Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (228)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Mai, l-am vazut pe Cristi cum danseaza , e mortal, cred ca vrea sa se ia la intrecere cu baiatul lui Gabitz ...

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici, am intrat din nou pentru ca am uita sa scriu despre Madalina-Alehiam si Simona-Sim care au fost cu noi prima parte a intilnirii. Foarte dragute si tonice amindoua.

Am intrat un pic pe flickr.contacts. Ana, am vazut poze cu Vladut gradinarul si fruturas. Ce frumos a crescut!!! E un dulce jumatate!!!

L-am vazut si pe Robert in niste poze portret pe care nu le vazusem.

Papanash,la sfisitul lunii plec la PN iar pe 12 incepe oficial vacanta de iarna cu Germania si alte locuri.Sper sa ne revedem sanatoase la anul.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui myral

De ex mai intrebasem si eu daca mai e vreun copilas cu pielea mai uscata (a mea pe burtica) nu stiu ce sa folosesc, Am presupus ca nu mai e nici un copilas in aceasta situatie sau ca nici unul nu foloseste produse weleda

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Offffffffff, Myral!Chiar mie imi adresasei intrebarea.Da,noi folosim Weleda inca de la nastere.Mi se par minunate.Avem toata gama pentru baby.Insa M n-a avut niciodata pb cu pielicica,asa ca nu stiu daca e bun ,,materialul'' sau produsul in sine!
Ideea e ca sunt cel mai bine cotate ,,afara'',si nu prea ieftine!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Si Cristi se arunca in pat, mai mult ii place sa se tarasca la margine, iar eu sa-l prind de picioare si sa-l trag inapoi, daca nu ma execut se intaoarce si face aaaaaaaaa mamaaaaaaaa, cu alte cuvinte ''ce mai astepti mama sa ma tragi inapoi''.
De spalat la ghiuveta ziua, uneori si seara, ii fac baita la 2-3 zile, iar la cap odata pe saptamana, nu stiu daca e ok, dar mi-e frica de raceala.....ii place apa, face baita in cada de cand a inceput sa stea in fundulet, doar ca de cateva luni bune nu mai sta in fund, sta in picioare si se joaca,il scot numai cu proteste si urlete din cada...daca vede apa in cada se posteaza langa si tipa baaaaa baaaaaa, adica vrea baie.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Roxana,imi pare rau ca nu ai putut ajunge. a fost o atmosfera foarte relaxata.

In ciuda cucuielor, plinsetelor (la virsta asta copii inteleg uneori un pic altfel mesajele parintilor-un minut de intirziere sau o succesiune gresita a actiunilor , in mintea lor, duc la crize de plins serios) tare imi place cind descrii atmosfera de la tine. Deja il imaginam pe Andrei impingind la baxuri!!!

Mergi la inceput

Myral, o crema foarte buna pentru uscaciune e Trixera de la Avene.

Mergi la inceput

Eu am o alta nedumerire, poate ma ajuta fetele ai caror bebici au avut otita.....azi l-am vazut de vreo 2-3 ori astupandu-si urechile, parca voia sa tipe....el avea ticul sa-si bage degetele in urechi sau sa se traga de ele cand ii era somn, dar zi nu era la fel....ma gandesc serios sa nu fie otita, nu stiu care sunt manifestarile, parca Rox spunea ca atunci cand a facut Bubu nu stratea la schimbat, asta se intampla si la noi de 2 zile...sincer nu stiu ce sa cred.....daca aveti vreo parere , mi-ar prinde bine.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire azi, parca va invidiez....macar Roxana a profitat de parjituri

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Sper ca nu m-ati lasat sa termin singura capitolul

Diwana unde esti????????

Papanash o lunaaaaaa????????cam mult totusi.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Acum am vazut filmul cu Cristi si Erika dansind. Super tare!!! pupam dragalsii, Si dariei ii place La Vaca Lola si celelate cinteve din serie cum ar fi Los Tres Cerditos, Pimpon, etc.

Mergi la inceput