Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 18
Lala_D spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 pletosul de Lala...vai da ce bine arata jucariile,parca sunt noi...![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Pai eu am spus ca Bogdan nu a stricat jucarii
Acum nu vreau sa fac apologia jucariilor "de firma" dar pe mine personal jucariile de la Tomy , Chicco, Fisher price , Lego si Vitech nu m-au dezamagit niciodata
. Toate au fost extraordinar de rezistente, au functionat impecabil si au facut fata cu succes la joaca extrema si izbituri.Tot ce am cumparat de-a lungul anilor de la ei inca am si arata si functioneaza de parca ar fi noi chiar daca au trecut prin mainile mai multor copii.
Zilele astea voi mai primi inapoi de la fina mea inca doua jucarii de la chicco pe care Bogdan le-a primit la 6 luni si eu le-am dat acum doi ani finutilor nostrii. Finutii au crescut si acum jucariile se intorc la Andrei. Si alea inca functioneaza si arata ca in prima zi.
Deci sunt o investitie mai mare financiar dar daca vrei mai mult de un copil isi merita banii pe deplin.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
miky_mamica spune:
revin fugutza sa va spun ca Luca a stat cuminte acolo in masinutza timp in care noi ne-am facut cumparaturile, aprox vreo 40 de min si a parut chiar f f interesat de volan. Era prima data cand il puneam acolo si am vazut ca i-a placut la nebunie ...
Si da Lala tortul era facut de mine dar nu apucasem sa-l ornez la mom respectiv .... era tortul nostru de Sf Mihail si Gavriil .....
LaLa_20 spune:
Miky arata asa de bine si neornat...cand mai faci sa trimiti si mie o felie,prin posta...ca la prajituri sunt varza...![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
miky_mamica spune:
Cand vii data viitoare in Buc iti ofer cu mare placere un tort nu o felie, la fel si celorlalte amatoare de dulciuri .... tortul asta diplomat imi iese super si e si foarte racoritor asa ca .... ramane doar sa ma vizitati ....

irlandeza spune:
| citat din mesajul lui cati_magureanu Mari, incearca la customer support..sa le trimiti o intrebare cu problema ta! http://www.webshots.com/support/help/index.html Pup |
Multumesc mult, am sa incerc.

Ellenuta

MARINELA
P a t t y - la 10 luni www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui aurel_cris ,Bianca are sanisori cam maricei,pediatra in Romania mi-a zis sa o tin sub observatie,aici mi-au zis ca au mai vazut copii asa,ca nu este nimic ingrijorator.Voi ce stiti?Mamicile care au fetite au observat asa ceva la ele,caci acum am un fix cu asta |
Daca e mai grasunica, normal ca sanisorii sunt mai maricei/umflati parca, asa e si la noi, dar nu-mi fac probleme. Am vazut fetite salbute care nu ai sanisorii ca ai Patriciei, care e si ea o ...plinuta.

MARINELA
P a t t y - la 10 luni www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti Buna fetelor, nu am citit prea mult dar, din cap . trecut am citit ca Irlandeza are probleme cu albumele de pe webshots. Nush ce sa-ti zic , poate ai atins cota limita de uploads, uf. Please,fa ceva, nu ne priva de albumele mai vechi cu Patty ![]() |
Tocmai asta e, ca nu am atins cota limita, mai avem mult pana acolo. Chiar nu stiu ce s-a intamplat.

MARINELA
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
Ioanact spune:
Fetelor am si eu o intrebare: Ioana are 10 luni si 10 zile, si nu i-a iesit nici un dintisor, ar tb sa imi fac probleme?Cand ar tb sa imi fac? Cand implineste aproape 1 an? De ce ii ies mai tarziu, din cauza Ca (are lipsa de Ca)? 
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
irlandeza spune:
Ioana si eu imi facusem probleme de genul asta, si primul dintisor i-a iesit cu cateva zile inainte de a implini 10 luni. Eu nu cred ca-i din cauza lipsei de Ca. Cred ca gingiile sunt mai tari si probabil e si genetic. Voua , tie si sotului, cand v-au iesit dintii.? Sa sti ca sunt cazuri cand dintii ies pe la 1 an, 1 an si 1-2 luni. Eventual poti intreba un dr.
Soacra-me mi-a zis s-o duc la dentist, poate ca-i face ceva sa-i iasa dintii mai repede , da' ce sa-i faca , doar nu i-o taia gingiile sa-i scoata dintii afara.
MARINELA
P a t t y - la 10 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)
irlandeza spune:
Noapte buna, somn usor.
MARINELA
P a t t y - la 10 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul
, 01 nov. 2008 al doilea
(incisivi central jos)