Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 25
creata2008 spune:
Stiam eu ca am uitat ceva!!
Hip-hip-hurray pentru Luca si Daria!!! Bravo, clopotei iubiti, ce tari sunteti!! Sa invatati de mici cum e cu sportul, cu lupta pentru un loc fruntas si cu laurii victoriei!!! 
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Woooooooow, Mexic!!! Viva il Mexico!!!!!
Ai un super-sot, felicitari! Sa aveti o vacanta minunata si relaxanta!
| Citat: |
| citat din mesajul lui matgravidut Naseara... Azi am fost plecata toata ziua de acasa. A fost la mall, la coafor... la cumparaturi si apoi la un party pentru pustoaica nasilor nostri. Asa sunt de obosita de nu va pot povesti. Dar... mi-am luat costum de baie anti-shunculite cu care ma voi afisa in Mexic. Ma simt tare bine in el. Irlandeza... multumesc de urari si sper sa aveti si voi parte numai de bine. Am vazut poze cu tort de 11 luni... am vazut copil in sertar, am auzit de bebe cu febra (ce vesti ai??) Ma duc la nani fetelor ... ca maine am musafiri la masa de pranz... Am cumparat mici de la magazinul romanesc si abia astept sa-i devorez maine impreuna cu musafirii... ca noi nu reusim sa tinem post. Va pup. Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008) Poze cu noi |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ancasoare spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina023
Alinutz de ce sa ma supar? Doar e realitatea!I-am explicat si eu ca viitorul relatiei dintre el si Luca nu se prezinta deloc roz. I-am spus ca pot sa fie probleme mari. Si ce sa vezi? El il acuza tot pe Luca. Ca nu e cuminte, ca nu-l asculta deloc, ca nu merita (ma innebuneste cand il aud spunand ca Luca "nu merita"). Ce i-a facut mai frate??? Este doar un copil. Sigur ca fiind baiat si fiind foarte energic nu este usor. Insa de aici pana la a emite ce emite sotul meu...cale lunga! Sincer...ma inspaimanta cand vad ca se adanceste problema. Si incep si eu sa nu mai suport si explodez si eu. Si uite asa ne distram noi destul de des... Dar nu vreau sa va mai incarc cu probleme astea. Oricum m-am vaitat destul. Pupaceli! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Alina, poate il convingi pe sot sa incerce o consiliere psihologica, o "mediere" a relatiei lui cu Luca, astfel incat sa inteleaga unde greseste.

Dar cand va fi mare cum o sa-l priveasca?
sa pape, ca s-a trezit.
de
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)