Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

nicole si la mine e f cald, stau in maneca scurta si pe el il tin in body si pantalonas... dar ma gandesc sa-i fie bine cand il schimb...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani vecinica draga!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de minunile tale!

La multi ani bebica Tudor!

Virginia multumim de info despre rahitism, bine de stiut

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Cleo, la ora 22 dupa baita incerc sa ii dau biberonul si avem mare scandal.ea de obicei doarme de la 22.30-23.00 pana pe la 8.00 dimineata fara nici o trezire....acum insa ma ingrijoreaza altceva....e ora 9.45 si inca nu s-a trezit...e drept ca dadea semne de trezeala la ora 7.00, i-am dat putina apa si a adormit la loc. Insa mi-e teama sa nu fie din cauza cazaturii de acum 2 zile

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Reallaura....75 g de cerele solide....nu stiu exact cati ml inseamna, insa pun apa cam 50-60ml, apoi torn cereale(acum am Milupa orez si porumb, mereu le schimb )pana se face o pasta .....
Supica papa Deliuta cam 150-180 g pentru ca de fapt e mai mult piure decat supa, adica e destul de solid si ca sa il manance mereu ii pun un picut de ulei de masline si 1-2 masuri de lapte praf

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, saru'mina de urare
Lori

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitule draga, La multi,multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti sa devina realitate!!!!

iti scrie si Eric ceva ca tare ma trage de mana bdfj;;,ll v bbnhggggggv h b jkhn

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

gata, mancat noi, pitica, culcat terorista mica, acu stau dupa supica sa fiarba.

gabitza pachetul meu a ajuns in tara deja. nu stiu ce ii ia atat sa ajunga la mine. cat despre faza cu zgarcenia, este pt prima data cand imprumut bani. nu dau si nu iau imprumut. faza e ca in ziua respectiva a venit si ea si ma-sa si tac-so la mine sa se roage de mine si i-am refuzat categoric, insa l-au prins jos in curtea blocului pe barbatu-meu si l-au convins. bine, el nu le dadea fara sa fiu si eu de acord...dar a venit si mi-a zis asa/:"hai ma iulia, ca sunt si oamenii intr-o incurcatura, hai sa-i ajutam ca poate ne ajuta si pe noi Dumnezeu"... subliniai fraza care m-a convins. acu ce-i de facut? ca nici lui nu-i pot striga, ca s-asa avem destule probleme cu angajatul, etc..il distrug, s-asa e ca un robotzel de cateva zile, stresat, cu sanatatea la pamant, etc...

scuze, nu vreau sa-ti stric ziua si tie...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, multumesc inca o data si pup Ericutz dragutz

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am facut supica azi din morcov+ cartof. Scandal uriash: daca era prea gros caaaahhpffeweeuuu, daca era prea apos, curge din gura. I-am zis ca nu mai vede tsatsa daca nu trece la impresii mai bune, ca e cartofior, toti vor barabule, tu nu? Am luat-o in brate, pe canapea, si imi trece un gand prin creier. Am sinapsat ca io o alapotez numai lungita in pat, la orizontala, ia sa ii dau asha supica. I-am dat si mai gros, cateva linguritse, si mai apos, 40ml. Fara niciun pfeeaaauu, nicun caaaaah, fara babetica, fara cutii de servetele fol. A mancat tot.

Morala: o voi alapta in fund.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Simoncip - acum am intrat pe forum. Iubita, imi pare rau, dar nu pot azi. Acum plec la baby expo (in weekend suntem plecati la socri), iar dupa amiaza suntem la dr cu aerosolii. Saptaman viitoare, o sa-mi fac curaj si sa ajung pana in zona ta. Sper ca de data asta sa-mi reuseasca si

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput