Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 19
creata2008 spune:
Hello, fetelor! Azi am avut zi de shopping, am iesit toti trei in Ikea. Ne-am intors de vreo ora, am aranjat toate cele, Dani i-a dat sa manance Mariucai si eu am zis sa intru repede sa va salut. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, dar vreau sa ii urez "La multi ani!" Sarei, inainte de toate.
In al doilea rand, am inceput cu cadourile... pentru zilele de nastere ale parintilor mei, jucarii pentru finuta de Craciun, o minge de fotbal mare, din plus, pentru Mariuca, diverse obiecte pentru casa pentru noi, sandwich maker, perne pentru scaunele de terasa. By the way, am vazut o masa cu 4 scaune de terasa absolut dementiale, si nu scumpe deloc. Dar cred ca prin primavara, cand incep sa produc 85% din salariu. ![]()
Am aranjat pentru Craciun o gramada de cadouri, dar mai avem de luat, ca suntem multi!!! 
Oricum, ne-a prins bine iesirea... dar pentru ce am plecat, adica usa de blocat scara, nu am luat.
Evident, nu??? COnform bancului, daca nu gasesti paine, cumpara oua. Mda, am gasit 2 tipuri de usi, dar niciuna nu era ce ne trebuia noua. Asa ca o va construi Dani. Si asta rapid, ca tot visez ca Mariuca coboara singura din pat si se plimba prin casa. 
Si de azi mai avem un motiv de bucurie: Dani si-a adus calculatorul acasa, iar la studio se va duce numai cand va avea programari. Va lucra probabil la fel de mult, dar una este sa il stiu in birou si alta la 15 km.
Acum ma retrag... ca ma bag la un film pe tv1000.
Va pup pe toate si va urez sa aveti o noapte buna si odihnitoare!
PS: Laurici de Piatra, era o idee de lucru sa venim noi in Piatra, sa ii vedem pe ai nostri, dar pana la urma vin dansii incoace. Azi ne-am hotarat. Asa ca ne vedem la anu'!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
emabucuresti spune:
buna fetelor,
La multe lunite si la multi ani sarbatoritilor de ieri
Khaled
Calin
Sofia
Vanessa
Andrew John
si de azi
Sara
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Shose spune:
Happy BDaySaratzel mititel! Sa fi sanatoasa si fericita toata viatza! Mai ai putzin si uram primul 'La multi ani' din viatza ta!
Yupiiii
Gatta 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
IoanaCt sanatate multa Ioanei si tin pumnii sa se faca bine repede, sa gasiti un medic bun si sa-i dea un tratament bun!
Gatta 

fetele frumoase, am vazut si acum poze cu voi, o familie superba, si vazusem zilele trecute poze recente cu Sara si prietenii ei Luca si Daria. Ati trecut si voi prin multe, of, le-ati lasat in urma si sunteti bine si in curand faceti anisorul, uraaa!
Fetele
si mltumim ca ati intrebat de noi, suntem bine si asteptam si noi aici ninsoarea. mai devreme am zarit cativa fulguleti, yuppy! Eu am inca febra musculara de la aerobic dar perseverez, am sedinte seara,iar pe bebe il las cu tati si de multe ori este si mami meu la noi.
Poate ajung si eu maine la BE, si poate ma si intalnesc cu cineva pe acolo
Eu am mai cumparat jucarii pt cadouase din carrefour, dar n-ar strica o tura si acolo.
emabucuresti spune:
Shose am vazut-o pe grasunica ta, ce se mai distreaza in tarc, si am invatat o noua varianta a poezioarei "pisicuta"
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Noi azi am avut o zi cu vizite, eu am fost si la baby expo de dimineata,d ar n-am dat ochi cu nici o zuzica. Ce-i drept la ora de deschidere eram deja acolo, imi asteptam randul la coada care deja se formase la bilete.
M-am aprovizionat cu body-uri de la Z, botosei si sosete pt interior, caciulite - mereu stam prost la capitolul asta - ceva cadouri pt alti copii, precum si deja celebrele - pianul cu 5 clapite si ciocanelul care face zgomot. Astea vor fi insa sub brad, cam peste vreo luna asa :-)))
Am luat mai multe, pt ca banii s-au dus urgent, dar nu-mi mai amintesc acum ce.
Ema, pana la urma ce carut vrei sa-i iei lui Milan? Eu am hotarat ca o sa trecem iarna cu ce avem acum si la primavara sa-i iau unul sport, mai mic. Dar sa vad daca gasesc si mai usor, al nostru are doar 5,9 kg.
Ce frumos ca mergi la sport, o sa trebuiasca sa fac si eu pasul asta la anul, dar dupa o pauza asa mare ma simt tare greoaie si inapta! Poate o sa incep cu niste programe acasa, nu chiar Billy Blanks dar ceva sa ma dezmortesc si sa nu ma fac de ris in public ![]()
Am vazut poze multe si frumoase cu Sofia, Sara, Daria, Stefania si Ana, Andrei de Roli, filmuletul cu Benji...sigur am uitat pe cineva...
Gatta, Miky si Nemary, ce imi place de voi ca va intalniti si va vizitati, sunteti de admirat!
Gatta, sa-ti traiasca Saratelul blondin si frumos, tu cum te descurci de cand mergi la serviciu? Papa mai bine puiuta?
Eu o sa ma uit la un episod din Seinfeld si pe urma o sa ma alatur Sofiei in lumea viselor...chiar daca eu nu am vise bebelusesti ca ea :-)) Aveti idee pe la cate luni nu mai sug in somn astia micii? Mama nu isi aminteste de noi sa fi facut asa...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Shose spune:
Ema ai revenit! Hihi...cate variante de poeziuci am....cred ca nici Emiescu nu era asa inventiv. Asta e deja celebra, daram unele pe care le fac pe loc. La cantecele parca, imi iese si mai bine.
Ce misto ca te'ai apucat de sala. Io n'am mai fost de...2 ani si ceva. Eram lenesa si inainte...dar acum sunt si mai si.
Prin vara am mai bagat cate un tenis cu sotzu si niste prietene...dar acum nu mai fac nimik. Poate ma mobilizez dupa sarbatori. Ca sa dau si 'carnica de porc' jos.
Persevereaza si trece febra.
Ce face Milan?
Pupa'l din partea noastra.
Fetelor citeam din capitolele odiseei noastre. Io ma prapadesc de ras. Am ajuns intamplator la un capitol in care va intrebam disperata daca eco morfo de trim 2 mi'o face intravaginal
.
Miri si Irinuku ma incurajau s anu mai fiu stresata si rusinata in cazul in care ma dezbraca doc 
. Doamne ce habarnista era.
Nu ca as fi mai priceputa acum! Dar eram funny rau.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Stancutza, scimbam carutzul??? Am toata increderea ca o sa gasesti un model bun pt noi. Am mers pe mana ta cu Grillo si a fost super bine. E usor si il iubesc. Dar daca e de schimbare in 'si mai bine' facem schimbarea.
Sofiuc plina de cadoutze azi!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
Stankuta eu ma fac de ras la sala
ca nu tin pasul cu celelalte fete,gafai de numa numa dar intr-o luna-doua sper sa -l pot tine. Hehe, si mai vreau sa mai merg si la tae-bo, tot acolo. Eu acasa nu as misca un deget in privinta cond. fizice de-aia prefer sala. carutul care ma atragea este silvercross dazzle(7 kg) dar mai nou am descoperit silvercross fizz(5,5 kg).Ambele la mothercare. com Carutul vostru este super usor!
Acum uploadez un filmulet pe care i l-am facut lui mIlan acum o luna cand 'cica' zicea pa-pa cand ne pregateam sa iesim afara. Chestia e ca zice asa din cand in cand la usa cand iesim, asadar poate chiar stie omuletul ce spune ![]()
miky_mamica spune:
Intru si eu pe fuga sa va spun ca avem printre noi un CAMPION, cam suparat si plangacios pe covorasul celor de la Nestle dar medaliat cu locul 1 la competitia de mers de-a busilea .... Lucaa fost un copil tare marait azi, dar nu s-a lasat si a castigat ....
Dariutza de Nemary a luat si ea locul 2 tot azi la cateva minute diferenta de noi si ne bucuram tare ca ne-am intalnit si azi, yupiiiiiiiiiii ce de clopotei invingatori !!!!!!!!!!!!!!!!!