Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Leeloo, Cleo, multumim de urari si voua
CLeo, stai linistita asa, ca-i mai mare stresul acum, eu de aceea i-am si lasat patutul, aici ii e mai greu sa se ridice, desi nu stiu cum se agata de pasa aia si tot se scoala. Dar nici nu vreau sa-mi stea de acum in picioare pt ca sincer nu cred ca-i pregatita coloana. Eu nu-l voi pune nici in premergator, asa ca mai tz as vrea pe la 1o luni sa incep sa-l tin sa mearga...Tocmai de aceea nu-i incurajez initiativele asteaUite, david nu era nici el asa umblaret, catarator si totusi a mers singur la 11 luni jumate.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, m-ai spart cu bebe Matei cate de avansat este si ce frumos se joaca cu David!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna ziua din nou - a dormit prichi jumatate de ora, si eu care calaream bucuroasa forumul, convinsa ca va dormi 2 ore, ca de s-a trezit la 5 dim.
Vise ... nene
Si ma laudam ca dupa 6 luni a dormit cateva zile mai mult.

Cine intreba de morcov ... maytrei parca ... cand avea Lara 1 an si 4 luni, ne-a certat (M-A CERTAT) rau un doct. din Iasi, spunandu-mi ca "am ingalbenit copilul!!!", ca de ce i-am dat atata morcov si suc de morcov!

Simonacip, eu venisem la 2:20 si aveam la 14:30 programare - abia asteptam sa-mi faca anestezia aia, ca Annika nu ia biberon si cu mancara solida stam prost. S-a cam lungit "operatiunea" imi pare rau - ma gandeam la tine ca astepti si ca trebuie sa ajungi la puiuti acasa.
Data viitoare sper sa gaseim un loc mai placut de intalnire
Apropo TUSE -- Lara a tusit si 3 luni incontinuu, am fost la n doct. fiecare cu tratamentul lui bine.nteles, chiar si antibiotic, ca cica ar avea rosu in gat- am zis pas. siropurile de tuse nu fac mare lucru, TUSEA isi face damblaua si apoi se potoleste -- nu trebuie s-o scapi de sub control, adica sa faca complicatii la plamani.
Eu Larei ii dau ceiauri de tuse - patalagina, muguri de bin, suc de ceapa, suc de ridiche neagra -- functioneaza de 10 ori mai bine ca orice sirop de tuse.
Incearca si din astea.
Aaa... plus globului homeopatici. n-au ce rau sa-i faca.

Adriana

Acum am vazut mesajul tau..
Da, stai linistita, Adriana, la denist nu intri niciodata la ora programata, nu-ti face procese de constiinta, un lucru bun tot e ca invata si sotul sa stea cu copiii singur si sa vada ca nu-i asa usor. Nu-ti spun ce era in casa cind am venit, in bucatarie, incercase sa-i dea fel de fel de mincare, biceron chiar, ceai, capacele prin alte camere, biberoanele prin pat/bucatarie...DUlapul lui bb scormonit tot pt un body, bb transpirat fleasca, dupa o criza de plins, si el il tinea nemsicat pt ca in final adormise in bratele lui si voia sa-l trezeasca cumva. Si cind l-am intrebat cum a fost, s-a prefacut mirat si zice: f bine, m-am descurcat fara probleme
Cu tusea ai mare dreptate, nu prea trece. Eu incerc sa-i administrez corect siropurile si 1/2 de ora dupa ce i le dau nu-i dau apa sau papa. Dar degeaba...Suc de ceapa nu i-am facut marturisesc, dar i-am fkt ridiche..Sa n-o vada nici unul nici altul..Dar adev e ca e gretooasa tare...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumesc gabitzam, o sa incerc si eu stelatopia!!!
Sper sa ii treaca mai repede, aseara i-am dat cu mercurocrom care este o solutie rosie si ce sa zic e rosu tot, inclusiv hainutele si mainile mele !!!!

Am primit in sfarsit pachetul de la sora mea cu jumperul. L-am pus in el, asa pt 5 minute ca imi e frica pt ca el inca nu sta in fund si trebuie sa mai asteptam. Era atat de fericit ca poate sa atinga jucariile dar cred ca si de pozitie, ca atingea cu picioarele. Imi venea sa il mananc.
Punem filmulet sa ne vedeti:
http://good-times.webshots.com/video/3003125760104143825IpXkkS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Am vazut bebe catarator David.... eu pe el ca tare dragut si nerabdator e el sa mearga...

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Simona, m-ai spart cu bebe Matei cate de avansat este si ce frumos se joaca cu David!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Merci gabitzam...il tragea de par pe david acolo si david ridea de se prapadea

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Simona, pai daca s-a descurcat sotul ... sa mai ramana cu copilasii . eu am chemat-o pe mama cat am fost la dentist, ca al meu nu stiu cum s-ar fi descurcat cu ele doua- probabil as fi gasit casa la fel de ravasita -- mi-a fost mila de Annika, insa, ca el nu se pricepe s-o adoarma.
Tusea e tare pacatoasa, si Lara tuseste acum, da nu-mi fac mari ganduri; am renuntat si la Prospan si ii dau doar ceaiuri.
Mai o ung seara pe piept, inainte de culcare, cu niste uleiuri sau creme - ulei de cimbru, ulei de eucalipt sau pin ... sunt mai multe, nu prea stiu eu denum. romanesti -- decongestioneza caile respiratorii si alina tusea, sunt bune, combinatiile se fac la farma la comanda; am si pt febra si sunt multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi,

Am avut un weekend linistit, bebelac cumintel,am dormit toti 3 de parca ne muscase musca tzetze. Vremea asta...

La multi ani pentru David, Teodora, Matei si toti bebeii care au dat petrecerea in weekend! Sa fiti sanatosi!

Miss sper sa reusesti cu intarcatul, daca asta ti-ai propus, oricat de importanti ar fi anticorpii din laptele de mama, mai important este sa aiba o mama sanatoasa, cea mai importanta perioada din viata lui - primele 3 luni - oricum i-ai dat laptic de mami. Asa ca fruntea sus si get some rest!

Getuta imi pare rau de nervii cu soacra, mai e adevarat ca astea au innebunit de cand s-au nascut bebeii? Ca a mea era super ok inainte, acum a luat-o pe campii... tot confunda ea persoana care stie ce-i cel mai bine pt Robisor.

Andrea super calendarele! Eu cred ca renunt la idee, chiar daca am muncit la ele, pt ca nu stiu unde sa le printez+spiralez.

Simona mucos sau nu, e superb Mati!

Monik minunata si d-ra Sara!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo tu ma intrebai in weekend de picioruse, nu mai avem probleme, dr. JIanu a zis ca nu-i talgus valgus acolo. E normal. Oricum cica el nu recomanda imobilizarea, ca picioarele, adica articulatiile au nevoie tocmai de multa miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Buna si de la noi,

Am avut un weekend linistit, bebelac cumintel,am dormit toti 3 de parca ne muscase musca tzetze. Vremea asta...

La multi ani pentru David, Teodora, Matei si toti bebeii care au dat petrecerea in weekend! Sa fiti sanatosi!

Miss sper sa reusesti cu intarcatul, daca asta ti-ai propus, oricat de importanti ar fi anticorpii din laptele de mama, mai important este sa aiba o mama sanatoasa, cea mai importanta perioada din viata lui - primele 3 luni - oricum i-ai dat laptic de mami. Asa ca fruntea sus si get some rest!

Getuta imi pare rau de nervii cu soacra, mai e adevarat ca astea au innebunit de cand s-au nascut bebeii? Ca a mea era super ok inainte, acum a luat-o pe campii... tot confunda ea persoana care stie ce-i cel mai bine pt Robisor.

Andrea super calendarele! Eu cred ca renunt la idee, chiar daca am muncit la ele, pt ca nu stiu unde sa le printez+spiralez.

Simona mucos sau nu, e superb Mati!

Monik minunata si d-ra Sara!

Eu cred ca e bine sa printezi calendarul....scapi la a-ti mai stoarce creierii de cadouri pentru bunici....hai ca iti trimit pm

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput