Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Si mai voiam sa zic ca am vazut niste poze mumoase-mumoase cu Sara de Monik...

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Pup fete la !!!Venit repejor,pana nu ne trezim...

Iulia,sar'mana,m-ai scos din ceata.Presupun ca celelalte fructe le-ai administrat pe rand pt testare,cateva zile sau nu???Oricum ,trebuie diversificate,asta e clar,ca doar nu vom sta numai pe mar si morcov.Pana acum mergea cu sucul de morcov,dar am facut tampenia sa-l amestec si cu cereale de orez si cred ca de asta am rezolvat-o cu nea nelu...Asteptam,daca pana dupa amiaza nu face,supozitorul,ca ma apuca dipserarea.Apa nu prea bea,eventual ceai de musetel si ala cu lingurita,in rest robinetu cu apa la tzitzi.Insa va trebui sa incepem sa bem si apa odata cu diversificarea,ca asa am inteles ?!

Andrada,eu am patit-o chiar de la lapte de corp Mustela.Cum l-am folosit prima data,i-au iesit mici broboane rosii.Noroc,nu dadusem pe suprafata mare,tocmai sa-l testez si cum nu l-am mai folosit i-au trecut a doua zi.Deci este o dermatita la ceva produse cosmetice.La noi a coincis si cu nea nelu kknelu de 2 ori in ziua aia si ma cam speriasem...

Am fugit la treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata dragelor
La Multi Ani puiului meu scump si mucios!La fel LMA Teodorei de DanaH si lui Daviducu de Miss!!!!!
Multumim Doloress, Adriana, Mi_bebelina pt urari!

Nu suntem f bine, ce sa zic, tuseste destul de nasol inca, am sa merg miine la medlife sa vedem ce si cum, deocamdata aerosoli, nurofen, sirop de tuse...

Andreea cum e Sara? Dar tu?
Miss, Daviducu e mai bine?
Doloress, ma bucur ca papa mai bine Patrik, vezi? Incet incet toti isi dau drumul.. Despre laptik, sunt convinsa ca vei reusi sa-l mai alaptezi pina la 1 an. SI putinul ala conteaza..Bine de multe ori ma gindesc ca eu il alaptez exclusiv de pe la 2 luni(inainte de 2 luni ii mai dadeam si cite un biberon asa si-l lua) si cu toate astea e a treia..(sau a patra?)raceala. Ce sa mai cred?? Bine, e adevarat ca vine David cu toti virusii de la gradinita...(de ex el era singur si pina pe la 1 an nu am stiut ce inseamna raceli, abia la un an jumate cind l-am dat la cresa a fost dezastru..)Dar speram totusi sa fie mai rezistent...Asta e, isi face imunitatea, poate mai tz nu o sa mai avem atitea probleme, la cresa, gradi...SPER, macar asta sa fie avantajul imunizarii asteia precoce
Adriana, la noi e invers, cel mare il trezeste mereu pe Matei...Dar mereu, invariabil si negresit

Fetelor eu de azi ii bag in fructe portocala/mandarina. Stiu ca e alergenica, dar ma gindesc ca-l poate ajuta pe bb sa lupte mai bine cu racelile. Lui David i-am dat de la 5 luni de ex..N-as fi vrut sa-i dau lui Matei pina la un an, dar racelile astea m-au convins..
EU ieri i-am dat jos patutul pentru ca se ridica in picioare si ma termina, daca se apleca si dezechilibra un pic era pe jos...De aceea am preferat sa-l cobor. Am sa va pun pozici sa-l vedeti ce fiori imi dadea, mi-era teama ca plec 5 minute din camera si cine stie...Asa ca daca nici patutul nu mai era safety, atunci ce mai faceam? unde sa-l mai las in siguranta??Ies de pe laptop sa va atasez niste pozici cu Matei catarindu-se in picioare pe pat.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

LA MULTI ANI Matei de Simonacip, Teodora Maria de DanaH, David de Misssi David de Icaznagiu! sa cresteti mari, sanatosi, voiosi

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, pentru Raducu folosesc www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/dermo-pediatric/emollient-cream/baby-bath-oil" target="_blank">ulei de baie Mustela(pun 2 capacele in cadita la baie) si ca crema de corp dupa baie folosesc www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/baby-care/baby-care/dry-skin-lotion" target="_blank">asta. Pentru Andrei folosesc lotiunea www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/baby-care/baby-care/body-lotion" target="_blank">asta de corp dupa baie.

La multi ani pentru Matei de Simona si Teodora Maria de DanaH, David de MissP! Sa cresteti mari frumosi si sanatosi, puiutilor!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

bebelusilor nascuti in 23 George Vladimir, Lorelei, Gabriel si Daria!

Bebeilor de azi Mateias, Teodora Maria si David, David Andrei si Teodora-Larisa

Am vrut sa bag un oki aseara dar nu mi-a mers netul!
m-am uitat la un film haios pana la urma...Cri a fost cumintel ca am fost la mall si i-am luat niste carioci super misto...desena cu pasiune! Apoi i-a citi tati Hansel si Gretel si gata...a tras pe dreapta!

Ce misto ca ati avut Baby expo...M-as fi bagat si io la un shopping!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua din nou - a dormit prichi jumatate de ora, si eu care calaream bucuroasa forumul, convinsa ca va dormi 2 ore, ca de s-a trezit la 5 dim.
Vise ... nene
Si ma laudam ca dupa 6 luni a dormit cateva zile mai mult.

Cine intreba de morcov ... maytrei parca ... cand avea Lara 1 an si 4 luni, ne-a certat (M-A CERTAT) rau un doct. din Iasi, spunandu-mi ca "am ingalbenit copilul!!!", ca de ce i-am dat atata morcov si suc de morcov!

Simonacip, eu venisem la 2:20 si aveam la 14:30 programare - abia asteptam sa-mi faca anestezia aia, ca Annika nu ia biberon si cu mancara solida stam prost. S-a cam lungit "operatiunea" imi pare rau - ma gandeam la tine ca astepti si ca trebuie sa ajungi la puiuti acasa.
Data viitoare sper sa gaseim un loc mai placut de intalnire
Apropo TUSE -- Lara a tusit si 3 luni incontinuu, am fost la n doct. fiecare cu tratamentul lui bine.nteles, chiar si antibiotic, ca cica ar avea rosu in gat- am zis pas. siropurile de tuse nu fac mare lucru, TUSEA isi face damblaua si apoi se potoleste -- nu trebuie s-o scapi de sub control, adica sa faca complicatii la plamani.
Eu Larei ii dau ceiauri de tuse - patalagina, muguri de bin, suc de ceapa, suc de ridiche neagra -- functioneaza de 10 ori mai bine ca orice sirop de tuse.
Incearca si din astea.
Aaa... plus globului homeopatici. n-au ce rau sa-i faca.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Multumim Maitrey, Gabitza si Mihaser pt urari.
Am incarcat pozele cu cataratorul meuFaceti abstractie de plapumioarele /perne de pe marginea patului, sunt puse tocmai sa nus eloveasca ca se mai si bitiie si da cu gurita in catul patului

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor! iar ati scris o tona peste weekend si nu ma pot tine dupa voi...
LA MULTI ANI bebelushilor care implinesc azi lunishoare -sa cresteti mari si sanatosi!
Fetelor, multumesc de incurajari - ideea cu greutatea care ar fi sub este ca dr au un grafic si copilul cica ar trebui sa ia in greutate constant, respectiv sa se mentina la aceeasi percentila - ei bine, Tudor a scazut acum intr-o alta percentila - ar fi trebuit sa aiba vreo 250 g in plus. Oricum eu i-am explicat dr ca a avut episodul ala cu varsaturile si ca atunci a slabit vreo 200-300g...
In fine - cu cerealele eu nu-i dau masa intreaga - in laptele de seara ii pun 2 lingurite (la 300 ml de lapte), iar acum ii mai pun una in cel de dim si atit!
C u legumele am reusit sa-l fac sa manince (oricum nu maninca mai mult de 60 g la o masa...) schimbindu-i ora de masa - in loc de 2-2.30 cind e obosit prastie, ii dau abia cind se scoala, pe la 5-6, iar la 2 ii dau lapte si se culca - doar asa am reusit sa-l fac sa manince si legumele cu carnitza..
Mihaser - deci si tu i-ai facut lui Eli eco transfontanelara - trebuie sa-l programez si eu pe Tudor, sa vedem cind - pina atunci ii dau 10 ml Ca pe zi, timp de 10 zile, 5 luni - plus 4 pic de Vig (dr mi-a spus ca e limita superioara in profilaxie).

M-ati innebunit cu calendarele frumoase pe care le-ati facut, asa ca am cumparat si eu Wondershare si am executat 2 calendare - ramine sa le printez (dar deocamdata nu am nici tus la imprimanta, nici hirtie foto A4) - asta va fi cadoul pt bunice de Craciun!

Revin mai incolo ca trebuie sa-mi vina maseuza...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa.
m-am trezit mai de mult, Sau M-A trezit. Dar nu e bai. deci in primu rans la puii aniversati azi! sa fiti sanatosi si mancaciosi si dormitaciosi noaptea!
am vazut pe Matei cocotsat. e primu bebelan in piciorushe?? OOOO. Fiica mea tot nu vrea sa stea in fund. Se grabeste sa se ridice in picioare, sa se duca in stanga, in dreapta, in bot, oriunde. E iute...
ce ne-asteapta.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput