Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)
Raspunsuri - Pagina 20
betty78 spune:
Teodoran imi pare tare rau pentru pierderea sarcinii. Chiar ma gandeam acum ceva timp la tine. Iti doresc sa ai puterea sa o iei de la capat si sper sa nu ne mai vedem la Fiv si sa reusesti natural 
Devylla, Nana felicitari pentru castigarea concursului. Intradevar aveti poze foarte frumoase si meritati din plin
Bikmaria![]()
raspuns
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
diwana spune:
Fiu-meu va saluta
Nu vrea sa doarma, ca e si bunica-sa la noi, si ii place sa stea la taclale. Povestitorul lui mama ![]()
Mda, Devylla, ofticata rau tipa. Nu conteaza, cainii latra, caravana trece. Ce fain o sa fie cand o sa afle sotul tau 
Myral, vad ca fiica-ta are gusturi autohtone ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
betty78 spune:
Nu am mai scris de mult, pentru ca nu mai am timp sa respir. Sunt terminata fizic, obosita de nu mai stiu de capul meu. Mario se culca in jur de 22:30 apoi se trezeste in jur de 5 dimineata, isi bea laptele si de cele mai multe ori nu mai adoarme pana la ora 12. Rar se mai culca in jur de ora 6:30 pana la max ora 8:00. Programul asta il are cam de 3 luni de zile, iar eu mai am putin si clachez, iar de durerile de cap nu mai vorbesc. Cred ca o sa incep sa il mai trimit la mama ca sa ma mai pot odihni si eu.
Am uitat sa va spun ca m-am dus la control la proful cu care am facut FIV-ul si mi-a dat unda verde sa o i-au de la capat, dupa ce opresc alaptatul si imi fac un set de analize. Mario mai suge cam la 3 zile, asa ca o sa il intarc cat de curand. Sper ca prin ianuarie sa ma inscriu la o noua runda si sa ma ajute DD sa reusesc iar din prima.
Imi pare tare rau ca nu am putut sa ajung si eu la intalneala...dar azi am zacut in pat pana la ora 13
In rest dupa aproape 5 luni jumate ne laudam si noi cu aparitia celui de-al 7-lea dintisor
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Teodoran imi pare tare rau pentru pierderea sarcinii. Chiar ma gandeam acum ceva timp la tine. Iti doresc sa ai puterea sa o iei de la capat si sper sa nu ne mai vedem la Fiv si sa reusesti natural ![]() Devylla, Nana felicitari pentru castigarea concursului. Intradevar aveti poze foarte frumoase si meritati din plin Bikmaria raspunsBetty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
buna seara BETTY ,pai si tu ne-ai aratat niste picioare superrr la petrecerea papanashilor si nu te ofici ca nu ai castigat locul 1

parerea mea e ca daca nu sti sa pierzi nu are nici un rost sa mai participi la un concurs

bikmaria spune:
Betty succes la a doua runda
,sa dea DDsa iasa totul asa cum va doriti
,
si micutul terorist care isi persecuteaza mamica obosita 
betty78 spune:
Devylla
ce voce frumoasa ai. 
Unde este desenul Sofiei ca eu l-am ratat.
Bikmaria mai eu nu am participat la nici un concurs
, dar orisicum merci de compliment. Totusi am ratat faza in care aia s-a ofticat. Oricum daca nu stie s apiarda mai bine statea acasa si nu isi uploada pozele
. Merci pt urare....si eu sper din tot sufletul
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
Betty, sper ca tu ai zacut de lene, nu de boala... Eu sunt rupta-n doua. M-a luat o raceala pe sus si nu ma mai lasa. Si asa m-am ofticat, ca cel mai rau m-am simtit azi, cand e ziua mea de luat baiatul acasa. Stau izolata, sa nu imbolnavesc copilul si asa doooorrrr imi era de el. Daca l-ati vedea cat e de mare si cat a evoluat cred ca l-ati papa tot-tot-tot. D'apoi io, care mai am si interdictie cu bolile mele cu tot...
Deci Y al meu intelege orice. E ata de simpaticccc... Repeta totul dupa noi si ne da pe spate cu cat de repede prinde totul. Ii explicam ficare lucru pe care il facem si ii detaliem orice ni se pare ca-i atrage atentia. Are o personalitate de invidiat, nimic de zis. Dar ne intelegem super cu el. E papacios, vorbaret, doarme bine si umbla pe peste tot. Face curatenie prin casa (nu stiu, zau, de la cine are obiceiuri d'astea, ca la ma-sa n-a vazut sigur). Ia servetelul din cutie si ma sterge la gura. Vrea sa manace numai singur, ca-i placerea lui sa ia mancarea cu lingurita. Fripturica o vrea haiduceasca, o infasca si o serveste cu manutele lui alea grasane. Ce sa mai, e super haios. Acum mi-am gasit si eu sa incep munca, tocmai cand sunt fazele cele mai amuzante si progresele se vad de la o zi la alta... Mama ei de munca! Dar daca mai vreau bebei, tre sa mai si muncesc vere, pai cum altfel?!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
mandarinutza spune:
Buna seara!
Imi pare rau ca nu am mai intrat de ceva timp, am resuit sa citesc capitolul prezent.
Devylla si Nana, felicitari, meritati 100% sa castigati!
Betty, succes, sa ti se implineasca dorinta cat mai repede !
Am vazut si pozele de la intalnire, foarte frumoase, papanasi si dulceturi foarte activi/e ! Ma bucur ca v-ati distrat!
Antonia e bine, acum doua saptamani a facut Priorixul si a fost ok, e tare zglobie si nu sta o clipa.![]()
Incerc si eu sa ajung duminica dimineata la Baby Expo cu Antonia.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
betty78 spune:
Papanasii sau dulcetelele voastre sunt vorbaretze rau? Sotul meu saracu este terorizat...pana nu de mult se plangea ca eu sunt foarte vorbareata, dar se pare ca Mario ma intrece....mi-a spus ca nu mai are loc de noi in casa...Noaptea, de fapt dimineata la 5 cand se trezeste(Mario), vorbeste non stop si trage la chiote de au inceput vecinii sa loveasca in calorifer si in tavan....de parca pot sa ii inchid gura copilului...poate ei au descoperit vreo solutie sa il faca sa taca, ca eu inca nu stiu
...iar mie imi este un somn la ora aia

Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
Seara buna!
Mey, eu nu sunt trista deloc, dar nu ati ridicat nicio minge la fileu, ati foat asa de serioase saptamana asta...plus ca am avut si eu cam mult de lucru. Multumesc de grija, dar zau nu sunt trista. Doar in seara asta am fost cam balonata si ma cam doare burta, dar maine dimineata sunt ca noua! Mai ales ca ma astept sa-mi dea fii-miu trezirea pe la 6 iar..doar sambata face asa, in rest doarme pana pe la 7:15.![]()
Cu otita (ca noi avem experienta deja), Cecilico, nu ai nicio modalitate sa-ti dai seama ca o are sau nu. Daca facea febra, il duceam la medic, il consulta si punea diagnosticul:otita. Explicatia era ca mucii se duceau spre ureche si acolo se instala infectia, pt. ca la Tudor ala e punctul sensibil. La alti copii merge infectia in gat sau unde simte locul mai slab. Evident, virusul sau bacteria e de la gradinita!
Moldoveanca, eu pe aici cer pareri, dar ultimul cuvant tot medicul il are. Daca Tudor face febra peste noapte, a doua zi sunt la medic sa vad de ce. E valabil si daca ar fi prea rece. Si de obicei nu plec fara o explicatie de la medic, oricat de nerealista ar parea ea. Apoi mai citesc pe internet, va mai intreb pe voi, o sun pe sora-mea si imi fac o parere, dar medicul are scoala si experienta...sau ar trebui sa aiba...
Betty, tin pumnii stransi-stransi!
Mario, nu fii trista...fiindca e pacat!
Hai ca o sa fie bine, ai sa vezi!
Toate meritati o bataita...ma faceti curioasa cu discutia de la concursul de mirese si nu puneti si un link pt. baba lenesa!
Acum nici nu pot dormi pana nu citesc si mi-i o lene sa cauuuuut!!!!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze