Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 20
Shose spune:
Felicitari Luca si Dariutza!
Miki, cred ca e de la dintzisori. Stiu cum e.
Io citesc in continuare de pe la odisee
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
miky_mamica spune:
La multi ani Saratzica noastra draga!!!!!!!! Noi abia asteptam sa te vedem marti si sa te pupam ........... muaaaaaaaaahhhhhhhhhhh .... am vazut ca erai tare fericita in poze .......
si mai vedem ca ai mai primit niste jucarii noi,sa le stapanesti sanatoasa si sa nu le strici ... ca venim noi sa le stricam ....
Pupici si pt Simonika .... vei fi prima care ne va spune live ce va simti la implinirea anului ..... si chiar ar fi frumos sa ne povesteasca fiecare mamica care doreste (ca tot se apropie anul mai multor clopotei) trairile din ziua implirii a unui an dela nastere ... ce de lacrimi vor fipe acolo ...
miky_mamica spune:
Sigur e de la dinti pt ca sta sa sparga si al doilea dintzisor ....
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Felicitari Luca si Dariutza! Miki, cred ca e de la dintzisori. Stiu cum e. Io citesc in continuare de pe la odisee Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
emabucuresti spune:
a venit in vizita la noi azi o fam. cu un baietel de 1 an si jum. sa fi vazut ce scotoceau amandoi in jucariile lui Milan, al meu parca atunci le descoperea pentru prima oara, asa pofta de joaca avea! poate reusesc sa vi-i arat in pozute, daca se pune odata si filmuletul asta
Shose inceputul e un pic greu, apoi devine rutina, pe mine si sotul ma mobilizeaza,- hai ca e ora, fugi la sala-
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
Felicitari Daria si Luca! Clopoteii nostri ies mereu invingatori!
Stankuta 4;5 kg al doilea, scuze.
Laura Ioana spune:
Saluti, fetelor
N-am citit nik din urma, doar pagina asta.
Creata, poate veniti macar cand va fi timp frumos si mergem cu gazele in parc sau la o terasa.
Carucior nou? De unde, cu cat etc?
Si eu i-as mai lua unul (Ema, f faina carucioarele de care spui, fizz are chiar numai 4,5 kg
stii cumva cat costa?).
Fetelor si eu i-as lua un carucior nou, dar oare merita sa mai dam banii pe inca unul? Ei nu incep sa mearga si sa nu mai vrea in carutz? Va rog io aduceti-mi argumente, ca eu vreau unul nou, dar tre' sa ma conving
Asta pe care-l am acum e tot usor (5,6 kg) dar scartzaie teribil de la cat l-am hait sus/jos 4 etaje, cu copil in el. Am dat pe el 5,6 mil (1 milion/kg, cam scump kilogramul
), e din cel de care si-a luat Grati
.
Shose
cat e de scumpa Pipe
De ce radea asa cu foc? Si ce frumos face PA!
Frumoasa! SI ce-mi plac copilasii in ciorapei, dar sotzul meu moare cand vede ca o mai tzin asa
Luca
Dariuta
Felicitari, campionilor!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
emabucuresti spune:
oh, great, fisierul era prea mare, tb sa-l scurtez, dar nu azi![]()
noi va uram noapte buna fetelor, bebe nu stie ca maine e duminca, sa doarma si el mai mult dimineata
Shose spune:
Laurici
asa o tzin pe Pip imbracata cand suntem in vizita, ori la mama, ori la bunici. Imi e mai comod...ii dau jos pantalonasii grosi si ramane in ciorapei. Uneori mai car si hainutze de schimb dupa mine. Asta cand stam mai mult sa ii fie si ei mai comod.
Daca si tu te interesezi de carutz....imi suna car a schimbare iarna asta.
Imi place.
Cretzulinele mele, v'ati inoit azi. Ce frumos tre' sa fi fost shoppingul in 3.
Ma bucur ca tati poate munci si de acasa si ca o sa'l avetzi mai aproape.
Ema maine neaparat asteptam pozici, sa mai vad falcutze de Milan.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honey79 Ellenuta , this one's specially for you ! .... si pentru mamicile de fetite :http://www.kohls.com/kohlsStore/baby/christmas/infantgirls/PRD~398851/Youngland+Velour+Santa+Dress.jsp |
E frumoasa. Noi avem una deja, si mai frumoasa, cu iegarasi si sosetele.
Pana una-alta, uitati aici hainute pt. copilasi, www.mothercare.com/dp/B001GJJ0P0/sr=1-3/qid=1227390243/ref=sr_1_3/279-7321040-9072919?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42850041&mcb=core" target="_blank">pt. baietei si tot www.nextdirectory.ie/page.asp?b=G44&p=356&o=2" target="_blank"> pt. baietei, iar pt. www.mamasandpapas.co.uk/product-mary-christmas-two-piece-set/s0004545/type-s/" target="_blank">fetite.sau aici.
Mai multe aveti www.mamasandpapas.co.uk/range/babywear-christmasparty-outfits/3024/limit-28/page-1/sort-0/" target="_blank">aici.
MARINELA
P a t t y - la 10 luni www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008