Pepenasi de iulie - august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Multumesc de sfatul cu biberoanele.Am comandat in Ro preventiv doua de sticla, sa fie...Am vb si cu nasica, cu Dianami si mi-a zis sa nu fierb apa in plastic sau sa pregatesc lapticul de seara in recipient de portelan sau de sticla si dupa aia sa-l pun in bibe...

Ankule, eu solutie din aia bio am vazut doar la amway.Aici am gasit ceva.Am aproape numai sertaruri cu sine.Ce se intampla cu ele?Ce sa le fac?

La Sunisor i-am zis si eu.Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.Asta referitor la pm-urile primite de ea.

Azi am indraznit sa-i dau la Anais suculet de mere.A lins lingurita.Oricum, diversificare prin dec, azi a fost doar un test...

Mno, cu Xena astept sa vad clasamentul cu miresicile.Si sa sarbatorim!!

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mie imi pare rau ca am generat atatea discutii.greseala mea majora a fost ca am spus aici tot ce am pe suflet si ca n am fost mai rezervata.

si in viata reala,mi s a spus mereu ca prea imi spun toate gandurile,toate trairile.eu cand ma cert cu sotul afla toate prietenele mele.daca as face psihanaliza,as spune ca asta mi se trage din copilarie,pt ca eu nu i am avut alaturi sufleteste pe parinti si am incercat sa le caut inlocuitori in toate persoanele cu care veneau in contact.insa,din pacate,ca si in viata virtuala,si in viata reala am avut multe dezamagiri.
asa se explica poate si comportamentul meu fata de cris.
imi amintesc ca aveam in jur de 9 ani si am vazut un accident de circulatie care m a marcat profund.desi au trecut peste 20 de ani,imi amintesc exact ce culoare avea tricoul baietelului zdrobit si cum il chema,pt ca parintii il strigau indurerati.multe nopti mi a fost extraordinar de frica sa mai dorm.stiu ca era vara,eram in vacanta si o imploram pe mama sa doarma cu mine,iar ea nu voia,pe motiv ca era grasa si i era f cald cu mine in pat.noaptea ma trezeam si citeam ,spalam,faceam orice ca sa treaca noaptea mai repede.daca inchideam ochii,vedeam accidentul,vedeam capul copilului zdrobit de caldaram,bucati de teasta imprastiate si numere ale politiei puse la fiecare bucata.
cred ca o luna am dormit numai ziua.noaptea imi faceam de lucru.era groaznic.si asta pt ca mama refuza sa doarma cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Unde gasesc bibe total din silicon de la Nuby?

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Turtu...pai cu gresia cica nu-i bai dar e bai cu sertarele pe sine.Acu astept sa ne spuna ce si cum.Eu oricum ii spal sticlele cu solutie eco, am eu o dambla asaaaaaa....

Bufi, eu pentru cereale, cand o sa-i dau, ii dau direct cu lingurita, nu-i dau din sticla.Drept urmare nici n-am cumparat sticla din aia.Despre brand-ul ala nu stiu daca se gaseste in Ro, n-am vazut pe nici un site

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Narcisuleia baga tu nasu' www.toys.ie/Clippasafe-Homesafety-Starter-Pack-!E04410-prod.aspx" target="_blank">aici si vezi daca asta ajuta la rezolvarea problemei cu sertarele cat despre biberoane io n-am inteles care e problema, pe aici nu am auzit sa fie probleme cu bibe...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Narci nu cred ca e neaparat necesar sa cauti solutii speciale de spalat pe jos. Stai sa vezi cind o sa mergi cu scumpa ta in parc sau pe plaja si se va aseza direct in nisip si miinile din nisip le duce la gura sau biscuitul il asezoneaza cu putin nisip...

Vroiam sa va intreb daca la bb-ii vostri sa intamplat sa se usuce pielea in jurul guritei? La Sebi am obserat ca a inceput sa i se usuce pielea in partea de jos a guritei si sa i se inrosasca putin de cind au dat balele peste el si a inceput sa isi bage degetele in gura. Stiti vreun remediu? O sa intreb si doctorita, dar nu am mai apucat sa vorbesc cu ea.

Tecky imi pare bine ca Ralu e ok. Deci dovlecelul nu-i prieste dinsei

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Pica, Ooka zice ca apare in catalogul premaman.Ea are.

Mergi la inceput

Ioiii...Pai ariadna cum spuneam, noi suntem mai de la tzara asa.N-am vazut de astea pe aici.Daca nu gasesc, trimit bani si daca poti o sa te rog sa-mi cumperi.Si pana cumperi o sa le leg cu sfoara...Nu stiu.Sa-mi dai un cont ceva pliz pe pm.

Mona, ce povestesti tu acolo...

Pica, da cand isi baga nisipul in gurita am rezolvat-o...Si cu solutia eco si cu toate altele

Mergi la inceput

Narcisule si maine ti le iau fata, nu trebe sa legi nika cu sfoara ca doar nu merge Anais in patru labe si mie nu mi-ai zis ! Zi-mi cate vrei si mai zi-mi daca ai paypal sa-ti dau cont. Si ti le trimit si la polu' nord daca vrei

--------------------------------------------------------------------------------------------------

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Aaaa da, si sa-mi mai zici si pe ce gen de prize sunteti, ca aici sunt de alea de UK, vi sunteti pe gen american?

Mergi la inceput