Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si ca sa ne laudam si noi.............ieri, pt. prima data am facut la olita, si kk si pipi.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matgravidut

Eu aniversez azi ceva... 5 ani de cand am ajuns in Canada. Mi-e bine, dar cand va vad pe voi cum va intalniti... mi se face asa un dor de casa...
Probabil ca cele care sunteti in afara Romaniei simtiti la fel...
Pupici CatiMagureanu si Honey si Ceska... si toate care sunteti pe meleaguri straineze.

Felicitari si la mai multi. Te inteleg perfect, noi avem putin mai mult peste 5 ani.......Cateodata duc dorul, dar cand vad cate neplaceri si neajunsuri sunt in tara, nu-mi mai doresc sa ma intorc.Nu ca aici n-ar fi, dar parca sunt mult mai putine.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danybv

buna fetele
Am vazut ca la voi ninge , eu sunt tare trista la Tulcea este cald in schimb la Brasov ninge de rupe , uitati aici o poza facuta de dimineata poza

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Ce frumos ninge.....si io vreaaaaaaauuuuuuuuu, noi n-avem

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ema sar'na! Numai 75 de lire sterline? Super tare! Dar la noi nu l-am gasit pe niciun site!
Shose ne innoim toate, nu? Imi face tare cu okiul carutul ala FIZZ, dar nush cum sa-l achizitionez Asa mi-e si mie comod sa las fata doar in ciorapei, cand mergem in vizite si am si facut-o de cateva ori, dar mi-a tot facut observatie
Irlandeza si eu i-am luat Theei rochita si fes pt Craciun, de pe Laredoute. E asa simpatica si dragalasa cu fesul pe cap, parca-i un spiridus
Felicitari pt kk/pipi la olita! Noi nici nu i-am cumparat inca, cred ca ar trebui sa iau una sa se obisnuiasca sa o vada.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gatta , la multi ani cu sananatate pt. Sara. Am vazut pozele, tare frumosi sunteti. Sara papa lamaie? Ii place ? Sa incercam si noi....

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Asa,
cine stie unde gasesc scaunel de pus in cada mare a adultilor pt Benji? Am vazut acuma ca si Sara a Gattei are si as vrea unul daca tot vom avea cada in baia locuintei noi. Aici inca mai facem baie in vanita lui si cu suportul de bebe.

www.toys.ie/SWIVEL-BATH-SEAT-!A01216-prod.aspx" target="_blank">Aici

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Intru si eu pe fuga sa va spun ca avem printre noi un CAMPION, cam suparat si plangacios pe covorasul celor de la Nestle dar medaliat cu locul 1 la competitia de mers de-a busilea .... Lucaa fost un copil tare marait azi, dar nu s-a lasat si a castigat ....

Dariutza de Nemary a luat si ea locul 2 tot azi la cateva minute diferenta de noi si ne bucuram tare ca ne-am intalnit si azi, yupiiiiiiiiiii ce de clopotei invingatori !!!!!!!!!!!!!!!!!

Felicitari pt. cei doi campioni. La cat mai multe medalii.......

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana
Ema, f faina carucioarele de care spui, fizz are chiar numai 4,5 kg stii cumva cat costa?).

Uite www.mothercare.com/Silver-Cross-Fizz-stroller-Eclipse/dp/B001CC53YI/sr=1-28/qid=1227393884/ref=sr_1_28/279-7321040-9072919?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core" target="_blank">aici, costa 75 lire sterline.

Citat:
Fetelor si eu i-as lua un carucior nou, dar oare merita sa mai dam banii pe inca unul? Ei nu incep sa mearga si sa nu mai vrea in carutz? Va rog io aduceti-mi argumente, ca eu vreau unul nou, dar tre' sa ma conving Asta pe care-l am acum e tot usor (5,6 kg) dar scartzaie teribil de la cat l-am hait sus/jos 4 etaje, cu copil in el. Am dat pe el 5,6 mil (1 milion/kg, cam scump kilogramul), e din cel de care si-a luat Grati[/b].

Eu nu cred ca-i iau. Nu stiu daca merita. De aceea i-am luat cel pe care-l avem, e rezistent, o pot culca sau o pot pune in fundulet, chiar daca e greu, acum avem lift, pana in augus il caram si eu in brate , vreo 40 scari, ca stateam la et. 1.Probabil ca de acum v-a vrea mai putin in carucior si mai mult sa mearga.Oricum, al meu e bun pana la 3-4 ani si la cat a costat.....sigur nu-i mai iau altul.

MARINELA

P a t t y - la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Uuuh , in sfarsit a adormit si zuziliciul meu. Ea care , atata timp cat a fost bebe mic n-a fost nevoie niciodata s-o legan sau sa-i cant sa adoarma , de cateva zile adoarme numai in brate si numai pe la ore de-astea 11.30 -12 noaptea. In plus , si ziua este o chitaita si-o maraita de nu-i intra nimeni in voie...ne chinuie rau incisivii de sus. Se vad iesiti insa gingia tot umflata este. Bine ca nu se trezeste noaptea , sau daca o face , adoarme repede la loc.

Fetele , multumim pentru urari si pentru aprecieri
Cam pusesem botul mai devreme cand am vazut ca n-am primit felicitari...
Ema , ce marfa e sotzul tau ...sa te trimita la sala ! Al meu , cand i-am zis ca ma duc la sala mi-a zis ca , ce ...acasa nu pot sa fac gimnastica?

Silvia , sa stapaniti sanatosi achizitiile ...de cand vreau sa ajung si eu la Ikea , dar este greu , ca am un sotz care uraste shoppingul si refuza sa ma insoteasca in centrele comerciale...uite cum il mai critic
Irlandeza , super rochitele de Craciun ...vreau si eu o rochita frumoasa pentru aniversarea de 1 an si n-am gasit nimic la BE. Stie cineva unde pot gasi ceva de calitate si de bun gust si sa fie un model mai festiv , dar fara volane si funde ?
Felicitari pentru primul kk si pipi la olita...noi n-am probat-o inca dar maine cred ca-i facem inaugurarea.

Stancuta , Sara tot prost papa ...este o mofturoasa , m-am obisnuit deja cu ideea . Am renuntat sa-i mai dau fructe , pentru ca incercam de 5 luni fara succes s-o fac sa guste din piureurile facute de mine . Singurul fruct pe care il accepta , dar nu se omoara dupa el este banana , dar bucata din care sa muste , nu piure.
La legume stam ceva mai bine...le mananca cu lingurita , iaurtul la fel. Nu pune gura pe branza de vaci , pe mamaliguta cu branza.
Mai papa cereale piure si mult lapte cu cereale , cam 600-700 ml. pe zi. Practic , laptele este baza la noi ...sper ca Topfer-ul sa aiba suficienti nutrienti ca sa nu ne trezim cu cine stie ce carente.
La 11 luni raportam 75 cm si 8300 g ...ne mentinem silueta de manechin insa a luat destul de bine luna asta ...450 g

Azi Sara mi-a facut ordine in sertarul de la comoda ...a scos tot ce-a gasit pe-acolo , apoi s-a bagat in el.Uitati aici exemplificarea :http://good-times.webshots.com/photo/2647648940101722542FwEuEG

Noapte buna , ma duc la nani !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput