Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)
Raspunsuri - Pagina 17
cecilia L spune:
Myral sper sa rezolvati cat mai repede problema cu glutenul, nu este de glumit, cred ca totusi ar trebui sa-i faci analiza.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Acum am vazut filmul cu Cristi si Erika dansind. Super tare!!! pupam dragalsii, Si dariei ii place La Vaca Lola si celelate cinteve din serie cum ar fi Los Tres Cerditos, Pimpon, etc. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Cristi adora orice muzica cu ritm, danseaza inclusiv pe muzica populara, cand a fost tata la noi saptamana trecuta, a pus TV pe etno, dansa baiatul la greu(noi nu ascultam muzica la TV)

dansatoareCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Plec sa savurez un tuborg christmas ![]() O seara faina sa aveti! Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |

Si eu ma bag la o Bavaria 0% alcool!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
cecilia L spune:
Erina, vad ca am ramas singurele aici, cred ca ma retrag langa baieti, tati cica se uita la meci(doarme dus), iar Cristi a cazut la datorie de la ora 8.30
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
![]() Si eu ma bag la o Bavaria 0% alcool! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
sa-ti fie de bine
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
va doresc o seara si un sfarsit de saptamana placut
noapte buna
Cecilia si
poze noi
asa crestem
Erina spune:
Eu stau pe calculator-citesc bloguri, facebook si alte forumuri. cu urechea si un ochi sunt la Dansez pentru tine.
Daria e cu tati in living. Intre doua faze la tv se joaca cu ea. Cind e tati acasa sta numai pe linga el.![]()
![]()
Eu o strig de aici si ea raspunde :daaaaa...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Sabina spune:
dragele, am o migrena de nu vad in fata ochilor.
la subiectul cu miresicile am intrat pt ca m-a nedumerit o chestie, faza aia cu " au votat si membri de baza ai comunitatii"
apai eu is din 2002 si mai fac si poze:)), daca nici io nu trebuia sa votez cu moderatorii...
dar sa nu credeti ca m-a suparat chestia asta, ci sunt doar curioasa care-s membrii aia babani![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Alex e tare dificila azi, de Bubu fortosul am scapat (Erina, sa nu crezi ca se chinuie sa le impinga, este uimitor ce usor le da la o parte). Asa ca va las sa terminati voi capitolul (Cecilia, pun baza pe tine, sa nu mai faci greva),
Si mie imi pare rau ca nu am ajuns azi, tare mi-ar fi placut. Offf! Sper ca m-a reprezentat cumatra cu succes. Cumatra, sper ca nu bagi ciocolati la ora asta. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
greyeras spune:
Roxana, Teo, Papanash HELP ME! Cica "preluati pachetul" baby point, dar de unde? Stiu ca voi parca faceti comenzi la ei, ca sa stiu ce fac. Multam anticipat.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze