Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Noi astazi am fost in vizita la cineva, dar am uitat sa i-au ap foto. Acum asteptam sa vina ei la noi , atunci vom face poze.
danonique foarte frumoase poze, si tu esti draguta cu burtica.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Luca ce tort bun ai avut tu acolo, yummmy!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

CatiM nush ce sa zic de posibila cariuta,of, mai bine te lamureste un dentist, maybe? Dar asa mult sange tb pt analize? eu stiam ca se intepa degetelul un pic si se afla tot din cativa stropi la o adica. sau nu stiam eu bine?

Mergi la inceput

Elle zi asa cu cilindrul, chiar ma tenta sa i-l iau si eu. mai vezi zilele urmatoare poate o atrage. Apropo de carticica tiny love, a noastra nu mai reactioneaza la 2 pagini, sunt dezamagita. As si incerca s-o schimb daca ajung.

Mergi la inceput

Creata bravo pentru vorbareata mica! Mi-am amintit ceva sa-ti spun,ca vazui poze cu voi, Mariuca ta nu imi pare creata deloc, tb sa-i schimbi semnatura, hihi

IoanaCt am vazut poze noi cu voi, cu dulcica ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Vazut poze cu frumosul albert... sa cresti mare si frumos
pletosul de Lala...vai da ce bine arata jucariile,parca sunt noi...
Admirat si de donsoru Luca...ca cumparaturi si "papacios" de tort.P.S.:Miky tortul e facut de tine?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

si creata mica vornareata...
gratiela...felicitari pt pasii nesustinuti ai puiului tau...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Fetelor, Moni, Silvie..thanks pt. sfaturi..O sa mergem, probabil, sa-i facem analizele (sa scapam de piticul de pe creier, vorba Silviei)...Si, da, ma gandesc sa mergem la un stomatolog, pediatru, sa vedem ce zice...sunt cam ingrijorata la ideea ca s-ar putea sa sufere din cauza dintisorilor...
Si eu m-am intrebat, Ema, de ce trebuie sa-i ia din vena sange, ca sa-i faca analizele...ma gandeam, si eu, ca sa-i ia din piciorus (calcai) sau, cum zici tu, din degetel si gata... dar, se pare ca este nevoie de cantitate mare si este cel mai rapid mod de a recolta (este flux mare de sange in vena si, probabil, de aceea)...

Dana, am vazut poze cu Alberticu mic! Ce a inceput sa semene cu Vanessa si ce mare a crescut! ..He, heee..se vede burticuuuuu! Pupam piticul din burtik!

He, heee, Miki..ce sofer dragalas, in devenire, am vazut noi acolo!!

Ha, ha, Monica..tocmai am primit si eu pe mail ecuatiile respective! M-am amuzat!
Tot de pe mail:
Patru prieteni, un arhitect, un chirurg, un anestezist si un politician s-au intalnit la o discutie si au decis sa stabileasca care dintre ei are cea mai veche meserie din lume.

Chirurgul a inceput sa-si sustina cauza:
- Biblia spune ca Domnul a luat o coasta de la Adam si a creat femeia, iar asta dragii mei presupune talentul celui mai iscusit chirurg, asa ca rezulta ca meseria mea e cea mai veche din lume.

- Sa zicem ca ai dreptate, spune anestezistul. Totusi, inainte de a efectua operatia, pacientul trebuie adormit, iar asta necesita talentul celui mai iscusit anestezist. Asadar, cred ca meseria mea poate fi considerata cea mai veche.

- Sa zicem ca aveti amandoi dreptate. Totusi, inainte de orice nu a existat decat haosul. Totul a trebuit sa fie planuit, schitat si construit, iar asta necesita talentul celui mai iscusit dintre arhitecti.

Auzind acestea, politicianul ii priveste cei 3 prieteni si le spune:
- Si totusi, dragii mei, cine credeti ca a creat haosul?

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Am pus cateva poze noi in albumul Albert 11 luni.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Hihihi, alt clopotel ce ataca tehnica IT
Dana ai doi copilasi absolut minunati iar tu arati de milioane
Nu imi vine sa cred ca esti mamica de doua ori si graviduta la mijlocul celei de a treia sarcini . Arati fenomenal, esti o frumoasa, felicitari !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

emabucuresti

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput