Pepenasi de iulie - august 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
pica1 spune:
Chiar care ar fi problema cu sertarele? Eu una vad doar 2 probleme: una ca s-ar agata de manere si din echilibrul instabil al copiilor si-ar frige cite un sertar in teasta si al 2-lea ar fi ca le deschide si cotrobaie prin ele.
Sa va povestesc ce am facut duminica trecuta. Duminica trecuta era nasa pe la mine, ea comanda ceva pt fiu-su si eu faceam bagaje pt Sebi ca lecam a 2-a zi. Robert fiul nasei, misuna pe linga noi si tot isi gasea de lucru: a aruncat tot ce prindea de la etaj la parter, vroia sa se dea cu deodorantul meu, a venit si mi-a adus cutiuta mea cu vitamine, mi-a aratat cusca lui Oscar si a zis ca este cusca pisicii surorii mele...si mi-a aratat o bucatica de plastic care era o clapeta de la cusca lui Oscar...Eu avand treaba nu am fost atenta ce a facut cu clapeta aceea si uite asa a ora 22:00 dupa ce a plecat Mona cu Robert eu cu soacra am cautat clapeta de la cusca, caci altfel nu puteam sa transport pisica la sora mea...Concluzie: cu un copil trebuie sa ascunzi tot si sa nu lasi la vedere nimic in cazul in care esti cu capul in nori ca mine...P.S. Clapeta am gasit-o in cusca ![]()
SEBASTIAN (31.07.08)
narcisa.s spune:
Mada nu maine, luna viitoare.N-am pay pal.Trimite mami din Romania in contul tau.Si de livrat tot in Romania.Vreau un set din ala de ai aratat si ma mai uit pe site sa vad ce mai au.La noi e bine ca prizele sunt la nivelul capului meu asa...Si nu prea are pe ce sa se urce sa ajunga la ele...Acu sa am grija cu solutiile si detergentii sa nu patesc ca Mona si cu sertarele de vorbiti voi.
Multzu tare mult
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
ariadnabr spune:
Pica problema cu sertarele nu e cotrobaie, sau si le-or mai arde in cap, ci ca ar putea sa isi prinda degetele acolo si mai ales la alea cu sine, sa si le rupa. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
monalac spune:
PICA,codrin de la balute a facut o iritatie urata in jurul guritei,de am ajuns cu el la dermatologie.dr mi a dat o crema,care se numeste a-derma.a fost buna,dar inca mai e iritat putin in jurul guritei.oricum,de atunci,dupa fiecare masa il spal temeinic la gura cu apa.pana atunci il stergeam cu sevetelul inmuiat in apa.
CAPRIOARA,ma bucur ca matei e ok.cat despre par mare si cris a avut o pleataaa si il prindeam mereu cu clame si pe la 8 luni era un chin ca si le dadea jos si i intra parul pana n gura.asa ca la 1 an si 2 luni i am luat motul,n am mai asteptat pana la 1 ani jumatate cum cica e obiceiul la baieti.
ariadnabr spune:
Narcisule Io detergentii ii blochez cu una chestie de aia de frigider. Sonia nu poate sa le deschida pe alea nici acum! Sau sunt si neste treburi pe baza de magnet. Le pun in dulap normal, unde-au fost totdeauna si ii lepesc una treaba de aia de fregeder si rezolvata-i problema ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
monalac spune:
TECKY,ma bucur ca raluca n are nimic grav.
NARCISA,e bine ca esti prevazatoare.
i am comandat lui cris de la o librarie on line pt mos nicolae si craciun 2 carti.sper sa vina mai incolo,cand o lua sotul salariul.
lui codrin nu stiu ce sa i iau.voi ce luati la bebelusi?
pica1 spune:
Narci se gassc si in romania kituri din acelea de siguranta, dar la lte preturi. Uite www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&produs_id=781" target="_blank">aicio prima cautare.
SEBASTIAN (31.07.08)
Marina_1609 spune:
mai mie tare imi place atmosfera de aici. e foarte incinsa
si am citit pe nerasuflate. as ma ista dar maine dimineata la prima ora plecam.
vreau doar sa-i arat NARCISEI ca exista si in ro articole de siguranta, uite de exemplu www.bebecurier.ro/index.php/cPath/50_143" target="_blank">aici si daca mama ta e in bucuresti poate lua de la ei comandand online sau chiar sa mearga la sediu.... de aici eu am cumparat multe chestii si sunt f draguti, preturi f bune, transport gratui pt bucuresti indiferent de suma
pup
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
pica1 spune:
Mada asa e ai dreptate, nu m-am gindit la asta. Dar ce vreau eu sa stiu cum se prind exact smecheriile alea de sertare?
SEBASTIAN (31.07.08)
pica1 spune:
Mona mersi pt. raspuns. In mare cred ca mai bine o sa ma duc si eu la dr. sa vad ce imi recomanda. Retin totusi crema pe care ti-a recomandat-o pt. Codrin.
SEBASTIAN (31.07.08)