Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Miss eu le-am facut cu Picassa si frames nu erau compatibile cu programul ca atata m-am chinuit!!!Oricum multu din suflet,deja am si dat comanda la ele! si multa sanatate!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci am spalat, hranit s astept sa se culce cupilu. Vorba aia, asteaaapta!

MissP, s-au schimbat multe in viatsa noastra cu diversificarea.
1. - pofta mai mare de mancare
2. dupa fiecare masa se adoarme 30min(masa serioasa, de 50ml, ce se scuipa 100% nu se pune)
3. consumam dublu nr de pampersi
4. mi se pare ca doarme noaptea mai bine - se trezeshte de 2 ori. Prima data pe la 12, 1 - nici nu ma culc pana atunci, eventual de pic per la 11, ii bag prin somn o tsatsa, papa fata ceva si apoi zic ca dorm si io. Deja am intrat pe pilot automat....uneori nu imi dau seama ca imi da vic fata in pat. Un pilot automat nu vrei?

Si ca o evolutie, tsipa dupa mine. Nu e planset, e o maraiala ce se lasa cu dureri de cap mie. Adica e clar, cand apar incepe sa rada. Si daca mai ridic si tricoul, incepe sa dea din aripioare. De ce oare?
De aia ziceam, flacaul face in curand 5 luni. Adica peste cateva ore. Eventual vb si cu pediatra, si dupa ce scapati de cazarea cu mosh Nelu si eventualii muci, sa incepeti o usoara diversificare. Noi am stat la prima etapa 2 sapt. - de la 5.5. luni la 6 luni. Si a luat 600 gr toaata luna, deci e ceva! I-a deschis pofta de mancare etc. A, si io am sperat ca cerealele seara o vor adormi mai bine. No, minune nu o fo, dar am incercat.

deci am calendare pt cadou. Acu ce fac? Scot pozele default, si pun altele, asta ar fi ideea, nu? ca io m-am gandit sa printez cu fifi 7 poze, cate luni v-a implini in curand. La ce format le-ti printat? 10x 15? sau mai mari?

nu mai stiu ce voaim sa va zicc. Neuronu neuronu.... Va pupez. Noapte buna, copii!!!!lasati sa doarma mamicile!! Ia uitati ce exemplu avem la Iasi!
P.S. Maytreyi, ai nascut la Cuza voda? o fi de la spital - se dau acolo cupii cuminti. Am o prietena din copilarie acolo dr rezident - pe ea o bombardez cu intrebari aiurite- asha ca o sa o intreb daca ma 'aranjeaza' cu un cupil mai dormitacios.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ufff iar am ajuns la Budimex. Mi-a facut niste bubite rosii pe burtica si pe spate. Doctora lui vine abia miercuri si am zis sa nu mai stau dupa ea ca la telefon nu prea m-a lamurit. Am ajuns la spital si macar m-a linistit ca nu e vreo boala (varicela, pojarel) ci iritatie de la hainute poate. Nu stiu dar nu am schimbat detergentul sau balsamul si rufele i le calc. Mi-a sugerat ca e mai bine sa flosesc Mustela.
Parca zicea cineva pe aici de un produs de la Mustela special pt copii cu probleme dar nu mai stiu ce produs????????
A mai patit cineva asa? Cum i-a trecut????
Aaa si nici de la mancare mi-a zis ca nu e!
Ufffffffffffff .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

LA MULTI ANI GEORGE, GABRIEL, LORELAI SI DARIA! SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOIOSI

nu stiu daca se transmite genetic da' cica si mami de baby dormea 12 ore - de la 8 la 8

am nascut la elena doamna cleo

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani bebelusilor nascuti in ziua de 23:

GEORGE VLADIMIR, LORELEI, GABRIEL,DARIA MARIA

sa fiti sanatosi si sa cresteti mari !

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Gata ne-am intors de la soacra. A fost un weekend foarte tensionat pentru mine. Soacra tot poama acra este. Nu o suport si pace. Ne-am si certat din cauza ei, k le face numai pe dos, iar sotul ii ia apararea.

In fine, a trecut....acum suntem acasa,doar noi 3, eu sunt racita am gatul inflamat. Am luat faringosept, lapte cald cu ou si acum beau al doilea pahar de limonada.

Bebe este bine, doarme acum. Imi place ca mi-a mancat un castron de ciorbita si unul de fructe astazi.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Matei de Simonacip, Teodora Maria de DanaH, David de Miss!

Stefany merci de intrebare, sunt si eu obosita! O fi de vina vremea asta urata si statul in casa... cine stie.

De fapt am avut aseara o noapte de cosmar, Patrick s-a trezit la 3, a stat treaz pana la 4.30 apoi s-a mai trezit din ora in ora, la 5.30, la 6.30 Inutil sa va mai zic ca de la 3 nu am mai adormit. Abia dimineata pe la 9.30 a reusit sa adoarma in leagan, asa ca am lasat tot si am fugit si eu sa dorm vreo doua ore. NU stiu care e cauza, cred ca dintisorii. Are doi under construction, unul sus si unul jos, deja ma musca de tzitzi cu ei, inca nu doare tare, insa nu e nici ca inainte. E si constipat, de la banana cred, ca i-am dat doua zile banana.
Ce-mi place mie e ca papa ca la carte, de unde la inceput a fost un mofturila, acuma de vreo cateva zile papa de rupe. Am renuntat deja la doua mese de lapte. Fructele sunt preferatele lui, cu cereale, dimineata. Papa vreo 100 de ml. Cand ma vede cu lingurita in mana deschide gura larg, chiar daca nu stie ce am acolo. La legume mai face oleaca de motocuri, insa pana la urma mananca tot ce-i pun.
Apoi papa in continuare si san si biberon cu formula, de mancare deci nu ma pot plange deloc. Daca i-as da toata ziua cred ca ar manca. Cateodata e agitat si nervos si nu vreau inca sa-i dau ca au trecut de exemplu doua ore de la masa precedenta insa cedez si il bag la tzitzi si e cel mai fericit.
Insa cu somnul, stam prost tare. De cateva zile e de groaza. Am incercat sa-l pun iar in patul nostru, am zis ca poate nu-i place patutul lui insa nimic, nici la noi nu vrea sa doarma.

Am vazut poze faine cu printesa Sara de Monik, wow toate Sarele noastre de la Odisee sunt niste viitoare fotomodele!

Andree27 super calendarele!

Miss fi linistita, ca bebe are mai multa nevoie de o mama odihnita si ne-stressata! Deci sa nu fii trista de intarcat. Insa cum te-ai gandit, treptat asa, cred ca e cel mai bine. Asa voi face si eu. Acuma incep incet incet sa reduc din pastilute si deja se simte la productie. Mai ales ca am inceput si diversificarea. Am sa continui sa-i dau cat mai am, eu sper pana pe la 1 an. Insa baza o sa ramana formula si mancarica diversificata, tzatza o sa fie asa un desert. Sau poate renuntam la formula si ramane tzatza si mancarea, vedem noi, dupa cum o sa am sau nu lapte. Dar daca deja am redus cu o pastila si se simte diferenta, nu prea am eu sperante.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani puiutilor de DanaH, Simonacip si MissParker!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Inca odata buna dimineata! o cafea cu lapte sau un ceai cald!

Noi stam in fundulet si ne jucam.
De la 4:45 e treaza cu chef de joaca si gangureste non-stop.
DOloress, daca eram mai aproape ne intalneam la o trancaneala intre bebelusi.

Pe mine ma dispera programul asta - nu numai ca se trezeste devreme (5, 5:50 -- desi nu mereu) ci faptul ca povesteste asa tare- stau cu grija ca o trezeste si pe sora mai mare, ca de sot nu-mi fac griji -el doarme si-n galagie.
n-am noroc, ce mai cu somnul - cand adoarme una su zic si eu gata! bag somn - se trezeste cealalta si tot asa.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata si de la noi.
Vreau sa urez si eu la multe lunite cu intarziere puisorilor:
George Valdimir de Adidana,
Adam de Ache,
Andres de aelita,
Stefana Eduarda de Vianne,
Victoria Isabella de Desiree,
Kevin de Cory74,
Lorelei de Fecian,
Shintaro de Puputi,
Daria Maria de Micaela.
Iar pentru astazi, la multe lunite lui Matei de Simonacip, Teodorei Maria de DanaH, lui David de Miss, lui David Andrei de lcazangiu si Teodorei Larisa de akella

Sa fiti sanatosi, fericiti si sa-i ascultati pe parinti...ca altfel nu vine Mosu'.....

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput