Piersicutze de iulie-august 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 19
monicabo spune:
Salutare si La multi ani!
Scuze ca intervin pe aici, noi suntamla grupa de 1 an dupa voi...
vroiam sa o intreb ceva pe doniro:
Spune-mi te rog, tu vei beneficia de noua lege a indemnizatiilor, cu 85%? Cred ca esti cam in aceeasi situatie ca mine, nu ai lucrat intre cele doua nasteri nu? Iti iau in calcul cele 12 luni de dinaintea nasterii Dariei, nu? Chiar daca acum practic esti in CIC-ul lui Victor, nu? (ca Daria a facut 2 ani)
Ca si eu voi face demersurile, asa mi s-a zis si mie, ca(,) conteaza veniturile de dinaintea primei nasteri, doar dna de la noi de la RU e in dubiu, m-a luat ca in ultimele 12 luni eu am fost in CIC, si nu am avut salariu asa ca ce 85%...
Scuze de deranj,
La multi ani lui Victor si Dariei!
Eu te mai citesc din cand in cand, ca suntem in situatii asemenatoare cu 2 copii la dif mica de varsta.
Nu mai bine tuturor
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
SARILLA spune:
Oofff...e treaba serioasa pe forum, bag sama..
Daca s-au pus pe scris si Iulenca, si Consi, si mai rar si Tweety
inseamna ca trebuie sa ma simt si eu sa dau raportul. 
Eu am mai scris intr-o zi un mesaj lung de tot, cand era discutia cu laptele praf si cu explicatul copilului crizat ce si cum, dar am avut o cadere de retea si nu mi-a trimis si nici salvat, si cum nu mai am nervii din tinerete, am renuntat la bis.
Asa...pai nu iesim din tiparul crizelor si a personalitatii puternice,asa ca ne-am dumirit noi ca trebuie,daca vrem sa obtinem ceva de la domnisor, sa ii cerem cu frumosul sau sa ii explicam cine, ce, de ce, cum(ca la desene
) ca altfel nu o scoatem la capat.
Asa ca reusim, in mare parte, sa comunicam cu Razv, cu exceptiile de rigoare, si sa ducem un trai relativ linistit.Oricum, nebuniile se maresc o data cu varsta,asta e clar.
In rest, vorbeste toata ziua,TOATA ZIUA..si nu ar fi asta o problema, daca nu ar vrea sa ii si raspunzi, si nu prin da sau nu, si prin da, nu si inca o data propozitia lui, ca sa fie el sigur ca esti atent si ai inteles ce si cum. Si incepe: dar ce ce?dar cine?dar cum?dar unde?..si tot asa..crede ca stiti cam despre ce vorbesc.Bine, nu are pe nimeni mutilet in familie, ce sa zic..ca si mie-mi place vorbulita..
dar parca cateodata i-as da ceva sa mestece ca sa faca o pauza.Cu toata ca uneori mai vorbeste si cand mananca, asa ca n-ar fi mare afacere.
La toamna il dam si noi la gradi, de abia astept sa il dau,si el la fel, pentru ca o mai buna socializare nu vad in momentul asta, cum deocamdata nu mai vrem bebe2. Am inceput sa ma interesez de gradi
si am redus lista la 2,acum e finala, sa vedem pana la inceputul lui februarie castigatoarea, ca sa si il inscriem.
Hai ca ma opresc acum, sper sa revin mai des.
Va pup!
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo Salutare si La multi ani! Scuze ca intervin pe aici, noi suntamla grupa de 1 an dupa voi... vroiam sa o intreb ceva pe doniro: Spune-mi te rog, tu vei beneficia de noua lege a indemnizatiilor, cu 85%? Cred ca esti cam in aceeasi situatie ca mine, nu ai lucrat intre cele doua nasteri nu? Iti iau in calcul cele 12 luni de dinaintea nasterii Dariei, nu? Chiar daca acum practic esti in CIC-ul lui Victor, nu? (ca Daria a facut 2 ani) Ca si eu voi face demersurile, asa mi s-a zis si mie, ca(,) conteaza veniturile de dinaintea primei nasteri, doar dna de la noi de la RU e in dubiu, m-a luat ca in ultimele 12 luni eu am fost in CIC, si nu am avut salariu asa ca ce 85%... Scuze de deranj, ![]() La multi ani lui Victor si Dariei! Eu te mai citesc din cand in cand, ca suntem in situatii asemenatoare cu 2 copii la dif mica de varsta. Nu mai bine tuturor ![]() Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Sincera sa fiu nu stiu inca nimic sigur. Am tot zis sa sun la noi la personal, dar parca vad ca alea sunt pe dinafara... Nu stiu din ce alta sursa sa aflu ceva oficial, pe care sa ma bazez 100%.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
oanaalex spune:
Ce bine a inceput anul in livada noastra
Imi era dor sa mai citesc despre piersicutze. Mereu eram pe a doua-treia pagina.
Va pupam si revenim ca acum avem un pic de treaba
Oana
22+
Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
arghirmonica spune:
Buna dimineata..pe noi nu cred ca ne mai tineti minte..
ca nu am mai scris tare demult.Piciu meu sta cu bona pana la 3 ani dupa care gradi.
La un moment dat am fost ff stresati ca bb nu avea un testicol care in final a coborat si o vreme a fost flotant.La 2,2 ani inca era flotant acum e bine fixat domane multam fara nici un tratament.Am scris asta pt fetele care se vor lovi de pr asta.In schimb e tare slabanog are 13 kile amarate.Vreau sa-i fac si analize.
va pup si toate si mai revin eu
Monica si Cristian 7.07. 2006
Muuh spune:
Pai si Alexei are 13 kg. Si 90 de cm. Nu mi se pare slab deloc. Mie una mi se pare ca este foarte ok asa.
Il puteti vedea si voi www.youtube.com/watch?v=wv7axE9gSJE" target="_blank">aici cu indeletnicirea lui preferata.
iulenca spune:
Si Maria tot 13 kg are. Centimetrii nu stiu dar mie mi se pare ok. Nu e slaba e numai bine.
Miruna e mortal Alexei. Venim si noi cu vioara, orga si chitara (stim sa cantam la toate) si voce si gata punem de o trupa.
Monica eu nu am uitat de voi asa ca welcome back. Poate ne antrenam la scris mai mult.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA![]()
iulenca spune:
Doniro eu am auzit ca la voi cele care nu ati lucrat intre cele 2 concedii se iau in calcul cei 6 mil - indemnizatie. Adika se cumuleaza veniturile din ultimele 12 luni si daca in ultimele 12 ai fost in CIC ..... Chiar daca ai lucrat cateva luni intre se face media cu cei 6 mil. Stiu ca am prins o dezbatere la tv pe tema asta. Eu vreau anul asta sa mai facem un bebe si sunt hotarata sa iau toti cei 40 de milione si sa stau cei 2 ani akasa. Vad eu cum ma invart si o rezolv. Cand ma intorc eu din CIC peste 3 ani numai bine trece si criza. ![]()
![]()
![]()
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA![]()
Consi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Pai si Alexei are 13 kg. Si 90 de cm. Nu mi se pare slab deloc. Mie una mi se pare ca este foarte ok asa. Il puteti vedea si voi www.youtube.com/watch?v=wv7axE9gSJE" target="_blank">aici cu indeletnicirea lui preferata. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Wow!!! Felicitari pentru micul baterist si pentru curajul vostru de a-i achizitiona toba. Eu m-am rezumat la un pian si momentan, din motive egoiste, nu ma voi gandi la un alte instrument.