Pepenasi de iulie - august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Anaxena felicitari! si eu cred ca meritai locul I.

eu personal am invatat f multe lucruri aici cu voi, pot spune ca daca nu erati voi poate nu as fi avut parte de nasterea care am avut-o (usoara din pct meu de vedere) si as fi nascut provocat sau poate ceza, atat de mult a insemnat ptr mine odiseea ... nu ma perea pricep la vorbe dar pentru fiecare dintre voi am numai vorbe bune, toate suntem incercate intr-un fel sau altul, unele mai deschise, altele mai inchise (si je) si fiecare suntem unice si speciale iar discutiile contradictorii sunt extrem de constructive (iar din pct meu de vedere)

mai dau un ex si ma opresc, referitor la pusul copilului la olita. pana sa citesc aici ca abia dupa 2 ani copii ar fi pregatiti ptr olita o condamnam pe sor'mea de comoditate cu nepotu'miu si ca nu s-a ocupat suficient de el, acum am priceput cum stau lucrurile.

edit: mi-a placut mult cum a vorbit Flo

GABRIELA

Mergi la inceput

acum ce-am retinut din ce s-a mai discutat aici....

si eu votam de fiecare dat cand aveam ocazia si eram foarte convinsa si hotarata ca asa trebe, acum NU VOTEZ si strig in gura mare, e cea mai la indemana modalitate de a ne arata nemultumirea.

Irina adoarme seara numai la san dupa baita iar de ceva vreme cand o pun in patut se trezeste si o legan ca sa adoarma la loc (asta daca am noroc). ziua adoarme extrem de greu, ori leganata, ori la san, ori plimbata pe-afara sau in casa.

mai nou nici afara nu-i mai convine, daca o scot in carut plange cand o ia somnul si se linisteste numai in brate . concluzie: fi-mea cand ii este somn plange ...

la fel ziua este foarte agitata si se plictiseste repede, se intoarce pe burta intr-o secunda si-apoi maraie ca nu-iese si intoarcerea inapoi, orice prinde in mana baga in gurita si daca scapa e jale mare. nu-i place biberonul si nici suzeta si este foarte atasata de mine, am lasat-o cu mama vreo 3 ore si a plans foarte tare, nu vroia nici sa pape nici sa doarma, cand am venit eu a adormit la titzi, la faza asta am gresit si eu, cred ca a fost prea brusca schimbarea.

si eu imi doresc enorm alaptat exclusiv pana la 6 luni, mult nu mai avem dar nu stiu cat mai rezist, cred ca pe la juatatea lui decembrie incepem si noi dar astept sa stea bine in fundulet ca eu o sa incep cu papica la lingurita.

intrebare: SE GASESTE IN ROMANICA LEAGAN DIN ALA DE SE ATARNA DE TOCUL USII? as vrea si eu sa-i cumpar Irinei.

GABRIELA

Mergi la inceput

mai vroiam sa spun de dulciuri, cam de o sapt am inceput sa ma nu mai mananc aproape deloc, si eu aveam o pofta nebuna si dupa ce am nascut am mancat multe multe dulciuri si aveam impresia ca nu ma ingras dar m-am inselat, am o burta mai mare decat dupa ce am nascut, mi-am facut si un test de sarcina ca am zis ca-s gravi (inca n-am CM).

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ma declar fericita pt ca Ralucai i-au trecut toate bubitele dupa numai o aplicare de crema. Recunosc ca ieri m-am speriat foarte rau.
Anaxena felicitari pt locul 2,mie nu-mi place deloc de tipa de pe primul loc.Nu arata deloc a mireasa si mi se pare si uratica.
Rontzy cuscra ce face ginerica?

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

AnaXena, pt. mine, pt. noi esti #1! Nu inteleg cum locul 1 a primit 6 pc. de la juriu?] Si restul 1, 2 puncte... Pe ce baza s-a facut punctajul juriului? Si cate intrebari as mai avea...

Ileanna, felicitari si tie!

La noi ninge ca-n povesti, totul e alb... SUPERB

POOP

I, J5v, N 3.6v & E4kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Felicitari Anaxena , si pt. mine esti nr. 1 .
Fetelor Rayan e f. bolnav , a luat un virus , care se aseamana cu raceala insa face ravagii la plamani , este fatal la bb. si copii pana in 2 ani .
Acum avem antibiotic si doua inhalatoare . Nu mananca mai deloc , daca nu isi bea laptele va trebui internat la spital .
Voi ce stiti cand trebuie plecat , daca nu bea o zi ? doua ?
el bea acum o gurita de lapte cam 10 ml. la o ora , doua depinde .
Ce sa fac ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Buna dimineatza si o pentru cine bea

multumesc fetelor pentru zicerile de bine Capri, Ile

Pica la noi la premaman, pe cind ma deplsam ca acu mai dificil nu am vazut nuby silicon, de fapt parca nu erau deloc biberoane nuby mie mi le-a luat o prietena din belgia;

biberoane mam sunt pe situ mothercare si din ce am incercat eu sa comand le livreaza si la noi;

anaxena cu parere de rau ca nu ai iesit pe locul 1 te felicit insa pentru locul atribuit..ete camionu cu

ma retrag la somn ca bebe vb singur cu niste jucarii adica

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Alina e spun sa mergi cu el la spital. Acolo e sub supraveghere medicala. si doctorii stiu ce trebuie sa faca. E doar o parere.
si multa multa sanatate. E cea mai importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Alina, imi pare nespus de rau pentru Rayan. Si eu zic sa merg la spital cat mai repede. MAi bine sa mergi degeaba, zic eu ....

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Dau cafelutaaa!
Desigur ca ieri nu am mai apucat sa scriu.Si acuma iar sunt in urma cu vreo 10 pagini,si Timi vrea atentie,asa ca nu stau.

Vroiam s ama laud ca am fost cu sotul la film!!!A stat matusica cu printesa cateva ore,si noi(sau mai bine zis,eu)ne-am relaxat putin.Ne-am plimbat,am baut cate-o cafea,am povestit putin departe de scutece si biberoane.Si asa de bine mi-a prins!De atunci sunt mult mai relaxata,si cred ca o sa facem la fel in fiecare saptamana.

Anna vroiam sa scriu ca cel mai bine ar fi sa pape asa cruda para,dar noi de exemplu trebuie sa ii steamuim toate,si fructe,si legume,nimic nu-i place crud.Iti dai tu seama incetuc cam ce preferinte are,si apoi va fi mult mai simplu. Ioana scumpa

Anaxena m-a lasat masca fie-ta cum sta in picioare!A mea inca nu si-a dat semama ca exista si in jos membre

Tecky sper ca i-au trecut bubitele Ralucai si ca nu a fost nimic serios.

Anka,da revelatia asta nu inseamna ca nu mai scrii,nu?

Jucarii nici eu nu am cumparat numai vreo 4-5 chestii,in rest,le-a primit majoritatea de la mama,de la care in weekend mai primim o tura de haine din germanica,ca eu de aici nu am prea luat!

Azi cred ca in sfarsit o sa vad si eu apartamentul pe care posibil sa-l cumparam...inca nu e nimic batut in cuie,dar eu deja numai apartamentul ala il visez,cum calc perdele,cum o sa avem si noi in sfarsit pat normal,si nu ne chinuim pe coltar,visez la o debara,sa nu mai depozitez tot kk pe dulap,la o bucatarie in care o sa-mi incapa si scaunul de papa al fetei,si multe din astea

Va pup si sper sa revin dupa ce am citit!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput