Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Multumesc, Erica 
Cleo, deci eu sunt o doamna rasfatata azi, da? ![]()
Nu fac nimic. De fapt pentru Andrei, cand vine de la gradi deseara.
In rest, Andrei era disperat dimineata sa se duca sa-mi ia tort de la magazinul de torturi
Nu mai voia la gradinita, ca el se duce sa ia tort. Asa ca banuiesc ca vine cu tortul in dinti pe la sase, diseara.
Iar la prinz mi-a zis Costi sa nu gatesc ca aduce el ceva bunutz, pleaca de la servici. Sunt aproape sigura ca se duce la Cocosatu' si imi aduce mici cu cartofi prajiti 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
gabitzam LA multi ani draga mea, multa sanatate, fericire si muuuulteee bucurii alaturi de cei trei baieti ai tai! 
Sebastian este de coma am ras de m-am prapadit de el. Deci se deplaseaza cu o dexteritate demna de invidiat. Isi fixeaza cate o tinta si da-i si lupta pana ajunge. Am reusit si eu sa il filmez la prima incercare aproape reusita de a se ridica in 4 labe. Apropo de ce zicea Doloress, al meu sta pe burta de cand era mic, ii placea sa stea pe pieptul meu, isi punea caputzul intr-o parte si dormea asa. Si il mai puneam si pe pat sa doarma asa. Acum parca a uitat ce sa faca cu capul, dar doarme asa pe o parte dar aproape pe burta, ca si ma-sa. Si noi l-am adoptat pe Tarzan. Tzipa ca din gura de sarpe, Pavarotti lui mama.
Eu ii zic "mama" el "baba" ma rog, pentru el probabil sunt mai din categoria baba. E senzational, a descoperit CD-urile, le-a dat jos. A doua oara s-a dus tzinta la ele ca se la demoleze.
mi_bebelina nu sunt cam multe 3 mese solide? Eu ii dau numai 2.
Fetelor careva ati bagat spanac? Eu am tot zis ca incerc dar nu am avut inca curaj.
Nu il voi scoate azi ca e cam vant. Stiu ca vine frigul dar decat vantul asta....mai bine frig.
E un cersetor, vrea in brate, in picoare, sunt rupta de spate.
Se taraste langa mine pe burta si dupa aia se ridica pe o parte intinzandu-si mana si mmmmm ca sa il iau in brate. Cu o fatza de catelus...evident castiga mereu. Pozitia lui preferata e sa stea pe burta ca acolo se poate deplasa. In fund nu vrea, direct in picioare, se impinge si isi ridica fundul. Nu sta decat rezemat, daca ma dau la o parte, se da pe burta si incepe deplasarea.
Se uita numai dupa fete si la televizor, e innebunit dupa Esca, in principiu orice prezentatoare, are el o pasiune.
Miss ce cadou frumosss. Ai vazut ca s-a intors? Pana acum s-a gandit, a analizat exact ce si cum si acuma brusc s-a intros si pe burta si pe spate.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Multumesc, Erica ![]() Cleo, deci eu sunt o doamna rasfatata azi, da? Nu fac nimic. De fapt pentru Andrei, cand vine de la gradi deseara. In rest, Andrei era disperat dimineata sa se duca sa-mi ia tort de la magazinul de torturi Iar la prinz mi-a zis Costi sa nu gatesc ca aduce el ceva bunutz, pleaca de la servici. Sunt aproape sigura ca se duce la Cocosatu' si imi aduce mici cu cartofi prajiti ![]() Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
gabitza, esti o duamna, meriti! io ma asteptam la ceva mai sofisticat, dar cum am auzit ca micii de la COcoshatu nici aia de la Dealu Mare nu stiu care dinspre Valcea nu ii intrece... zic ca e ceva deosebit.
Apropos de gatit, mai ziceti-ne ce idei aveti. FCasolea s-a terminat. Am mancat ca sparta, fiica mea nu a avut nik de la fasole. Bag o ciorba de verishoare, ca mai am carne gata tocata , si ... mai ziceti ce sa mai fac. Ciorbe fac, ca is moldovianca si imi plac. Si atat.
M-[ash duce in piatza dupa dovleac, si la albinutsa dupa foi sa bag o placinta. Dar vorba lui socrate cu Vantu asta- is pe ganduri....
fetelor, voi in ce ati bagat prima branzica ? fara mar, nu ne place.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
ainigriv spune:
Iulia,ooofff,Doamne,asta ar fi culmea sa-si ia talpasita!!!Incerca totusi cum ti-am spus,le-o da Dumnezeu gandul cel bun,li s-o face rusine,le-o arata un semn ca nu fac bine ce fac dupa cat ajutor au primit.Oricum,noi avem moaste ale Sf.Mina la biserica"Toti Sfintii",cea vis a vis de CEC.Acolo ne-am cununat noi si de asta spun ca SF.Mina e de mare ajutooor.Nu stiu cum va mijloci in cazul vostru,dar am prieteni care si-au gasit masina furata si cautata de politie o luna de zile,deci ai incredere,nu se poate sa pierzi banii,chiar daca ii vei primi mai tarziu .
Cleo,sunt surioare Mara si Maria!!!Pai nici vorba sa suga in fund,eventual la mami in brate si asta daca ne e foame rau.Apoi nici noua nu ne placea marul...eu suspectez ca e prea dulce...dar o sa incerc cum zice Iulia,amestecat cu morcov.Branzica deocamdata nu papam,tot din cauza de consistenta,dar,daaa,va fi suficient calciu cand vom papa.Aaaaa si mai am o banuiala?!Nu cumva nu poate fixa calciu din cauza ca eu beau cofee...bine juma de ceasca si restul diluez cu lapte,apa,adica un surogat de cafea...si fac asta de cand eram gravi...
Si noi suntem o figura si jumatate!!!Sa ne vedeti cum vrem sa sugem in acelasi timp si la "bidon"si degetelul.Ne-am gandit noi ca nu o doare pe mami destul bidonul,tre sa mai scormonim prin el....
Hehehe,Gabitzam,va asteptam la Dedulesti,f.aproape de Valcea,sa mancati mici care de fapt sunt uriasi,dar f.f.f.buni!!!
Pupici,fug la supica,acus ne trezim si nu suntem gata!!!
Adidana13 spune:
Virginia, Vladi al meu nu a vrut calciu gluconic de nici un fel...asa ca doctorita mi-a recomandat Calcium de la Pharco, e un siropel dulce pe care l-a acceptat mult mai usor...ii dau cate o sticluta (cam o luna)(5 ml/zi) si apoi 3 luni pauza...
Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
cleo78 spune:
caciula cu mots a la Dflavia , plover nou in proiect
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Nu stiu cum reuseshte soacra sa ii dea 120ml candf suntem noi plecati, ca io dupa 60-70 din bibe nu mai merge. A zis ca ii da in 2 runde. |
Si la noi e la fel, de la Bogdan suge mai mult din bibe decat de la mine. Cred ca are de-a face cu faptul ca noi mirosim a laptic de tzitzi si asta ii deruteaza. Asa citii pe undeva.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Micaela06 spune:
Gabitzam 

multa sanatate si numai bucurii alaturi de baietii tai !
Presupun ca sotul tau a plecat mai devreme de la serv sa vina acasa la sarbatorita lui? Mie mi se pare super romantic... ce frumos.sa vezi cand s-or face mari si baietiimici ce rasfatata o sa fi.
Al meu sot, dupa ce ca de ziua mea sta program intreg se mai duce si sa-mi cumpere cadou in ziua aia, parca nu stie de atatia ani in ce zi m-am nascut sau parca ziua mea se schimba in fiecare an si il ia prin surprindere 
Am facut si eu ieri comanda la Mark&Spencer ca sa profit de reducere... si de data asta am comandat si ceva pentru mine
, abia astept....
Referitor la frontanela noi o avem aproape inchisa... si asta e alta bataie de cap, controale, ecografii, nu avem voie calciu, branzica pana la 9 luni. Am fost la nspemii de doctori dupa ce m-a speriat unu, dar se pare ca totul e ok.
Laura, cum sa ai ma fatzuca ASTA? Nu e corect sa fi atat de dulce, am zis 

Cleo daca asta e STELUTA, nu stiu cum sa atasez schema... help
Doloress nu mai compara puiu ce ceilalti bbei, fiecare are ritmul lui si nu e nici o regula ca daca incepe sa vorbeasca/rostogoleasca... mai devreme o sa fie mai destept, mai 'nu stiu cum' in viata... Eu toata viata mea de copil am auzit:'Copilu lu nu stiu cine a facut 2 caiete studentesti la matematica... tu nu ai facut nici 2 probleme!"- ma leshi... eu nu o sa imi compar niciodata puiul cu ceilalti.Oricum am auzit ca unii copii nici nu merg de-a buselea, pleaca direct in picioare 
Referitor la cat papa bebele, a mea mananca max 120ml in timpul zilei la o masa, noaptea reusesc sa o pacalesc cu 150ml. E foarte putin dar chiar nu stiu cum sa o fac sa manance mai mult. are 67cm si 7150... prea slaba conf graficului... dar na, e 'manechina' lu mama.
O zi buna va doresc!
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Lorich spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Si la noi e la fel, de la Bogdan suge mai mult din bibe decat de la mine. Cred ca are de-a face cu faptul ca noi mirosim a laptic de tzitzi si asta ii deruteaza. Asa citii pe undeva. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Este "stiintific" lucrul asta, am citit ca daca se vrea intarcarea e bine sa primeasca bibe de la altcineva non-mama; in gen accepta mai bine bibe de la alta persoana.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
MissParker spune:
Neata, fete frumoase. M-am culcat aseara la ora 21 si m-am trezit sa alaptez pe la 12:30, amortita rau de tot. Apoi am dormit iar pana pe la 4 si apoi pana la 7, per total o noapte acceptabila cat de cat, daca n-as fi racita si nu m-ar durea oasele si muschii ca pe o baba. Speaking of ... cea mai frumoasa varsta de 41 de ani ![]()
Azi-dimineata m-am dus sa-i fac bibe lui David si dintr-o data se facuse liniste in dormitor. Cand ma duc cu biberonul, ia uitati-va ce am gasit. Gata, am imbulinat-o, fetelor, cred ca nu mai am un minut linistit de acum incolo.
I-am pus perna de alaptat pe marginea patului.
Ah, ne-a venit si noua garnitura de Craciun. O sa fac niste voodoo cu suzeta aia, sa se adevereasca ce scrie pe ea ![]()
Cleo, saru’mana de telefon, am avut vreo 15 apeluri anonime, dar daca am avut o musafira si tel. sunt pe mute ca intotdeauna...
Ah, si stiu si eu ca „trucul“ cu indopatul seara nu functioneaza, nici nu-l mai incerc...
Iulia,
bafta multa cu recuperarea banilor!! Si eu am fost tzepuita frecvent la viata mea...
mihaser, bravo pt. piciorusele ok!! Ah, si ca sa fac o "gluma", cum sa nu va dea Pentaximul gratuit? Ca parca la vaccinuri nu era vorba de profit
Nu ma baga in seama, eu sunt acum dusmana vaccinurilor.
Cat despre concernele farmaceutice, pana si fostul ministru al sanatatii din Germania a recunoscut pe fata ca nu au fost capabili sa impuna o "lista pozitiva“ (o lista limitativa a medicamentelor preluate de asigurari pe criterii de utilitate si eficienta economica) si o lista alfabetica a componentelor medicamentelor, din cauza ca (citat) "lobby-ul concernelor farmaceutice este mai puternic decat politicienii si ce pot face ei, presiunea acestui lobby este de 30 de ani tot mai mare si politicienii nu pot schimba nimic pt. a face sistemul de sanatate ceva mai social si mai echitabil". Astfel, asigurarile sunt obligate mai departe sa preia si medicamente mult prea scumpe si inutile, numai fiindca asa vor concernele farmaceutice. La comentariul reporterei, cum ca nu e normal si ca politicienii ar trebui sa schimbe legile fara a lua in considerare ce vor concernele farmaceutice, ministrul a raspuns zambind trist: „Nu va pot contrazice“ – QED. www.youtube.com/watch?v=DCy1D1HGeeA" target="_blank">Interviu aici
cenia, of, saracutii de voi... Si baietelul unei prietene a facut prima infectie la 2-3 luni, cica e normal. Uita-te si la noi, cu Daviducul racit si mucos la 5 luni... Bine ca ati descoperit si se trateaza. Eu fug de antibiotice ca de naiba, dar in anumite cazuri se vede treaba ca nu se poate fara...
Nicole, e foarte cald la voi, mai, cum rezisti? La mine sunt 20° si David sta in body si strampler (ambele cu maneca lunga), iar noaptea il bag in sac de dormit si pun si paturica pe el, pana la piept. Problema mea mare cu caldura este ca nenorocitele de calorifere usuca aerul ingrozitor, eu nu pot sa respir noaptea efectiv din cauza lor.
Laurita, Mirci e dulce foc, ce baietel mare!!! Doamne, ce repede trece timpul cu bebeii astia...
Virginia, vad ca la voi e mai tragic cu noptile, mie imi vine uneori sa-mi iau campii, nu stiu tu cum rezisti... bine, eu dorm singura cu David in dormitor (inca), macar Bogdan sa se odihneasca... Zi si tu cand e ziua ta, sa te trecem pe prima pagina la zilele de nastere...
mi_bebelina, nu-ti mai face atatea probleme cu cantitatile de mancare, uita-te doar daca fata e vesela, activa, jucausa... Uite, David e de 4 zile mucos si cu diaree, dar e vesel ca un cintezoi si tocmai acum a inceput sa se rostogoleasca, ce zici? A slabit putin, dar ii dau ceai de fenicul o data pe zi, ieri l-a avut in vizita de 4 ori pe nea nelu kknelu, dar eu nu-mi fac griji, copilul e puternic si vioi si se descurca, organismul lui invata sa se descurce...
socrate,
ce dulce (dar si terorist) tre’ sa fie Sebi in actiune, cred ca pe de o parte iti vine sa razi si pe de alta parte s-o iei la fuga... cel putin asa mi-e mie, cand rade la mine ma topesc toata, dar uneori imi vine sa-mi iau campii si sa-l sterg macar o ora din memorie... da’ nu se mai poate ![]()
STRIGARE: aelita, Getutza, Dordia, Cadina, fecian, SilviaPop, CamiM, Aimee79, Alexutza75, Daria Ioana, buburuzii, puputi - veniti pe la noi mai des!!