Pepenasi de iulie - august 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
ileanna spune:
Offf mai Sun mai da' ce ma'nervezi!!! 
Bai da' cum poti sa fii atat de populara incat sa-ti deie PeMeu doo fete care nici macar nu is de la noi de la odisee??? 

Moamaaaa, crap de gelozie
. Te rog io nu mai monopoliza draga toata atentia de pe forumu' asta!!!! 

Let's fight!!!! 

Da' nu cu tatza Ariadna nene. Aia ii ca pitbulu'. Nici o shansa sa iti mai dea drumul din gura.
Mai degraba m-ash lupta cu Carmenela. Aia ii mai "clean" nene: itzi reteaza beregata chirurgical. Nici nu simtzi
. M-o prins 1 data pe mess ... pfuaiiii ... scurt, fara sange.
Auzi sor'sa unde esti???
Biriiiiiii? Unde esti draga???
Ori astepti sa curatam sangele de pe aici ?
Ooka nici eu nu stiam ca esti sora lui Ale. Ma bucur ca ai intrat!!! Nu s-ar zice ca tu esti cea care a trait ce a trait. Ma gandesc ca e de bine ... Eu una itzi tin pumnii in continuare si ma bucur tare mult ca esti aici.
ariadnabr spune:
Pica sunt unele pe baza de surub, mie una alea nu mi-au placut, sau unele pe care pur si simplu le lipesti, eu pe alea le-am folosit la Sonia cele universale. www.mothercare.com/Drawer-and-cupboard-catches-12pk/dp/B001B8Z9J2/sr=1-1/qid=1227219259/ref=sr_1_1/277-4128267-9341060?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42872041&mcb=core" target="_blank">surub, www.mothercare.com/Mothercare-Multi-purpose-lock/dp/B001C0PLGK/sr=1-7/qid=1227219489/ref=sr_1_7/277-4128267-9341060?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42872041&mcb=core" target="_blank">universal si www.mothercare.com/Mothercare-Magnet-drawer-cupboard-lock/dp/B001B8XGII/sr=1-25/qid=1227219552/ref=sr_1_25/277-4128267-9341060?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42872041&mcb=core" target="_blank">magnet 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Io-te-o bre statea pitita!
Da di she bre Ileanno nu vrei sa ti fight cu mini, ha? 
![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
irolf1 spune:
Buna seara,asa pe la miezu noptii, dar na acum am si eu putin timp. Am citit din urma si pt ca tot discutati subiectul psiholog, as avea si eu nevoie de niste sfaturi pt Alex, adica faptul ca nu are un somn linistit si geme in somn, poate fi o problema de psiholog? Am incercat sa il intreb daca viseaza ceva urat dar nu-mi da niciun raspuns. Am asociat de multe ori agitatia lui cu nevoia de pipi, dar acum am obs ca si dupa ce face tot se misca si geme uneori. Citeam pe aici pe forum despre traumele bb-ilor in timpul nasterii. cateodata momentul lui de foiala coincide cu ora nasterii lui, dar nu stiu ce sa cred, este adevart ca s-a chinuit pt ca nimeni nu a vazut toata sarcina si nici atunci in travaliu ca am o malformatie de bazin si puteam sa imping eu si 3 zile si el nu iesea, asta asa pe scurt cand o sa am timp o sa va povestsc cum mi se spunea "da acum daca n-ai vrut cezariana, impinge, ca nu se mai poate sa te operam si habar n-ai sa impingi" asta vreo 5 ore la rand. Cert e ca avut nevoie de oxigen si i-au facut si-o injectie, da nu mai stiu cum se numea, o sa ma uit. Intrebarea mea este sa imi idrept atentia spre o cauza psihologica a agitatiei nocturne?
monalac spune:
s a afisat clasamentul la miresici.
anaxena,felicitari pt locul doi!imi pare rau ca nu esti pe locul intai,asa cum meritai,dar e bine ca e premiat si locul doi.
ileana,felicitari si tie!
ariadnabr spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=4&Page=1
No comment.
Sonia si bebe Julia
mcoca spune:
Xena, felicitari. Imi pare rau ca nu ai primit locul I asa cum meritai. Mi se pare un soi de DISCRIMINARE din partea juriului, pentru ca pozele tale ies din tipare
Vicky si
Maya (27.06.2008)
pica1 spune:
Xena felicitari, dar meritai locul intai. Sincer ce ma deranjaza cel mai mult si cel mai mult este ca se vede clar ca punctajul dat de catre juriu a fost dat astfel incat sa castige acea doamna... macar de era imbracata in alb
.
Mada o sa studiez tipurile de opritoare sa vad cum se pupa cu sertarele cu amortizoare. Nu pot sa imi dau seama daca va fi absout necesar sa pun asa cev, dar mai bine sa previn.
SEBASTIAN (31.07.08)
Gabriela82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Bai, am urmatoarea bromblema: lu fimea ii intra parul in ochi . Ce sa fac??? Stiu ca e de ras, da mi-e teama sa-i pun clamitze de acum, sa nu se raneasca in ele. Iar de tuns, parca stiam ca nu se tunde pana la turta (adeca 1 an; desi asta e o superstitzie, pana la urma, muuu pup you all, Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun) |
eu as tunde-o. a mea nu prea are par dar abia astept momentul
GABRIELA