Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ne-am pus dupamiaza eu si Costi cica sa adormim copiii. Frate, am tras un somn cu strigaturi, cred ca de un an n-am mai dormit asa. De fapt cu totii, astia mici inca mai dorm si acum. M-am trezit, bezna in casa, ma uit la ceas si nu stiam daca este aproape 6 dupamiaza sau aproape 6 dimineata, eram buimaca.

Micaela, eu acum m-am prins ca tu nu esti pe listuta de inceput de capitol. Bine ca ai zis de Dariutza, pupe mama pe ea, sa traiasca fericita multi ani de acum inainte, si tu pe linga ea!

Monik, ce frumoasa este Sara! Si ce mai seamana cu tati :) Imi place tare mult cum iti sta tunsa scurt, parca esti o pustoaica :)

Bratafel, imi pare rau ca ai si tu vizite neplacute la socrii. Vad ca asta cu socrii o au multe fete pe aici din pacate. Eu am noroc ca a mea e departe, peste ocean.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Pupici fetelor,pe ziua de azi am scapat de-abia acum pe forum,dimineata cumparaturi,am papaaaaaat mar ras!!!Iuia sa-ti dea Dumnezeu sanatate,a mancat suuuper bine marul ras amestecat cu sucul de la un morcov,mai papam asa vreo cateva dimineti si apoi poate ne mai vinzi un pont pt masa de fructe de la ora 10.Facem cinste,cand ne-om intalni!!!

Cleo,am renuntat la experment,ca vreau sa papam stand in bouncer,asa ca schimbat consistenta la supica si merge mai bine,parca.Oricum sunt multumita si cu o masa buna,cea de fructe si a doua mai trasa de par,cea de legume,ca na, suntem abia la inceput...Cand bagam branzica,inante de carne sau dupa,vorba bancului,inante de cafeluta sau dupa cafeluta.Am o carte pimita cadooo,"Mama si copilul",ca altfel nu ma batea gandul sa o cresc dupa carte,in care scrie asa:
-supa de legume in 3 pasi:
~prima saptamana 3-4 morcovi,un cartof,ceapa, fierte fara sare!!!pasate sau zeama chioara
~a doua saptamana aceleasi legume plus 1/2 lingurita ulei
~a treia saptamana legume pasate+carne(suficient de 3 ori pe saptamana),eventual alternand cu galbenus de ou.
Nu-i prea repede cu oul???Noi de-abia facem 6 luni atunci.Si nu stiu cu branzica,mai incolo???Vedem.

Problema e ca noi iar ne rugam de "nea nelu kknelu" sa vina si pe la noi,ca-i a4a zi lipsa!!!Marul ras constipa???Ca l-am amestecat cu suc de morcov si trebuia sa iasa afara totusi dupa el...

Miss,nu vreau sa te dezamagesc,dar s-ar putea sa nu vrea sa puna gura pe biberon daca nu e invatat pana acum.A patit-o o prietena din Japonia,care nevoita sa mearga la servici,ii lasa laptele ei la biberon si nu vrea sa puna guritza.Alta varianta e ca nu vor sa vada alt lapte,ca sunt mari si fac deja diferenta intre laptic bun de la mami si formula.In cazul in care e invatat si cu bibe si cu alt lapte,eu as opta asa cum zice Cleo,pe diversificare si rarirea meselor de laptic,pt ca nu ne mai intalnim cu perioada asta.Ce-i mai bun decat sa stai la mami la san???Simt pielea,caldura,etc.....chiar daca pe mine ma tine pe post de suzeta cateodata, asta e,se linistesc si ei!!! Hai sa va sperii de tot:pretena din Japonia a alaptat prima fetita pana la 3 ani!!!ca aia sunt disperati cu alaptarea,chiar daca era pe alimentatie normala,seara la culcare isi lua somniferul direct de la tzitzi.Iar o vecina a mea a alaptat primul baiat pana la 1 an,timp in care ramasese iar si cand al doilea bebe a facut 4 luni,i-a zis dr sa intrerupa alaptarea la primul.Sper sa nu te superi,ca e decizia ta oricum,nu are nimeni dreptul sa te judece pt asta.Nici noi nu mai luam in greutate,dar eu tot insist si merg pe diversificare,sa vedem...

Mi_bebelina,nu te speria cu somnul...si noi ne schimbasem programul si culmeeeea,ziua am avut 2-3 ore de somn legate,de ma duceam sa vad daca mai respira...numai bine ca ieri a recuperat fata,a dormit toata ziua 1 ora juma,de ne-a terminat...

Maitreyi,ziua mai doarme Alexandra?!Ca tare as vrea sa ne parcam si noi de seara macar pe la 9,nu zic mai devreme...

Andreap,sanatate multa si tie si bebelinei.

Fug la joaca si cate un la fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, imi pare rau de gripa ta..David e mai bine, Matei inca tuseste destul de nasol, am inceput sa-i fac aerosoli cu dexametazona, i-am schimbat siropul cu euespal. Acum dc nu e mai bine in 2 zile cu aerosolii...marti merg la dr iar..Sunt destul de suparata cu tusea asta a lui Mati..Sara cum e?
Monik, sunteti 2 frumoase amindoua, iti vine super tunsoarea
Andreea 27, vrem poze cu noul look

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetili sar'na de raspunsuri m-am calmat

o seara faina

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Adidana13 sunt flatata de asa propunere, cum sa nu acceptam un asemnea batiat frumos? Mai greu cu tati nostru care cica sa nu ne prinda cu baieti pana cand o face 20 de ani.
Pupam pe Vladi (si eu si Daria) care azi face 7 lunite! La multe lunite pui mic si frumos!

Gabitzam multumim pentru urari.
Chiar ma intrebam pe cine sa 'mituiesc' sa ne treaca si pe noi pe lista.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

salutare mamici!
eu nu stiu ce si cum fac ca tot obosita sunt mereu
La multi ani bebelusilor nascuti intr-o zi de 23..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Miss p, ai sa vzi ca bb va fi foarte bine iar tu mult mai relaxata
Doloress cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

iar n-am timp. fata e foarte nervoasa nush ce are, tipa, dar nu plange..tipa asa si se mira de cat de tare poate sa tipe. cred ca incearca sa-si depaseasca recordul..si nervii mei..

tot n-am citit din urma, decat foarte putin...

LA MULTI ANI BEBEILOR NASCUTI IN ZI DE 23

virginia...mai asteapta ca nea nelu kkcelu nu iese imediat dupa ce-i dai morcovel. ce apa folosesti? si noi am avut probleme mari cu constipatia...cat despre masa de fructe, tine-o cateva zile pe mar ras cu suc de morcov, pana se obisnuieste cu gustul..apoi poti adauga para,piersica,caisa, ce vrei tu.eu de o saptamana nu-i mai dau mar-morcov, ii fac mango+avocado+banana+lamaie, un deliciu, papa de rupe...sapt viitoare bag iara mar+morcov, le mai alternez.
cat despre supica, eu o fac cu morcov,telina,pastarnac,radacina de patrunjel,cartof,dovlecel - astea le-am pus de la inceput si n-am avut probleme. acu ii mai bag si ardei gras,ceapa si rosie...fara sare neaparat. la sfarsit bagi o lingurita de ulei de masline.din supa iei cartoful si dovlecelul, le pasezi si le amestei prima data cu branzica apoi ou, apoi carne, dar dat fiind faptul ca esti abia la inceput, da-i 2-3 zile saptamana asta cu branzica, sapt viitoare 2 zile cu un sfert de ou fiert tare si peste 3 sapt 2 zile carnita de pui fiarta separat si tocata marunt...daca mai ai intrebari, baga, te ajut cu cea mai mare placere..

nu mai pot sta acu ca ii pregatesc baita fetii...incerc sa mai intru. p toate

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Cum va e duminica, fetelor? Mai aveti notiunea timpului, weekend samd? Eu sunt pierduta in spatiu, timpul a devenit o nebuloasa... Azi-noapte am dormit relativ bine, de la ora 4:30 i l-am dus pe David lui Bogdan, dar abia la 5 am adormit si apoi m-am tot trezit din ora in ora si pe la 8:30 n-am mai adormit la loc... Of, ca nu mai trece raceala asta, sa ma refac si eu...

Micaela, ce frumusica este Craciunita ta Tre’ sa te corectez, am alaptat exclusiv doar 4 luni, dupa aia am inceput sa dam completare, ca bebe nu mai lua in greutate, dealtfel nici acum nu a luat ca lumea, iar cu diareea asta pacatoasa din ultimele 4 zile nu mai stiu nici eu ce sa cred. L-as duce maine spontan la pediatra, sa vedem ce-mi zice, eventual sa-i ia proba de kk si sa dea la analiza, apoi sa-l asculte la plamani, sa se uite in urechiuse si sa-mi dea o solutie si pt. curatat nasul. Azi i-am dat cu spray cu apa de mare si apoi am scos pe betigasele de vata niste muci de 3 cm lungime... sunt transparenti, de aceea inca nu-mi fac griji prea mari, dar totusi...

Alysh, saru’mana de incurajari!

Adidana, nici eu nu ma recunosc, se pare ca am ajuns pe rezerve cu vitalitatea... Dar las’ ca-mi revin eu

socrate, un pupic de la o sora de suferinta... Of, ce repede cresc bebeii astia, nu? Curand trecem si noi pe piureiase si mancarica mai solida, atunci imi vor ramane probabil doar momentele de noapte cand va lua sanul adormit fiind. Mda, incet-incet trebuie sa let go... Oricum, am lasat ceaiul de menta, am zis sa-l intarc treptat si incet, ce graba am, atata vreme cat sanii nu se fac ca piatra si el suge de cele mai multe ori cateva minute, tot e ceva...

simonacip, sanatate multa si voua! Bravo pt. decizia de a nu mai face vaccinurile alea, sunt frectie la picior de lemn si sunt convinsa ca uneori fac mai mult rau...

Vianne, la voi cum mai sunt noptile? Sper ca mai bine.

Desiree, gata, te-ai scos cu urarea ta universala! Ia sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor bebeilor nascuti intre 1-31 ale oricarei luni in toti anii care au fost si vor mai veni

Cleo, m-ar interesa si pe mine filiala aia a berzei cu copii care dorm 12 ore legat (hai si 7-8, nu suntem mofturoase), ia-ma si pe mine cand o gasesti, da? Eu lui David ii dau san inainte de fiecare bibe, insa in ultimele zile a luat foarte putin 1) din cauza diareei si 2) din cauza ca era infundat (seara e cel mai nasol, ca si la noi, adultii). Azi mi-e mai bine, m-am odihnit putin mai bine. Mai scrie de socrelu tampitelu, sa ma mai amuz si eu...

andreap, si sanatate multa!!! Te inteleg... la mine acum e pe trecute... Lasa, macar sa ne imunizam pentru toata iarna...

Andree, au iesit frumos calendarele (mai putin kitsch ca ale mele, zice Bogdan . Fundalurile le am de la ancaurn Auzi, da’ frames n-ai vrut sa folosesti?

monik, ce poze si mai ales ce fete frumoase am vazut!! ASTA e bestiala! Ce m-as tunde si eu ca tine, dar dupa aia ar trebui sa merg si mai des la coafor, sa intretin tunsoarea... asa, ma duc la 3 luni... e mai practic...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

monik ce minunatie de fetita ai!!!

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput