Pepenasi de iulie - august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

bina dimineata ....
ooka mersi de .... mai dau si eu una tare
Darius azi sa trezit pe burtica si razand ... deci azi e bine... a papat de o ora si jumatate si nu are somn deloc ...se cearta cu jucatiile.
Azi mergem la ia mei ... ca e sarbatoare si papam peste. Deci azi mamici nu faceti nik treaba . eu una am facut ieri tot si facut papita. deci azi stau si ma joc cu feciorasul si mergem la plimbare

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

pe toata lumea. Stiti voi de ce.

Mergi la inceput

of, of... clasamentul asta... nu prea e corect se poate face contestatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Acu mai am si eu ceva intrebari:
E ok daca Timi are 7 mese/zi?Ieri de exemplu a papat 700 ml de lapte la cele 7 mese+70 ml de piure.Acu o luna avea 5 mese,manca la 4 ore,si acuma vrea la 3.

Cat amar de balsam sa bag la o spalare,ca oricat as pune,tot nu ramane mirosul

Voi cand o sa spalati hainele bebeului cu hainele voastre?

Acu vad ca Anka nu are de gand sa ne abandoneze .Te pup tare fata!

Andreea imi pare nespus de rau ca ai probleme asa mari .Sper ca pana la urma se rezolva cu bine!Pup fetele frumoase!

Fetelor multumesc pentru urari la adresa dintisorului.Asa e de scumpa,nu ma lasa sa-l vad,isi strange gurita tare tare

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata!
Sa stiti ca toata noaptea am visat ca citeam si scriam pe forum
Azi e sarbatoare, asa mi-a zis mama.
Asa ca azi lenevim.

NARCI - Vad ca ne dadu IrlandeAza link spre sisteme de blocare
La noi nu stiam ca sunt dar....@#$^$#&$*$## la ce preturi!!

PICA - eu zic ca strategia cea mai buna cu un copil este sa pui totul foarte sus, la inaltime, si sa nu ii lasi la indemana nimic pe care sa se poata urca.

Hopaaaa.... clasamentu'..... Ma, mie nu imi placea poza cu japoneza!
XENA - felicitari pentru pozitia a doua! Oricum, e clar ca o meritai pe prima!
ILE - Nici poza de pe locul 4 nu imi place.
Dupa capul meu, clasamentul trebuia sa fie cu Xena pe locul 1 si Ile pe locul 2 daca tot nu se puteau amandoua pe locul unu. Na!

ALINA vai de mine! De unde a putut lua un asa virus??
Nu stiu exact in cat timp se deshidrateaza bebe, dar 2 zile mi se pare mult. Urmareste-l, fa-i testul cu ciupeala - il ciupesti de manuta, si daca pielicica i se intinde imediat, e ok. Daca sta adunata o secuna doua, e deshidratat. Daca va primeste la spital, si eu zic sa mergeti. Daca e ca in IrlandeAzia unde iti zice sa mai stai vreo doua zile pe acasa si sa vii numai daca bebe e mai rau... urmareste-l cu ciupeala. sa treaca repede virusul nesuferit!

KIMMY - tinem pumnii pentru casuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

E ok daca Timi are 7 mese/zi?Ieri de exemplu a papat 700 ml de lapte la cele 7 mese+70 ml de piure.Acu o luna avea 5 mese,manca la 4 ore,si acuma vrea la 3.

Andreea imi pare nespus de rau ca ai probleme asa mari .Sper ca pana la urma se rezolva cu bine!Pup fetele frumoase!

Fetelor multumesc pentru urari la adresa dintisorului.Asa e de scumpa,nu ma lasa sa-l vad,isi strange gurita tare tare

Eu una , ii dau lui Darius papa atunci cand vrea el ... are zile si zile... intr-o zi vrea papa la 3 ore in alta la 4-5 ore depinde... nu il tin flamand ca asa scrie la carte ...
Balsamul tu il pui diluat sau concentrat?
Eu una am program pt copil la masina de spalat ... si nu spal hainutele lui cu ale noastre ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irolf1

....subiectul psiholog, as avea si eu nevoie de niste sfaturi pt Alex, adica faptul ca nu are un somn linistit si geme in somn, poate fi o problema de psiholog? Am incercat sa il intreb daca viseaza ceva urat dar nu-mi da niciun raspuns. Am asociat de multe ori agitatia lui cu nevoia de pipi, dar acum am obs ca si dupa ce face tot se misca si geme uneori. Citeam pe aici pe forum despre traumele bb-ilor in timpul nasterii. cateodata momentul lui de foiala coincide cu ora nasterii lui, dar nu stiu ce sa cred,....... Cert e ca avut nevoie de oxigen si i-au facut si-o injectie, da nu mai stiu cum se numea, o sa ma uit. Intrebarea mea este sa imi idrept atentia spre o cauza psihologica a agitatiei nocturne?

Ziceam ca nu ma mai bag cu psihologul, dar vad ca nu ai activat nici PM si nici adresa de mail trecuta la profil.
Cauzele pot fi multiple, iar efectele pot trece de la sine, ... sa nu.
Asa ca iti pun aici o lista de intrebari, si daca il regasesti pe undeva, mai vorbim pe PM
De cat timp dureaza agitatia asta?
Asa a facut mereu?
Cand era mic (cateva luni) avea momente cand se trezea noaptea plangand prea tare, tipand?
Face asa in fiecare noapte?
I-ai dat vreodata ceaiuri de plante (ca de exemplu combinatul acela "Somn linistit" de la Fares)?
Sunt lucruri care pot afecta un copil iar noua nici prin cap nu ne da ca l-ar putea afecta.
Unii copii sunt mult mai "robusti" sa spunem, altii sunt mai sensibili. Din cate am citit si trait eu pe pielea mea, am tras concluzia ca cei care au avut o nastere traumatizanta sunt mult mai expusi catre sensibilitate.
Sunt copii care au nevoie de atentie iar uneori, pentru a o capta, dezvolta un reflex, uneori inofensiv, alteori mai putin inofensiv - asta poate fi suptul degetului, poate fi leganatul, poate fi aruncatul cu lucruri pe fereastra sau orice alt comportament pe care parintele nu si-l explica.
Ma rog, discutia este extrem de vasta. Ce e drept, un psiholog vede cu alti ochi lucrurile, vede lucruri pe care tu nici nu ti le imaginezi. Nu este insa neaparat necesar sa fie nevoie la voi de psiholog.
Pe de alta parte, nu inseamna ca trebuie sa ai ceva probleme ca sa ceri parerea unui psiholog... Eu m-am framantat 4 ani de zile intrebandu-ma ce naiba sa mai fac ca sa fie bine, iar psihologul m-a lasat cu gura cascata in 2 minute, si mi-am zis ca am fost o tampita ca nu m-am dus mai devreme. Ma scuteam pe mine de o gramada de ganduri aiurea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salutare fetele !
Am intrat eu putin sa vedem ce mai ziceti !
Am avut si noi cev problemute dar s au rezolvat cu bine.
La 3 luni am facut enterocolita .... nu se stie cauza....dar dupa tratament cu Enterol, Hidrasec si Sumetrolim ne am revenit.
Luni am fost la vaccin ... unde s a lasat cu jale mare.
Se pare ca ptitca are un pic de trabism..... avem trimitere la oftalmolog ...azi mergem. Sincer mie mi se pare cam devreme pt diagnosticul asta
La bebei vostri li s au fixat ochisorii??????
Parca pana la 6 luni ne se fixeaza ochisorii .... eu asa stiam.
Oricum mergem azi la control sa vedem care i treaba.
In rest toate bune....la 4 luni are pitica 7200 gr si 65 cm
Mai vb ca tipa.... parca are senzor cum deschid calc incepe shwoul

Mergi la inceput

Aaa... si am uitat sa specific un lucru... noi nu platim nimic la psiholog pentru ca mergem la spital.
Initial am fost la un cabinet privat, ca asa s-a nimerit, dar costa si mult si parea cam taraganata treaba.... probabil din ratiuni "economice".
Am vrut sa fie clar ca sa nu isi imagineze cineva ca ma dau afara fitzele din casa... sau banii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

salut

eu spal cu persil verde lichid si miros foarte frumos nici nu pun balsam

abia astept sa o vaz si eu pe a mea dintzoasa

mami de Sofi

Mergi la inceput