Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 24
monicaa spune:
Ginette, Ema multa sanatate clopotzeilor.
Ginette legat de antitermice noua ne-a explicat asa saptamana trecuta la urgentze: se pot da alternativ la 3 ore de ex paracetamol si nurofen. Intre cele doua identice insa sa fie un minim de 6 ore. Altfel incarca prea mult ficatul.
La capitolul impachetari la noi nu a functionat nimik, nici baia, nici compresele puse pe burtica. Pe picioare nu am pus ca oricum le avea reci si asta la febra 40.
Cat despre asteptat pana sa ajungi la medic la noi aici spune teoria 3 zile. Daca nu cedeaza in 3 zile la antitermice trebuie mers la control.
Pupici si sa va faceti bine repede
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
emabucuresti spune:
Monicaa multumim frumos!
Ginette in caz ca ai nevoie, nush daca ai noul nr al doctorei noastre, mi l-a trmis sapt. trecuta,sa-mi zici sa ti-l dau. Poate ne trece repede insa si nu e nimic serios , Doamne ajuta!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ellenuta spune:
hellloooo zuzicilor,
am ajuns si io acum la job desi asa nu as fi venit .. azi-noapte ne-am intros la 2 jumate de la restaurant .. eva taman ce maraia, i-am dat ceai a adormit apoi s-a trezit la 7.30, a papat si a fost fata de comitet si s-a culcat la loc pana la 9 .. 
am fost la un restaurant la 40 km de bucuresti, am plecat pe o ninsoare ca in basme .. ningea oarba, ca sa spun asa .. toate bune si frumoase, cand sa plecam de acolo se pusese un polei de toata frumusetea .. noroc ca eram cu masina unui prieten - nou cumparata - o toyota land cruiser, ditai hardughia .. am luat-o pe camp caci pe deal erau niste masini care nu puteau sa urce din cauza poleiului .. apoi, cireasa pe coliva .. m-au poftit sa conduc ca toti bausera
.. mi-a fost un pic teama sa merg cu ditai hardughia de jeep .. plus 6 oameni in masina .. dar, declar ca urmatoarea mea masina va fi un jeep .. asa usor se conduce si face fata la orice fel de vreme!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
ginnette spune:
Monica
; am zis sa las 8h intre acelasi antitermic, mai ales ca ea e destul de activa (iar azi nopate dormea, asa, fierbinte).
Si aici lafel, dupa 3 zile te duci la dr (dar recunosc ca eu nu ma gandecs decat sa nu fie iar infectie urinara).
Ema
, dak pana maine nu scade (poate la noapte nu mai face), vorbim.
Doamne[ajuat sa fi fost doar un "curent" - la amandoi.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
roxnici ufff iara febra ... pai trei zile stai pe antitermice (cu conditia sa nu faca constant peste 39.5 ca atunci trebuie facute investigatii, analize la spital). doc mi-a spus sa le alternez la 4 ore, am intrebat-o ca nu iese la socoteala, ca pe cutie scrie altfel. dar mi-a spus ca e ok asa. tot doc mi-a spus ca daca nu mai face febra, sa-i dau totusi la 8 h alternativ nurof/panadol.
ema sincer, doc de la medlife mi-a spus nurofen, doc pediatru al evei mi-a spus panadol .. eu panadol ii dau, nu nurofen ..
gatta ce fetita frumoasa e sara, ce dulce e ea cum sta acolo in sertar .. si eu tot asa caut o rochita nepamponata, nevolanata .. am vazut ceva frumos la babyexpo ...sus una cu alb si rosu si bolero si la parter .. una mov (o varianta cu bluzita alba si o varianta cu camasuta cu dungute lila
) dar nu i-am luat .. oricum, nasa o imbraca la turta dar eu o sa aleg modelul.
doc castanele fie le fierbi (cand da apa in clocot le pui acolo si le lasi vreo 45') sau le coci la cuptor ... dar mare atentie ca trebuie sa le crestezi ca altfel iti explodeaza in cuptor si ti-l fac totuna ..
monica multa sanatate, eu cred ca ai luat de la clara.
ceska ce tort frumos .. 
miki felicitari micului campion!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
ceska777 spune:
LA MULTI ANI!
Ema (Amelia)
Thomas Alexander (Raly)
Alexandru Mihai (Carmilia)
Rares Ioan (Irinouka)
Beatrice (Beinazutza)
Maria Ilona (Creata)
Stefana (Puisorul)
Ioan (Isidora)
si bineinteles BENJAMIN-gargarita mea mult iubita!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta roxnici ufff iara febra ... pai trei zile stai pe antitermice (cu conditia sa nu faca constant peste 39.5 ca atunci trebuie facute investigatii, analize la spital). doc mi-a spus sa le alternez la 4 ore, am intrebat-o ca nu iese la socoteala, ca pe cutie scrie altfel. dar mi-a spus ca e ok asa. tot doc mi-a spus ca daca nu mai face febra, sa-i dau totusi la 8 h alternativ nurof/panadol. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva papa bun |
Helene
pt raspuns; nici n-a facut 39; cea mai mare temp a fost 38.5 (azi noapte). De-atunci, doar dimineata a mai facut 37.5.Acum, doarme; am pipait-o si e ok - n-are febra; asa ca n-o scol sa-i dau . Ii dau cand se scoala (ca pe la 15:00 cred ca e drepti).
Si, zici sa-i dau preventiv?! Hai, c-ai dau cand se scaola.
Inc-odatam multzu.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Helene pt raspuns; nici n-a facut 39; cea mai mare temp a fost 38.5 (azi noapte). De-atunci, doar dimineata a mai facut 37.5.Acum, doarme; am pipait-o si e ok - n-are febra; asa ca n-o scol sa-i dau . Ii dau cand se scoala (ca pe la 15:00 cred ca e drepti). Si, zici sa-i dau preventiv?! Hai, c-ai dau cand se scaola. Inc-odatam multzu. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
doc mi-a spus sa-i dau la 8 ore chiar daca febra ii scade si revine la normal .. adevarul e ca eu nu i-am dat ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
creata2008 spune:
Mariuca noastra a implinit 10 luni astazi. Pe langa ea, mai avem 8 sarbatoriti: Ema de Amelia, Thomas de Raly, Benji de Ceska, Alexandru de Carmilia, Rares de Irinouka, Beatrice de Beinazutza - sora de maternitate a Mariucai, Stefana de Puisorul si Ioan de Isidora.
LA MULTI ANI tuturor! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi, sa va bucurati in fiecare zi parintii si familia, sa luati tot ce e mai bun de la ei si sa aveti cel putin un dram de noroc fiecare!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Simona, am vazut-o pe Saratica mica si frumoasa!!! Doamneeee, cat s-a schimbat si ea!!! Incredibil! Nu o recunoasteam, daca nu o vedeam in pozele tale!
Sa stapaneasca sanatoasa jucariile si sa se bucure de ele!
Am vazut hainute frumoase, zapada pe la Brasov si in Germania, am citit blog-ul Ceskai, salut "botezul" olitei Irlandezei si imi pare rau sa aud ca Adeluta e bolnavioara din nou. Sper sa treaca repede!
Irlandeza, daca nu ai rezolvat problema cu webshots, te pot ajuta eu, cred si sper. Am state vechi la ei, sunt membru de 8 ani de zile. Daca nu ai probleme cu ideea mea (de privacy), da-mi pe pm user-ul si parola si incerc sa vad despre ce e vorba. Dupa aceea, iti poti schimba parola.
Alina cu Kalosu' (chiar, mai ai masina asta?
), multumesc de info pentru saniuta. Pare super ok, in conditiile in care am vazut pe net saniuta clasica, din lemn, la 650 mii, pretul de acum 1 an.
Am uitat ceva...?
A, Laurici de Piatra, in conditiile de vreme din iarna asta, cred ca ne vedem in primavara, exact cum ai propus tu, la o terasa, un mic, un suc, ceva. 
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona