Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 23
anca.b spune:
monica, sanatate multa!
ioanact, cum e bebelina? ca v-au zis la urgente?
doc, bine ca mai treci pe la noi. si mai rarutz e primit!
. castanele le crestezi pe fiecare si le pui pe foc, intr-o tigaie acoperita, la foc potrivit. infloresc repede si se curata usor. poti sa le bagi si la cuptor, dar dureaza mai mult.
cu laptele si noi sintem tot la 240 ml...pe care ii bea din bibe dimineata (daca ii da taica-su...de la mine, nu vrea). seara maninca laptele numai facut cu cereale. tot 240 ml. nici vorba de bibe. e o faza la care ajung toti.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Bravo pentru Luca si Daria!!! Campionii!!! Campionii!!! Ole-ole-ole!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
bravo patty!!!!! esti fetitza mare de acum!!! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza Si ca sa ne laudam si noi. ![]() MARINELA P a t t y - la 10 luni www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... 29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos) PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
theli spune:

Ema de amelia, Thomas Alexander de raly si Benji de Ceska

Io-s cam zombi azi.veneri noapte am stat cu sor`mea la povesti pana la 4 dimineata si m-am trezit la 7.Iar azi-noapte nu stiu ce-a avut pitica , ca s-a trezit plangat de mama focului pe la 23.30 (dupa ce ma chinuisem s-o adorm de la 20 la 22.30).Ii iese unul din incisivii superiori si cred ca asta e problema.Nu mai vrea sa manace pireul de legume cu carnita de nici un fel.Maine mergem la pediatru sa vedem ce zice.
Am primit azi un mail interesant:
"E DAT MAI DEPARTE!!!!- eu voi urma indemnul!
Asa cum poate ati observat in ultima saptamana, trei producatori internationali au decis sa isi inchida fabricile din Romania: Kraft Foods (producatorul ciocolatei Poiana, cafelei Jacobs, cremei de branza Philadelphia si ciocolatei Milka), Coca-Cola (fabricile din Ploiesti, Oradea si Iasi) si Colgate-Palmolive(fabrica de la Brav).
Intrucat aceste trei companii au considerat oportuna mutarea lor in Bulgaria/Republica Moldova si Polonia, va invit ca, in spirit de solidaritate cu romanii ce vor ramane fara loc de munca de Sarbatori, sa renuntati la a mai consuma produsele acestor companii."
Mie personal mi se pare corect...
Fug sa-i fac branzica de vaci Maiei.
emabucuresti spune:
Buna fetelor!
ce zi frumoasa este azi aici! fara zapada insa!
La multe lunite si la multi ani
Ema de amelia,
Thomas Alexander de raly
Benji de Ceska
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ginnette spune:
Neata fetelor,
Sunt varza; Adela a facut febra, si toata noaptea n-a dormit 
A inceput ieri dupa amiaza (pe la 4:00) cu 38.3 - i-am dat Nurofen 9(2.5ml); apoi, la baie (pe la 8:30 pm) avea 37.7 - nu i-am dat nimik.
LA 12:00 - ca se facuse 8h - iar frigea (38.5)(si mainile erau calde), si iar i-am dat 2.5 ml.
Deja ma gandisem sa trec la nurofen-panadol, alternativ la 4h.
La 4:00 dimineata cand m-am dus la ea, era "rece" - adik, normala, fara febra - si nu i-am mai dat panadol.
La 9:00 cand s-a trezit, avea 37.5 si i-am dat iar 2.5 ml nurofen.
Acum, am o nedumerire: pe cutie scrie sa nu-i dau mai mult de 2 ori in 24h , iar pe prospect sa-i dau la 8h (adik de 3 ori pe zi).
Cum naiba procedez?!
Oricum, acum doarme - nu mai are febra - si pana la 3:00 dupa amaiza nu-i mai dau nurofen.
Sunt cu nervii intinsi la max: sa nu-i fi "revenit" infectia urinara.
Intrebare, pt voi (Helene dak esti "on air" ajuta-ma, ca am plicat schem ade la tine
; sau LalaD) - orice raspuns e bine venit:
CAT ASTEPT SA VAD DAK E VRE-O MICA RACEALA (ieri pe la 11:00 dimineata am scos-o afata si batea vantul; cred ca de-aici e "show-ul") SI SA VAD DAK CEDEAZA FEBRA LA ANTITERMICE? TREI ZILE?
Muci nu sunt, rosu'n gat n-am vazut, ca nu ma lasa, nu tuseste, kk sub forma de gem, gros - doar ieri dupa amaiza si azi dimineata.
Saru'mana de raspunsuri.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
emabucuresti spune:
Eu am avut o noapte mai dificila, bebe a facut febra 38.5 nu stiu de la ce, si am stat de l-am pazit dupa ce i-am dat antitermic. Ma bucur mult ca azi e bine puiutul meu mic, asa emotii mi-a dat!
Citeam azi noapte schema de tratam. data de Elle, ma intreb de ce acolo se propune medicam. cu ibuprofen la febra mai mica si antitermic pe baza de paracetamol la temp mai mare? E doar o intrebare pe care mi-o pun pt a intelege mai bine mecanismele de funct. a dif. medicamente. O voi intreba si pe dr.
A doua mea intrebare, poate are cineva idee, este posibil ca dupa adm. de antitermic uneori temp. corpului sa scada mai mult decat ar trebui si sa i se faca chiar frig copilului? Nu am patit noi asa, am auzit de la o prietena cu bebe, si m-am gandit sa ma infromez in leg cu asta.
Irlandeza felicitari pt reusita Patriciei la olita! Ce lucrusoare dragute ne arati tu acolo. Nu e drept, pt baietei nu se fac hainute asa frumoase!![]()
LauraI parca retinusem ca si tu mergi la sala, asta acum vreo dua luni sau mai mult, si asta m-a mai mobilizat, ca am vazut ca reusesc mamici sa isi faca totusi timp de sala.
O alta varianta de comandat de la mothercare este prin
http://babystuff.nextvision.ro
multumim de ganduri bune,incerc sa pun azi ce v-am zis 

emabucuresti spune:
Of Ginette, pup Adeluta micuta si ii urez sanatate multa! Si noi am iesit pe vant alaltaieri, ieri nu l-am scos deloc, nu avea nimic dar a plouat incontinuu. Si azi noapte am avut si noi peripetii
ginnette spune:
Ema,
puiul!
Parca ai descris 'aventura' noastra.
Si pe mine m-a pus pe ganduri schema, dar am auzit-o si in spital, asa ca am aplicat-o.
cat despre frig, da, eu am patit-o cu adela, cand am fost internat asta vara; dupa impachetari, temp era 35.6. Dar atunci i-am scazut-o de la 39.3.
Mie mi-a zis ca e normal.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ceska777 spune:
...acum 11 luni, tot o duminica.
" 9:50
T. doarme. Dureri regulate:dupa inca o tableta la 7:30, antibiotice intravenos. Mic dejun; am camasa de spital pe mine, am mers cu perfuzia la baie.
Afara e frig dar superb. Chiciura imbraca totul. cerul e gri-alb. Am facut poze de pe geam pt Benji-mai tarziu.
11:50
A revenit moasa de la internare.In sala vecina aud cum se chinuie o gravida. La mine se face CTG, control local: col 0, dilatatie 2-3.Dureri destul de puternice. Sangerez usor. In pozitia intins doare f tare, in picioare tot intense dar mai regulate, apropiate, de indurat.
La 7:15 a sunat aici in spital Johanna, sunt in Karlsruhe si la 14:00 vin sa ma vada. Sper sa le putem da cadourile. T. suna acuma in Romania sa le zica sa stea linistiti, desi bebe nu e inca aici.
11:57
Tocmai s-a nascut brotacelul (o fetita) din sala de langa. Noi suntem de 24h in spital.
Il vreau pe Benji! ACUM! Intreg, bine, sanatos!!!!"
...Benji e langa mine, ma trage de pantalon, vrea si el sa scrie ceva. Am lacrimi in ochi, pot sa imi amintesc rasfiond in jurnal totul, cu maxim de detalii. Ii scot limba lui Benji si incepe sa rada. Face o gropita impara doar in obrazul drept. Afara ninge...
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

, 01 nov. 2008 al doilea
PATRICIA ALEXIA