Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 21
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Fetelor, la noi a yis ca va ninge azi si eu stau cu ochii pe geam.Daca ninge am si zburat in momentul ala afara cu Razvi. Va spun si voua daca s+a adeverit prognoza. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL |

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Fetelor am si eu o intrebare: Ioana are 10 luni si 10 zile, si nu i-a iesit nici un dintisor, ar tb sa imi fac probleme?Cand ar tb sa imi fac? Cand implineste aproape 1 an? De ce ii ies mai tarziu, din cauza Ca (are lipsa de Ca)? ![]() ALBUM www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte Alte POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
nu cred sa fie vreo problema!
am auzit de copilasi carora le-a iesit primul dintisor la 1 an...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui matgravidut Salutare, Fetelor, copila mea maraie in somn. Se intampla in fiecare noapte cu mici exceptii de vreo 3 luni. Voua vi s-a intamplat asa ceva? Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008) Poze cu noi |
Daaaa. ambii copii faca asta! Ba dimitris avea episoade de plans neconsolat in timpul somnului... Eu cred ca viseaza si ei urat.
si, sorry daca gresesc...
nu-i asa ca ai lipsit ceva vreme in urma de la noi
Bine ai revenit !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
matgravidut spune:
Da.. Laura, am lipsit. Am mai citit ici colo cate putin.
Am avut rude din Romania in vizita, apoi am plecat intr-un tur de Canada pe partea estica, apoi am avut tot felul de alte chestii... si in combinatie cu dintii asteia mici care ieseau, iar eu nu dormeam noptile.... nu prea am avut timp sa intru.
Si asa de tare mi-ati lipsit. Si de fiecare data cand puneam cafeaua langa mine ma gandeam ... sa intru pe forum... dar interveneau altele si ete timpul a trecut...
Chiar ma gandeam "Oare imi mai raspunde cineva?"
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
theli spune:
`neatza si de la noi.
Io am terminat cafeaua de muuuult si profit ca bunica mea e la noi si fac curatenie in "depozit".Doamne cate lucruri s-au strans de la pitica...5 saci de lucrusoare in doar 9 luni
si am mai si dat din ele.
Pitica mea nu mai mananca
.de unde halea orice acu de cand cu entereocolita nu mai vrea nimic.Luni mergem la pediatru sa vedem ce-i de facut.Ii ies si dintisorii de sus si-i nervoasa.Milupa ne-a zapacit cu schimbarea de formula...Chiar voi ce lapte praf folositi?Stiti ceva de Aptamil?
pupici

si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008

IOANA (11 Ianuarie 2008)