Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 20
Lala_D spune:
Buna dimineata, poftiti la cafea

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cati_magureanu Cuscri, imi pare rau sa aud ca ai avut zile nasoale! UIte un si o de la noi!Fetelor, tot vreau sa ma consult cu voi de cateva mesaje incoace si tot uit...Lui Matei i-a aparut ceva ce seamana cu o viitoare cariuta, la dintisorii de jos..Am fost la pediatru acum o saptamana si s-a uitat atent si a zis ca da, s-ar putea sa evolueze intr-o carie...cum se poate? asa mic? Noi ii periem dintisori de vreo luna si ceva, in speranta ca va avea dinti sanatosi si, cand colo..nah belea...I-am zis ca vrem sa stim cum sta cu calciul, a facut ochii mari, ne-a intrebat de ce?...i-am zis ca asa vrem noi (noi avem obsesia cu rahitismul si cu faptul ca aici nu exista profilaxia asta si deja ne stie cam cine subtem si de unde venim, ca i-am tot zis de cateva dati incoace)..I-am explicat ca eu am avut rahitism si ca vrem sa stim cum sta copilul cu calciul...El a zis ca din cate vede el este ok... Noi i-am zis ca nu este suficient asta..daca el nu asimileaza? La insistentele noastre ne-a dat trimitere sa-i facem analize, numai ca ne-a avertizat ca se ia sange din vena si ca o sa-l chinuie pe copil etc...Acum nu mai stim ce sa facem..Na, ca avem trimiterea dar nu ne hotaram daca sa-l chinuim sau nu pe pitic...Pe de alta parte, nici n-as vrea sa las nerezolvata o chestie din asta..Ziceti si voi acum... Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA! Intr-o zi de 13... ---------------------------------------------- www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! ---------------------------------------------- |
Zilele nasoale au trecut. sunt din nou happy si zen
pentru grija !!!!Cat despre cariutza lui matei... nu-mi vine sa cred !!!
asa de micutz...
eu nici nu m-am apucat sa-i peri dintisorii lui eleni... multumesc ca mi-ai amintit sa o fac !!!

Eu zic sa-i faci neaparat analizele. daca are lipsa de calciu se remediaza dar este bine sa stii !!!
multi si sa na tii la curent cu ce vei face!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
matgravidut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Monica o posibila cauza este disconfortul dat de eruptiile dentare . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Nu stiu ce sa zic Lala... are deja 4 dinti si nu se intrevad altii. Cum la mine acum este noapte... tocmai acum a marait si apoi face "rilu, rilu" in somn... asa vorbeste ea in timpul zilei...
Poate viseaza mah???
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui miky_mamica Stiu ca am zis mai demult ca va pun o poza cu puiul cand gusta tortul facut de ziua noastra si abia azi am reusit sa le pun in ordine si sa o si gasesc, uite chiar aici http://good-times.webshots.com/photo/2183863550102152957RTdtmj !!! In album mai sunt si poze proaspete cu noi .... daca aveti timp sa le savurati ... PS: Si de ieri am experimentat facutul cumparaturilor in caruciorul masinutza special pt copii ... so noi am cheltuit banii in timp ce puiul se distra plimbandu-se ... http://good-times.webshots.com/photo/2279894070102152957VohXKX Miky de LUCA GABRIEL Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi La 8 luni - la mare Poze cu Luca Gabriel Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ... |
wow ce baiat mare ai !!! Daca nu as sti ca este al tau, din fotografii as fi spus ca are cel putin 1 an si cateva luni...
Bun tortuletzul. Bun si pachetul de tigari...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
ramonab spune:
Neata!!!!
Dana da ce bine arati graviduto!Si Albert e un scump, IT-ist si el si mi-a placut foarte mult macul ala(cred ca mac era) de pe perete.
Alina nici Razvi nu are dinti da eu nu imi fac probleme stiu ca pana la urma vor iesi.
Eu acum ii dau Ca de vreo doua saptamani aproape si tot nu misca nimic.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Fetelor, la noi a yis ca va ninge azi si eu stau cu ochii pe geam.Daca ninge am si zburat in momentul ala afara cu Razvi.
Va spun si voua daca s+a adeverit prognoza.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Lala_D spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui matgravidut
Nu stiu ce sa zic Lala... are deja 4 dinti si nu se intrevad altii. Cum la mine acum este noapte... tocmai acum a marait si apoi face "rilu, rilu" in somn... asa vorbeste ea in timpul zilei... Poate viseaza mah??? Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008) Poze cu noi |
Poate sa si viseze
Dar din ce stiu eu durerile de dinti sunt infinit mai mari atunci cand dintele urca in gingie decat in momentul eruptiei propriu-zise.
Si urcatul asta poate fi si cu o luna, doua, trei inainte ca dintele sa erupa. Teoretic acum urca in gingii maselutele chiar daca ele vor erupe peste cateva luni.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui danonique Am pus cateva poze noi in albumul Albert 11 luni. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |

ce copii frumosi ! ce mamica-gravidutza frumoasa!!! ce familie minunata!!!!
cel putin poza cu albert si vanessa unul langa celalalt, fiecare cu biebronul lui este extrem de emotionanta...
si cand te gandesti ca mai vine o minune langa ei...

Felicitari din toata inima Dana pentru familia ta !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
matgravidut spune:
Lala, multam de info... nu stiam ca doare mai tare inainte... hm...
Cat despre zapada... eu nu mai zic nimic... ca eu deja am dat de pe masina centimetri multi de zapada... aia mica era ca matza cand i-am dat zapada in mana. Si-a scutura-o foarte dezgustata, dar ii place sa vada cum ninge... ar sta acolo ore in sir.
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
danonique spune:
Buna dimineata!IOANACT
CATI
LALA20
LALAD
LAURAD
RAMONA
.Va multumesc ca v-ati uitat la pozele noastre.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

de la noi!
Matei (13 ianuarie 2008)