Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Cecilia, abandonezi cauza?
Myral, noi chiar avem probleme cu pielea si nu i-am gasit leac. De data asta are ceva crunt pe picioare si nu a trecut nici cu crema cu cortizon. Weleda nu am incercat.
Sabina, eu ma simt un pic mai bine acum spre seara, dar incerc sa o iau mai usor. Sper sa iti treaca si tie
. Aaa, sa nu uit. Alex a facut un desen la gradi, se numeste La piata. Si apari si tu pe acolo.
Noi suntem portocalii si mai grase, dar tu esti cu rosu, slaba, si in alta parte a desenului. ![]()
Gata, ma duc ca nu se mai poate. Va pupic si va doresc noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Roxana, Teo, Papanash HELP ME! Cica "preluati pachetul" baby point, dar de unde? Stiu ca voi parca faceti comenzi la ei, ca sa stiu ce fac. Multam anticipat. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze |
Eu nu am mai comandat din iulie, stiu ca tot schimbau curierii.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
S-a dus incercarea mea de a nu tipa deloc in seara asta, zau daca inteleg de ce are fata o zi asa proasta. Slava cerului ca a gasit tati glob la fel, ma sunase acum de pe aeroport ca vede nicaieri si intrasem in panica. Dar a gasit pana la urma.
In timp ce vorbeam plangea ca vrea sa vorbeasca ea, nici auzeam ce zice tati si nici el pe mine, cand i l-am dat la telefon a inceput sa planga ca nu a vazut finalul de la desene. Zau clachez!
Ma duc sa o culc ca deja mi-a revenit migrena si sunt din ce in ce mai iritata.
Noapte buna si linistita! Un weekend placut sa aveti!
Rox ,
Poze
Sabina spune:
hahaha, slaba si in rosu imi place:))
aici noul desen al Sofiei.
http://www.postimage.org/image.php?v=aV1gLy09
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
| citat din mesajul lui greyeras Roxana, Teo, Papanash HELP ME! Cica "preluati pachetul" baby point, dar de unde? Stiu ca voi parca faceti comenzi la ei, ca sa stiu ce fac. Multam anticipat. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze |
uite din mailul meu :
Comanda Dvs a ajuns la Bucuresti, la partenerul nostru d-na Samuel. Dansa poate fi contactata la nr. 0731-472559 si ateapta sa o contactati telefonic spre a-i comunica ziua/ora la care doriti sa preluati pachetul. Acesta este disponibil in str. Fagului nr 48, Giulesti.
sa dai si un mail la babypoint sa-i certi ca nu ti-au dat date de contact pentru preluare pachet.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
| citat din mesajul lui Sabina hahaha, slaba si in rosu imi place:)) aici noul desen al Sofiei. http://www.postimage.org/image.php?v=aV1gLy09 Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

pentru migrena baga 2 paracetamol sinus si dimineata esti noua .
aoleu, stai ca alaptezi
. baga numai 1 paracetamol sinus si maine sa bei mai multa cafea, tensiunea mare alunga migrenele..............................................................
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Moldoveanca, sper sa fie bine la voi .
Rox, la varsta Alexandrei sunt mari probleme existentiale, ia-o in serios, mai
Pai cum sa piarda finalul de la desene
? Of, of ,of !!!
Sabina, poate compune Sofia imnul DC, vad e politalentata si ea 
.............................................................
Filme Ghighi
diwana spune:
Superb desenul Sofiei 
. Ei Sabina, stii copii zic intotdeauna adevarul. Daca Alex te vede pe tine slaba, apai musai ca asa esti. Mai trebe sa te imbraci in rosu. Cred ca ti-ar trece si tie migrena ![]()
Cecilia, ah, si cat vroiam sa nu te ratez, dar a trebuit sa-mi hranesc zmeul si sa-mi las epiderma sub unghiile lui
Tare clar il vad pe Rares in descrierile pe care i le faci lui Cristi. Exact asa si el cu muzica si dansul, si urlatul langa cada. Si noi tot de atunci ii facem baie in cada.
Roxana, nu stiu cum povestesti tu, dar zau ca ai haz, chiar si atunci cand ai necaz (he, he, ce rima buna
)
M-a facut Papanash curioasa cu discutia de la Mirese, si am intrat sa vad despre ce-i vorba. Apai sincer mie imi parea destul de vulgara tipa cea nemultumita (i-am vazut si celelalte poze din album)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
greyeras spune:
Papanash 
. Multam. Chiar am de gand sa le zic vreo doua, e prima comanda, dar sunt dezamagita. Mai ales ca am nevoie de laptic, i-am luat din Auchan sapt asta 2 cutii de Humana 3 cu mar si sunt groaznice,laptele face cocoloase si nu are acelasi gust dulceag pe care il avea pana acum. Cred ca fac o reclamatie.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze