Piersicutze de iulie-august 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
Consi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arghirmonica Buna dimineata..pe noi nu cred ca ne mai tineti minte.. La un moment dat am fost ff stresati ca bb nu avea un testicol care in final a coborat si o vreme a fost flotant.La 2,2 ani inca era flotant acum e bine fixat domane multam fara nici un tratament.Am scris asta pt fetele care se vor lovi de pr asta.In schimb e tare slabanog are 13 kile amarate.Vreau sa-i fac si analize. va pup si toate si mai revin eu Monica si Cristian 7.07. 2006 |
Bine ai revenit!
Nici eu nu te-am uitat!Referitor la greutate, Luca are 14 kg, dar are si 96 cm si are niste picioruse subtiiiiiiiiiri. Eu nu-mi fac probleme. Si eu am fost slabuta si din nefericire am inceput sa recuperez kilogramele acum...

arghirmonica spune:
Hi,hi fetelor baiul cel mare e ca nu se prinde carnea de el cum se zice.
Maica-mea zice ca seamana cu mine ,ca asa eram si io de schiloada..Mersi de reprimire...doamne ca iute a mai trecut vremea .Pruncii-s mari
...si io imbatranesc zau ca da.
.
Ai vostii copii sunt la cresa ,gradi??
eugcem spune:
| citat din mesajul lui arghirmonica Hi,hi fetelor baiul cel mare e ca nu se prinde carnea de el cum se zice. Maica-mea zice ca seamana cu mine ,ca asa eram si io de schiloada..Mersi de reprimire...doamne ca iute a mai trecut vremea .Pruncii-s mari Ai vostii copii sunt la cresa ,gradi?? |
Si eu intru f rar sa scriu, dar cand am vazut ca te stresezi ca are 13 kg, m-am gandit sa iti spun ca al nostru are 12.1 kg si 87 de cm si nu ma mai stresez... E destul de maruntel, dar e f activ, vorbaret, istet
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
doniro spune:
Mda, probabil ca asa e, se vor lua in consideratie veniturile din ultimele 12 luni, adica CIC... Asta e. O sa sun si eu la personal sau la directia de munca si voi vedea. Va zic ce aflu. Pupici!
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Ramoon spune:
salutare fetelor!
nu prea mai aveti spor la scris...eu sunt acasa in concediu medical si adoarme Timi asa k sunt prezenta! M-au prins si pe mine virusii astia care circula, ma doare groaznic in gat, dureri de carne si aseara am facut si febra 38,5 vedeam deja dublu
azi am fost la med de fam si mi-a dat si mie antibiotic.
Timeea e mai bine, ei i-am terminat tratamentul numai k are in continuare muci la greu si din cand in cand tuseste si se aude k are secretii, ii mai dau doar Sinupret...nici nu mai stiu daca sa-i mai dau si altceva...acum mi-e frica sa nu i-a de la mine k tare nasol m-am simtit.
hai va pup deocamdata si mai revin.
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
oanaalex spune:
Ramoon tinem pumnii sa treceti cat mai repede peste raceala asta. sa nu zic intr-un ceas rau dar noi nu am fost raciti deloc din primavara si tare bine este. Si pe aici bantuie viroze suntem cam singurii care am scapat. Macar de raceala ca recesiunea asta ne-a lovit in plin

Oana
22+
Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
ralucaspm spune:
LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT !
Ne-am intors si noi din vacanta de iarna. Am fost la soacra pt ca nu am putut ajunge in tara de sarbatori. A fost destul de frumusel, dar nu se compara cu sarbatorile de iarna de la noi.
Ioanna a inceput sa se duca iar la gradi si s-a ales cu o conjunctivita care i-a trecut dupa o zi, dar trebuie sa continuam sa-i punem picaturi in ochi inca 7 zile si e teroare.
Sotul se pregateste sa plece in Atena peste o saptamana si o sa stea acolo 5 luni. Sa vedem cum o sa ma descurc cu puiutii.
O sa vina mama sa ma ajute vreo 2-3 luni, cat o rezista. Pe urma zice sa venim noi in Bucuresti. Asta ar fi si frumos pt mine si nu prea.
In primul rand pt ca eu am de lucrez de acasa pe calc si la ai mei nu am internet. Apoi pt ca cu mama nu prea ma inteleg. Cand e la mine e aproape ok, dar la ea parca mai mult ma supar si prefer sa ma chinuiesc singura cu copiii decat sa ma enervez si sa ma intristez.
Doniro, sa stii ca de cate ori ma gandesc la problemele mele cu mama ma gandesc la tine. Sa stii ca eu ma consumam si ma intristam f mult din cauza mamei mele, dar dupa ce am citit ca ti se intampla si tie la fel parca mai m-am linistit ca nu sunt singura. Cred ca tu ma intelegi.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
doniro spune:
| citat din mesajul lui ralucaspm LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT ! Doniro, sa stii ca de cate ori ma gandesc la problemele mele cu mama ma gandesc la tine. Sa stii ca eu ma consumam si ma intristam f mult din cauza mamei mele, dar dupa ce am citit ca ti se intampla si tie la fel parca mai m-am linistit ca nu sunt singura. Cred ca tu ma intelegi. Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
Da, te inteleg. Eu pe de o parte ma simt vinovata ca nu fac eforturi sa ne intelegem, dar pe de alta parte sunt constienta ca orice efort ar fi in zadar, ea fiind f dificila. Eu cu mama suntem f bune prietene cand vorbim la telefon si cand ne vedem ff rar... Cum stam impreuna mai mult de o zi, incep scanteile...
Aseara l-am dus pe Victor la ai mei; e prima data cand stam fara el si e tare ciudat, dar chiar simteam nevoia de o pauza. Am de gand sa imi fac de cap. Salon de frumusete, shopping, somn la pranz; ca pe vremuri.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
ralucaspm spune:
Eu inca il alaptez pe Iorgos si nu pot sa-l las fara mine. Si se si trezeste des noaptea
Vreau sa-l mai alaptez pana la 1 an, ca si pe Ioanna si pe urma macar sa se trezeasca altcineva (poate sotul daca o sa vina in wweekend acasa) sa-i dea din biberon si sa dorm si eu macar o noapte intreaga, dupa 1 an de zile. 
Ieri am vorbit cu mama la tel. si zicea ca sa nu mai platesc bona daca vine ea, ca altfel sa nu mai vina ca ce nevoie am. Eu i-am spus ca eu trebuie sa lucrez cel putin 6 ore pe zi, fara sa ma ocup de pitici si ca ea nu o sa poata sa aiba grija de ei singura. Ea zice ca putem si parca vad ca o gonesc pe fata asta si pe urma o aud pe maica-mea ca ma tot striga ca unul a facut pe el, cealalta vrea sa manance, sa o duc la culcare pe Ioanna, sa-i dau sa manance lui Iorgos, ...etc si adio lucrul meu. ![]()
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am mai intrat de mult, dar nici nu stiu cum sa-mi mai impart timpul. Nu stiu daca v-am spus ca m-am inscris la Fac. de Psihologie si acum sunt in sesiune, am avut deja primul examen care a fost foarte greu, abia am luat nota 5 si o tin tot asa in fiecare duminica pana pe 15 febr. si apoi ultimul pe 15 mar. si termin prima sesiune. Sper sa trec cu bine de ea! Asa ca sa nu va suparati pe mine daca nu mai reusesc sa scriu o perioada destul de lunga. Si la serviciu sunt foarte prinsa, sunt intr-un continuu stres, desi nu vreau sa ma mai consum nervos, dar nu pot. Apoi vin acasa si incerc sa mai citesc ceva, mai e si Razvan care nu intelege ca mami are de invatat. Pana la urma trebuie sa-mi gasesc un ritm si sa-l respect, ca altfel... cred ca ajung la nebuni. 

Dar nu mai vreau sa va mai plictisesc cu problemele mele. Sper sa ies cu bine din nebunia in care am intrat si pe urma poate reusesc sa stau mai mult cu voi pe forum. O sa incerc intr-un viitor nu prea indepartat sa pun si poze cu noi de la Craciun si sa va povestesc mai multe.
Acum va pup pe toate, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker (ne antrenam pentru 3 anisori) 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"