Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)
Raspunsuri - Pagina 19
greyeras spune:
Sabina super desenul Sofiei.
Am citit si eu la miersici, sunt unele persoane de-a dreptul penibile as putea spune, dar deh...... "oftica ii boala grea, moare lumea dupe ea"
.
FELICITARI DEVYLLA SI NANA! 
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Doamna "membru junior" sa fie primit si la mai mult.
Cat despre socrii ne ignoram reciproc.
greyeras spune:
Fata mea a adormit la mine in brate, ca un betivan, i-a cazut capul jos in timp ce se juca.
Asa ca fiind problema rezolvata ma duc sa ma intind in pat.
V-am pupat!
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana M-a facut Papanash curioasa cu discutia de la Mirese, si am intrat sa vad despre ce-i vorba. Apai sincer mie imi parea destul de vulgara tipa cea nemultumita (i-am vazut si celelalte poze din album) Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
Si pe mine m-a facut curioasa si m-am uitat si la pozele tipei de pe locul 2 ca sa ma conving ca exista...nu de alta,dar imi pareau cumva ireale pozele alea ale ei,din concurs..Mi-a placut si ce i-a raspuns Sabina...
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Dau de baut! Sunt membru junior ![]() ![]() ![]() Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
Sa-ti fie de bine draga membru junioar

Sbina frumos desenul Sofiei este foarte talentata
,iti doresc o noapte linistita,fara migrene 
diwana spune:
Maria, imi pare bine ca ai iesit de dupa canapea. Ce-ti sa-ti ofer de la bar?
Maria, Greyeras, multumesc 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
myral spune:
Erina noi am folosit stelatopia de la mustela cand am avut probleme dar nu am fost multumita, cremele naturiste de galbenele nu imi plac ca nu intra in piele de asta vreau sa incerc altceva
Elisa a scapat de cele 2 pete de la piciorus cand nu am mai dat-o cu nimic.Si stiu ca Teodora laudase cremele astea (weleda) asa ca as vrea sa le incerc adica sper sa nu fie pline de parabeni de ex.Teodora la voi cred ca si materialul e bun, plielea ta cred ca e perfecta (asa pare din poze) la noi eu am pielea uscata
Deci cred ca o sa fac si eu comanda si daca greyeras a asteptat atat in bucuresti la noi cred ca ajunge pana la craciun
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
apropo de concurs,fatuca asta de pe locul doi are impresia ca daca are cracii lungi si isi ridica poalele-n cap e cea mai tare ,eu una consider pozele ei putin vulgare ,putin mai mult
,
A zis bine Greyeras ,tipa se oftica ,nu stie sa piarda ,nu ii convine locul doi 
Hai ca am editat ca am scris numai prostii,si nu am baut nimic de la junioara noastra 
myral spune:
Cecilia a mea cica ar fi fost racita la urechi (asa s-a exprimat dr la orl), dar ea doar plangea ingrozitor noaptea, atipea f putin, nici tzatza nu vroia, in shimb nu ducea mana la urechi si nici nu o durea la apasare. Asta s-a intamplat pe la 9 luni si cred ca i-am dat antibiotic degeaba ca nu i-a trecut, i-am dat doua ture de antibiotic
dar asa e cu mamele astea disperate.Si la noi e la mare cautare muzica, canta radioul toata ziua, daca il opresc e jale mare, abia suporta reclamele pana la un nou cantec
Are si preferinte, morandi, marius si giulia
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
devylla spune:
Am dovedit copilul,doarme bustean!
A adormit in masina,si-am pus-o asa in pat,imbracata cum era.A dormit o ora si-un pic,apoi ne-a cantat si ne-a dansat si m-a calarit(la propriu) pana pe la 10 cand am dus-o in pat si intr-un final a adormit.
Apoi am papat si eu cum se cuvine(nu ca la restaurant n-as fi mancat
) dar cum sa nu mananci cand mama mi-a gatit pui cu mazline.Ca tot am adunat eu mazlinele prin reustaurant![]()
Intalneala de dimineata cu fetele a fost tare faina.Apoi la restaurant a fost super,mi-a parut bine sa ne reintalnim.
Sabina,Bernix ati luat voi adresa de mail al tipei din farmacie?Daca da ,sa mi-l trimiteti si mie.Aaa si Sabina cand ai timp trimite-mi un mail cu pozele din cursul de joi.
Erina va multumesc si tie si sotului!Arigatou gozaimashita!Otsukaresama deshita!Sper ca nu v-am ocolit prea tare.
Papanash lasa ca pozele au iesit ele cat de cat.Promit sa ma uit la aparat cand ne vedem.Acum e musai sa se mai vada amorezatii(sau doar amorezata
)
Multumesc tuturor celor care m-au felicitat!
Eu azi dimineata cand am deshis forumul si inca dormeam pe mine,pur si simplu am topait de se uita Erika la mine ciudat...si-a inceput si ea sa topaie si sa participe la bucuria mea.A fost o adevarata surpriza pentru mine,pentru ca in concurs au fost cateva poze foarte valoroase d.p.d.v artistic,poetic...
Sabina a punctat foarte bine la subiect.
M-a deranjat doar inversunarea cu care au fost aruncate cateva replici fara rost...si nu numai la acel subiect.Nu vreau sa intru prea mult in detalii.
Plus chestii absolut copilaresti...de genul,"chiar am fost suparata ca nu ai dat nici un semn de viata!"...
Altfel...imi pare rau ca n-am apucat sa-mi anunt sotul ca am castigat concursul.Doar cu el am dezbatut un clasament provizoriu al nostru.Si sa se pregateasca pe cand ajung...![]()
Sabina m-am uitat mai bine la desenul Sofiei.E foarte expresiv.Minunat copil ai tu acolo!Sper sa-ti treaca durerea de cap.
M-am pierdut pe drum...mai aveam cave de zis.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)