lui, si a lui mami+ tati, nu si a motanului
bag un capitol nou!
o
povestea nashterii
cleo78 spune:
va invit aici , de ziua lui Edvin Sebastian!!
o
povestea nashterii
bratafel spune:
Bunaziua si de la noi.
LA MULTI ANItuturor celor nascuti intr-o zi de 25!!
Bianca m-a turbat azinoapte. S-a trezit foarte des iar de dimineata de la 5.30 cand a papat nu a mai vrut sa doarma. s-a tot frecat de pe o parte pe alta. sunt intr-o stare jalnica. este atat de agitata ca ma oboseste...trebuie sa fiu cu ochii pe ea tot timpul.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
YLARI spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI EDVIN SEBASTIAN!!!!!! Sanatate, fericire, bucurii si jucarii!!!!
Fetelor eu am o lene in mine, enorma... cred ca de la vreme...
Nu am nimic deosebit sa va povestesc, zilele noastre se succed monoton, dupa acelasi program, din 3 in 3 ore, parca am devenit un robotzel... Dar nu ma plang, mai bine asa, ca nu imi plac surprizele. Doloress, imi pare rau ca nu ii place lui Patrik avocado, grasa mea il linge tot! I-l dai simplu? Eu il combin cu ceva mai multa mandarina si un sfert de mar ionatan ca e mai acrisor. Am auzit ca unele mamici il combina cu branzica. Mai lasa-l cateva zile si mai incearca.
Ma bate gandul sa ies un pic mai tarziu sa ii mai iau ceva fructe (daca as gasi nectarine) dar nu stiu ce sa fac, mi se pare cam frig afara. Pe de alta parte nici sa stau cu ea in casa nu e sanatos. Vad eu, o costumez in cosmonaut, o arunc in marsupiu si ies un pic.
Vai am visat asa de urat, ca imi luase fratemiu fata si plecase cu ea pe motocicleta la tzara (fara casca) Dupaia am visat ca a cazut de la etaj fata si eu nu reuseam sa sun dupa ajutor....... Apoi l-am visat pe tata urat........ of, of... Asa ca am stat o ora treaza azi noapte ca m-am speriat.........
Abia astept Craciunul, cu bunatati si cadouri!!!!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
iulia83 spune:
maaaama capitolul asta am tras chiulul rau!!!
asa...noi am fost foarte ocupate, duminica dupa ce am impartasit fata am mers pe la socrii, asa de bine m-am simtit, rasfatata, a enit si cumnata-mea de la Buc. am avut festin in familie. super!!! ieri treaba toata ziua, ca tot am lenevit duminica si la pranz vizita de la nasa, am iesit prin oras, apoi ne-am imbarcat s-o ducem acasa la Horezu, eu, sotul si fata..am stat si pe la nasii ceva vreme, iar mancaruri, festin
fata incantata, zambareata, o iubeste toata lumea 
azi, treaba iara, 3 masini de spalat, fata nu-mi dormi deloc pana la 2 si ma termina, facui mancare si treaba printre picaturi, acu doarme si nu-i dadui supica, trebuia sa i-o dau la 2, deci i-am stricat serios programul pe ziua de azi...maine are sotul examen la BUc pt un post de aici din oras si vineri interviu, in cazul in care ia examenul..am niste emotii
..si cam atat despre noi..ah! si HAPPY DAY!!! am primit pachetul de la minimonde si m&S!!! sunt inebunita
am scos tot din dulapul fetii, pus in saculeti, trimis la tara, facut loc pt haine noi in dulap...spalat toate hainutele, inca n-am scapat de fixul "spala orice e nou cumparat inainte sa dai la bebe"
sunt foarte multumita de haine, mai ales de cele de la M&S! numai ca un costumas l-am luat in dublu exemplar, ca n-am stiut...doar bluzita e diferita, pantalonasii si gecuta sunt lafel. da numa bine, le fac eu cadou la cineva..
acum dau send la asta si ma apuc de conspect. sper ca nu faceti iar cap nou cat scrisei eu aici...
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii