Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

am facut supica azi din morcov+ cartof. Scandal uriash: daca era prea gros caaaahhpffeweeuuu, daca era prea apos, curge din gura. I-am zis ca nu mai vede tsatsa daca nu trece la impresii mai bune, ca e cartofior, toti vor barabule, tu nu? Am luat-o in brate, pe canapea, si imi trece un gand prin creier. Am sinapsat ca io o alapotez numai lungita in pat, la orizontala, ia sa ii dau asha supica. I-am dat si mai gros, cateva linguritse, si mai apos, 40ml. Fara niciun pfeeaaauu, nicun caaaaah, fara babetica, fara cutii de servetele fol. A mancat tot.

Morala: o voi alapta in fund.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Hai ca incet incet se invata si potoroasa ta.....si noi ne chinuim.....o masa solida inseamna 1 ora de ghitzi-tzutzi si tot felul de maimutareli....dar pana la urma papam.......

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

cleo, si eu pat lafel dar cu biberonul. nu-l bea decat intinsa pe spate. in pozitia "bebelush" in brate nici nu vrea sa stea, apai s-o mai si indop asa...si face asta de la 3 luni...

baby expoooo

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Hai ca asta e tareeee,Cleo!!!Pai si noi tot culcate papam,adica o alaptez!!!Inclusiv ziua,daca o alaptez in brate,bea cateva guri de sete,apoi pune ochii pe ceva si adio supt,orice ii distrage atentia.Deci asta sa fie cauza?!Nu pot inghiti,nu se duce pe gat in jos...hhhmmm....O sa fac si eu proba la prinz,dar cum i-ai dat supica la orizontala,cu biberonul?

Noi am reusit performanta sa manacam 3/4dintr-un mar golden la ora 10 si sunt tare feeericita.Mai cu bleah,mai pe langa,dar l-am papat.Acum sa vedem supica.Incep direct cu legumele pasate,fara sa degustam din zeama.

Aaaaaa,si-a mai adus aminte neuronu'din semenle rahitismului,unul destul de concludent zic eu-aparitia dintilor in mod haotic,caninii inaintea incisivilor,etc
-sperietura la zgomote mici si reflexe haotice.

Reallaura,i-ai dat calciu lui Mircea?Ca lipsa lui duce la rahitism,degeaba le dam Vigantol daca nu are ce fixa.In rest,ce sa zic,daa,te pot pacali semnalmentele astea,insa eu am avut ceva lipsa de calciu si tot asa,imi transpirau palmele...

Mi_bebelina,eu as renunta la masa de la ora 19,ca si asa e inainte de baitza sau eventual as schimba-o cu cea de la 16,ca sa nu-i fie chiar foame,ca pe urma nu are stare la baitza.Deci,fructe+branzica la 16 si laptic la 19.Oricum de voi e bine ca puteti masura cat laptic beau,noi mai greu...

Iulia,nu inteleg cu banii,se fac efectiv ca nu au sa va dea inapoi bani sau nu au acum chef sa-i returneze,dar recunosc imprumutul.Cel mai bine pt a recupera ceva pierdut e sa citesti acatistul Sf.Mina,sa vezi ce minuni face!!!

Imi pare rau ca nu am ajuns si noi azi la biserica sa luam Sf.Impartasanie,dar de... puturoasa ce suntem ne-am trezit la 9.30 dupa ce ne-am servit bidonul de ora7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

La multi ani, Gabitza!!! Sa fii o mama fericita, implinita si de nurori iubita!!!
Eu vreau sa-l invat sa pape cu lingurita, ca suzeta/bibero/plastic in gura nu accepta...si cum as putea sa-i dat alungit sa pape, ca as face-o si pe asta!!!
Lasa ca il razbeste pe el foamea!
Ma supara vantul asta, ca as iesi o tura afara. am incercat sa-i pun un fularel la gurita, dar a urlat ca din gura de sarpe....incepe iarna, sa vedem cum o sa evoluam...manusi, ghetute, caciulite, fularele - toate asortate intre ele :-). Ca tot am adus vorba de caciulita: as vrea sa ii iau o caciulita genul cosmonaut - a vazut cineva prin oras asa ceva???

Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

41 e cea mai frumoasa varsta

LA MULTI ANI, draga noastra Gabitza, sa fii mereu sanatoasa, fericita si iubita
de trio-ul frumos de barbati din viata ta!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

virginia - si eu tot mar golden ii dau. incearca si putin morcovel ca-l mai indulceste cat despre bani, recunosc ca ni i-au dat dar zic ca n-au sa-mi dea, azi dimineata a vb mama cu ei si zic ca abia la primavara, etc. cred ca vor sa spele putina sa se mute pe la calimanesti sa le pierdem urma sau cam asa ceva. acum s-au mutat in goranu la niste rude. oricum, a mers sotul azi dimi la pol de proximitate aici la noi in piata din centru si marti se vor prezenta la ei la usa.

sa vedeti faza. se duce sotul la pol azi dimi sa depuna plangere. si un pol de acolo, cand aude ca avem 1000 euro dati imprumut, nu-l crede vazandu-l asa tanar probabil credea ca am dat suma mai mica si noi acu cerem alta suma drept razbunare sau ceva. ete comedie..si sotul se prinsa mai ales cand vazu ca-l lua ala la misto si il lua altfel: bine d-le pol va rog imi spuneti cu cine am vb ca sa stiu cui m-am adresat sa depun plangere? ala vazu ca e cotoioasa si asta nu e chiar terchea berchea, o bagase pe maneca..ca car ca mar, stati sa va fac legatura cu superiorii, etc. credea probabil ca asta-i un pustan escroc sau ceva...unde s-a ajuns mai..in fine...sunt daramata, mergem numai pe pierdere.

edit: virginia, stiu si eu de Sf. Mina si chiar m-am gandit, insa, stiam ca daca mergi sa vizitezi Sfintele Moaste si te rogi acolo...in rest, nu stiu in ce fel ma vor ajuta rugaciunile...sa ma ierte Dumnezeu, pt ca eu cred in El, dar aici nu prea vad cum ne-ar fi de ajutor. numai sa le arunce alora un sac cu bani sa ne dea banii inapoi.poate numai asa. cu toate ca banuiesc ca au bani, ziceau intr-un timp ca strang sa-si cumpere apartament in centru..chestie confirmata si de administratora blocului si sefa lor de scara..deci...

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adidana, Felicia
Pentru mine chiar ca e cea mai frumoasa varsta, am baietii, pe Costi, ma simt iubita si implinita. 41 este doar o cifra ca oricare alta. Nici nu am timp sa ma gandesc la altceva cu doi nazdravani linga mine. Eu m-am oprit cu varsta la 36-37, atunci cand a aparut Andrei in viata noastra. Iar de cand e si Raducu, parca intineresc in fiecare zi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

virginia, cu linguritsa. Mara intersectat biberon= multime vida. Aproape vida. Nu stiu cum reuseshte soacra sa ii dea 120ml candf suntem noi plecati, ca io dupa 60-70 din bibe nu mai merge. A zis ca ii da in 2 runde.
Deci cu linguritsa, ea statea pe spate cu ochii bolditi in tv, io ii bobinam. I-am dat mai intai partea mai apoasa, asha, si apoi sa testez ca pozitia e importanta, i-am mai bobinat 2-3 linguritse din chestia mai groasa. Si a mers.
Acu am alaptat-o in semifund. Adica intre genunchi, sta cu fundu pe pat, spatele ei e rezemat de picioru meu... nu a fo prea incantata de pozitie, tot se arunca pe spate, dar a mancat ceva ceva acolo la san.

iulia, tre sa insistati cu banii. E pacat de ei, nu? Si voi aveti sarbatori, si copil, si probleme. Si cu politia e o alternativa legala si corecta. Initial ma gandeam la amenintat cu recuperatorii...

vorbeati de carentele de calciu si vigantol. Vigantolu ni-l dozeaza pediatra. Iar branzica calcica, contine suficient calciu. Cred. Si e si de 2 feluri: calciu din lapte, si calciu din pastilutsa. Cred ca nu mai e cazul de supliment de calciu - pt copiii care accepta branzica bine. O sa o intreb pe dr oricum.
Cred ca branzica incep sapt viitoare. Nu stiu cu ce sa io combin, cand fiica mea vrea chestii cat mai curgatoare... cu suc de morcov? ca maru e bleah.

Gabitzam, cum sarbautoriti azi? torturi? cookies? ceva ceva?

missP , cam tacuta, cam tacuta! cum fuse noaptea???

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Gabitzam LA MULTI ANI!!! multa sanatate, pace si iubire in familia voastra

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

iulia, tre sa insistati cu banii. E pacat de ei, nu? Si voi aveti sarbatori, si copil, si probleme. Si cu politia e o alternativa legala si corecta. Initial ma gandeam la amenintat cu recuperatorii...

povestea nashterii

poate..daca nu aveam copil.

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput