Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Annisia am zacut de durere de cap...as fi vrut eu de lene..Am uitat sa spun dar si lui Mario ii place sa faca curatenie. Ori i-a cate un servetel sau cate un servet pe masa si incepe sa stearga pe jos, acolo unde bineinteles ca a varsat el din biberon. Si mie imi pare rau ca exact acum trebuie sa ma duc la munca....
Noi in schimb mai avem o problema....nu stie sa adoarma singur si trebuie sa stea cineva cu el in camera, sau sa il ia-u cu mine in pat, unde incepe s ama calareasca cate 1ora si in cele din urma adoarme.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

pentru o baba lenesa si balonata,dar deloc suparata
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122165&whichpage=38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara ! Ia uite ca mai bantuiti pe aici inca. E bine ca nu sunt singura.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Betty, ma inscriu de pe acum la nasit! Se ia dupa regula primul venit, primul servit? Deci s-a notat da, ca mi-am luat tricoul cu nr. 1!?!?!?!? Bafta multa sa reuseasca din prima si in toamna viitoare sa culegem roadele, ca sa zic asa. Eu sper sa bagi doua bucati, sa stii o treaba, nu asa orisicum. Hihihihihi...

Aniast, ce mai faci iubita? Maine iti invadez intimitatea cu un telefon, sa iau pulsul...

Si_bv vreau sa vad poze cu burtica. Cred ca esti superba!!!! Iar printesa Raisa e o dulceata de bebe. Nu v-am povestit fetelor cat de tare e Rai. Deci eu am vazut-o la inceputul lunii octombrie. La un an si o luna stia cum fac toate animalele pamantului, cu lei, cu tigri, cu pisa si cutu. Deci o mancai, nu alta. Ce l-am mai zapacit si io dupa aia pe Y, doar doar o invata. Nici acum nu vrea sa-mi spuna cum face cutu (macar), desi are cate doua bucati in ambele resedinte...

Si inchei in glorie cu frumoasa mireasa japoneza. Gagici suntem mandre de tine, ca faci parte din familia noastra virtuala si ca esti un om cu un suflet deosebit. Felicitari, felicitari, felicitari!!!! Sper sa scap rapid de gripa asta, ca sa iti dau pupicii personal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Se baga careva sa faca noul capitol?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Azi am intrat pe forum abia seara, dupa ce m-am intors de la intalnirea cu fetele, asa ca nu am stiut de castigatoarele noastre de la concursul foto. Si bineinteles ca am cazut de fazan la restaurant, acolo am aflat .
Felcitari, Sabina si Nana, fotografiile voastre sunt superbe si pentru noi sunt pe locul I amandoua. Suntem mandre ca facem parte din aceeasi gashca de mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Poftiti AICI la un nou capitol!!!

Mergi la inceput

moldoveanca iti inteleg teama si-mi dau seama ca ati trecut prin momente teribile. Cel mai rau este ca medicii nu v-au putut oferi o explicatie satisfacatoare si in cazul acesta nu poti sa nu fii ingrijorata - "Din ce cauza s-a intamplat ? daca se intampla iar ? "
Nu am mai auzit de asemenea cazuri, asa ca din pacate nu te pot ajuta cu vreo informatie...
Se pare ca nici fetele nu s-au confruntat cu asemenea situatii. Nu-ti ramane decat sa-l supraveghezi in continuare. Si cred ca ar fi util sa discuti cu un medic bun care sa-ti spuna ce ar trebui sa faceti daca Doamne fereste se mai intampla.
Multa sanatate va dorim, sa auzim numai vesti bune !

Mergi la inceput