Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza Ioana si eu imi facusem probleme de genul asta, si primul dintisor i-a iesit cu cateva zile inainte de a implini 10 luni. Eu nu cred ca-i din cauza lipsei de Ca. Cred ca gingiile sunt mai tari si probabil e si genetic. Voua , tie si sotului, cand v-au iesit dintii.? Sa sti ca sunt cazuri cand dintii ies pe la 1 an, 1 an si 1-2 luni. Eventual poti intreba un dr. Soacra-me mi-a zis s-o duc la dentist, poate ca-i face ceva sa-i iasa dintii mai repede , da' ce sa-i faca , doar nu i-o taia gingiile sa-i scoata dintii afara. ![]() MARINELA P a t t y - la 10 luni www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... 29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos) PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Merci de raspuns.
Mie mi-a iesit primul dinte la 8 luni, iar sotului dupa 9 luni. voi merge Luni cu ea la Dr, am facut si analizele pt coprocultura (ca nici nu mananca de vreo 2-3 luni, sunt zile cand mananca bine, dar mai sunt cand ma chinui cu ea sa pape) sa vedem rezultatele si ii voi zice si de dintii.ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Laura Ioana spune:
Ramona
e extraordinar ce bine merge Razvi, asa din prima! Felicitari, pitic frumos si zambaret!
Moni
am vazut si pe Robi ce frumos mergeee!!! Bravo! Si s-a si intors! SI ce mult merge
Si Thea prinde curaj: pana azi venea cativa pasi (2-3-4) la mine sau la sotz daca o chemam, dar azi se desprindea de patul nostru as ajunga unde voia!
Imi e asa draga cum isi face ea curaj si cerceteaza tot
Stancutza
cum faci plata pt produsele de pe strawberry si cat dureaza pana vin produsele? Pretul final e cel din rubrica verde?
http://oth.strawberrynet.com/wfrag.aspx?BrandId=29&goChar=B#6702
Theli
bine ai revenit si multa, multa sanatate!
LalaD
ai fost o harnicuta cu jucariile pt toate ocaziile! Sa le stapaneasca sanatosi si sa se joace mult si frumos cu ele!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Laura Ioana spune:
Ceska
de ce nu-l pui pe sotzul tau sa-si intrebe tatal daac e de acord sa facetzi ziua lui Benji la el? De fapt sa-i spuna ca o faceti acolo
Laredoute.fr-ul eu stiu ca livreaza in 24 de ore doar in franta. Taxele pe care ti leau luat sunt pt ambalare (5 sau 6 euro) si pt transport (5% din valoarea comenzii).
Honey
sa te faci bine repede, da? Sanatate! Cred ca ar trebui sa mergi la dr sa vezi care-i treaba cu urechea aia! Ai baiat mare, de acum, poarta chilotei
La multi ani pentru azi
Monica
ce frumos ai descris cadourile pe care le luati! SI ce cool sunt cadourile tale si ale surorii tale!
Cris
si Thea avea pe la 2 sapt-1 luna, sanii umflati si rosii. De la hormoni. I-am pus comprese cu betadina si i-a trecut.
Felicitari si lui Tudoras
mergaretul!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ioanact spune:
Se cunoaste ca am dormit ieri(e trecut de 12- deci e Vineri) de la 8 la 11
, sunt si acum pe forum. Mai este cineva. Hello
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Cateva poze cu pletosel la joaca , acum au alt proprietar . Super rezistente http://good-times.webshots.com/album/568228065eXiMGG?start=24 O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
pletoselul frumos !!!si,
Buna dimineata tuturor !!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui danonique CESKA eu pana acum nu am avut probleme cu livrarile de pe La Redoute dar stiu ca au ceva probleme si ca urmeaza sa inchida mai multe centre de desfacere.Si eu astept livrarea masutelor pt care am platit comisionul pt livrare rapida dar vad ca intarzie si la noi. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
cu intaziere si scuze pentru asta :
din suflet iti urez LA MULTI ANI CU SANATATE ALBERT !!!!
iar tie, felicitari pentru jumatatea de sarcina parcursa!!!
Sa dea Domnul inca 20 de saptamani fara probleme si o nastere usoara !!!!
cu mult drag!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui creata2008 Fetelor, revin pe forum, deoarece am confirmarea ca am un copil geniu!!! Se pare ca Ven a avut "neste" premonitii.Eu, dupa fiecare masa, o duc pe Mariuca la magnetei. Avem pe frigider 15 magneti, diverse culori si modele, de prin diferite tari. Si dupa ce o ridic din scaun, ii spun "hai sa vedem magneteeeeeeiiii" si ea e super vesela. Acum 5 minute, am facut acelasi lucru, ca e ca un ritual, iar ea a zis dupa mine "...neteiiii". A mai zis ea "bavo" si "am-am", frantuzescul "ham-ham" Ramona si Jelimoni, am vazut baietii vostri umblareti, sunt haiosi-foc! Lala, cred ca te-ai distrat la shopping, mai ales ca ai si gasit ce vroiai. Volanul ala mi se pare super cool. Am fugit, ca acum a luat o coloana greceasca la plimbat pe gresie! Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
BRAVOOOOO MARIUCA !!!!!!
Si cuminte si frumoasa si desteapta !!!!
fetele crete cu mult drag !!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
matgravidut spune:
Salutare,
Fetelor, copila mea maraie in somn.
Se intampla in fiecare noapte cu mici exceptii de vreo 3 luni.
Voua vi s-a intamplat asa ceva?
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui grati.ela Dragelor, astazi, 20 noiembrie, Dudu a facut astazi singur cam 10 pasi...inca nu e o obisnuinta. Daca isi doreste ceva mult prinde curaj si se avanta.. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
BRAVO TUDORASH !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui matgravidut Salutare, Fetelor, copila mea maraie in somn. Se intampla in fiecare noapte cu mici exceptii de vreo 3 luni. Voua vi s-a intamplat asa ceva? Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008) Poze cu noi |
Monica o posibila cauza este disconfortul dat de eruptiile dentare .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

, 01 nov. 2008 al doilea
PATRICIA ALEXIA
20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
Se pare ca Ven a avut "neste" premonitii.
Maria Ilona