Piersicutze de iulie-august 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 18
ralu80 spune:
Mersi mult consi...sper sa ma obisnuiesc si eu cat mai repede cu ideea.
Raluca
mama Rianei(2 iulie 2006)
iulenca spune:
Ramona din primavara daca o dau o dau la particulara, din toamna am vb deja la o gradi de stat care e gard in gard cu serviciul sotului.
Spuneai de kkutz tare, si noi avem problema asta, ea a facut pana asta vara foarte moale dar nu eram ingrijorata, acum in schimb de ceva vreme face niste bobite tari si o doare funduletzul. Nu e constipata clar pentru ca face in fiecare zi, uneori chiar de doua ori. Eu cred ca din alimentatie s-ar rezolva dar ea nu manaca foarte mult si oricum nu mananca decat ce vrea nu ce ii bag eu pe gura. Nu sunt si nu am fost in schimb ingrijorata deloc din acest motiv. E bine sanatoasa supla vesela deci ..... Eu am mai spus ca sunt mai relaxata asa. Nu ignor nimik dar stau analizez nu ma panikez nu ma agit. Va dati seama ca am avut multe "probleme" cu bunicii si cu matusa Mariei la care sta. La fiecare sfarsit de saptamana, sau uneori zi;lnik imi raportau tot felul de posibile probleme si eu le explicam ca se agita degeaba. Le-am inteles mereu pentru ca e o responsabilitate mare sa cresti copilul altcuiva dar am incercat sa le fac sa inteleaga ca nu e nici o tragedie daca o musca un tantar, daca face o buba in genunchi, daca nu mananca intr-o zi, daca nu face kk sau din contra daca face mai des intr-o zi. Si daca e ceva in neregula cu cat esti mai calm cu atat evaluezi situatia mai corect si iei decizii mai bune pentru copil. Dar asta oricum depinde de firea mamicii daca esti mai panicos din fire te poti controla dar nu poti deveni monument de calm dintr-o data.
Genie febra poate fi de la maselutza dar sa o mai urmaresti pentru ca la Maria de ex am observat ca dupa un episod doua de febra la cateva zile sa instalat o laringita, un rosu in gat o bronsita. Sa intamplat asta de vreo 3 ori la noi.
Apropo de TV - Maria se uita asa cum v-am spus la U - sau pe unul din canalele de muzica. Am observat ca ii place in aceeasi masura si Riana dar si muzica mai veche de pe VH 1 ceea ce ma bucura. De uitat nu se uita efectiv decat daca aude ceva nou. In general isi vede de treaba ei canta danseaza se joaca dar cu TV-ul aprins. Asta se intampla acum ca e iarna si nu mai e toata ziua afara. Asta vara nu avea treaba. La desene nu prea se uita. De asemenea stie sa intre de la calculator pe trilulilu si sa isi puna singura cantecele si desene scurte. Tine mouse-ul in mana mai bine decat un om mare si stie sa isi mareasca fereastra sau sa o micsoreze cu esc. Nu a invatat-o nimeni doar ca a fost foarte atenta la cum face buni si a repetat. E greu de desprins de la calculator dar facem eforturi sa ii limitam accesul pentru ca e cam mica totusi. I-am laptop de printese si evident nu e incantata absolut deloc.
Cred ca pe la toate pe la munca bate vant de criza .... ca eu tot stau de cand a inceput saptamana si cred ca toata luna va fi la fel.
Va pup si va doresc o seara frumoasa.
AAA ralu nu stiu exact daca de facut sau de nascut dar vedem noi (tu mai devreme decat mine 

)
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA![]()
Consi spune:
Genie Luca bea lapte de vaca de aprox 6 luni. Stiu ca laptele praf are mai multe minerale, etc., etc. decat laptele de vaca, dar eu am optat pentru varianta vaca. Acum imi aduce o tanti laptele, dar inainte il cumparam din comert din cel cu 3,5% grasime. Am citit ca pentru copii aflati in crestere e mai indicat laptele cu mai multa grasime. Si la noi au fost secvente de febra care nu intotdeauna au fost insotite de alte simptome.
Ramoon si noi stam foarte prost la capitolul mancare. La gradinita mananca insa ceva mai bine, cred ca se ia dupa ceilalti copii.
doniro spune:
Ah, fetelor, ce imi place ca ati inceput sa scrieti din nou! De cand astept sa redeveniti active... Bravo!
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
norocuta spune:
Salut toata livada
,
M-am dus in casuta sa iau poze de Craciun...si nu-s decat vreo cateva!!! Nici ale mele nu sunt
.
Trebuie sa ne mobilizam
.
Ralu80 felicitari pentru burtica si sper sa fie cruciorul de culoarea albastra
...Care ar fi DPN-ul, sa il trec in listuta?
Genie nu stiu ce sa zic cu orezul...Nour mananca zilnic si face kk normal- zilnic, uneori si de doua ori. Plus banane (coapte)!
Doniro la multi ani lui Victor si sa stii ca postarile tale mi-au facut ziua buna
de multe ori...cand povestei tu despre "bombaj", scuze ca nu am dat replica imediat
.
iulenca si noua ni s-a intamplat de multe ori sa se joace cu ambalajul_cutia mai interesat decat de jucaria propriuzisa ![]()
Lapte off, off, Nour nu vrea deloc, dar manaca iaurt, branza (ascunsa in alte alimente), multumita si asa, ce sa mai zic?!
Din diverse motive nu am mai avut timp sa intru, dar in curand cel mare va avea vacanta de iarna si promit sa ma ocup putin de "cosmetica" paginutii nostre de Blog.
Pana atunci astept pozeeee...am modele noi de colaje ![]()
ralu80 spune:
Mersi Norocuta...DPN ar fi 4 septembrie, dupa calculele mele, ca inca nu am ajuns la doctor.
Sa va povestesc o faza cu Riana de dimineata...o trezesc ca sa o pregatesc de gradi, sta ea ce sta si incepe:
R:nu faci baiat
eu:ce-ai zis mami?
R:nu faci baiat
eu:sa nu fac baiat?
R:faci fetita
Incep sa-l strig pe tac-su sa auda si el ce vrea fi-sa:
R:mami nu face baiat
el:de ce?
R:vreau fetita
el:eu vreau baiat
R:vreau fetita
el:eu vreau baiat
si au tot tinut-o asa pana a zis Riana:mami face baietel.
Raluca
mama Rianei(2 iulie 2006)
Ramoon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Consi Genie Luca bea lapte de vaca de aprox 6 luni. Stiu ca laptele praf are mai multe minerale, etc., etc. decat laptele de vaca, dar eu am optat pentru varianta vaca. Acum imi aduce o tanti laptele, dar inainte il cumparam din comert din cel cu 3,5% grasime. Am citit ca pentru copii aflati in crestere e mai indicat laptele cu mai multa grasime. Si la noi au fost secvente de febra care nu intotdeauna au fost insotite de alte simptome. Ramoon si noi stam foarte prost la capitolul mancare. La gradinita mananca insa ceva mai bine, cred ca se ia dupa ceilalti copii. Consi si Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare pozele noastre www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei. |
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
Ramoon spune:
| citat din mesajul lui ralu80 Mersi Norocuta...DPN ar fi 4 septembrie, dupa calculele mele, ca inca nu am ajuns la doctor. Sa va povestesc o faza cu Riana de dimineata...o trezesc ca sa o pregatesc de gradi, sta ea ce sta si incepe: R:nu faci baiat eu:ce-ai zis mami? R:nu faci baiat eu:sa nu fac baiat? R:faci fetita Incep sa-l strig pe tac-su sa auda si el ce vrea fi-sa: R:mami nu face baiat el:de ce? R:vreau fetita el:eu vreau baiat R:vreau fetita el:eu vreau baiat si au tot tinut-o asa pana a zis Riana:mami face baietel. Raluca mama Rianei(2 iulie 2006) |
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
doniro spune:
| citat din mesajul lui norocuta Doniro la multi ani lui Victor si sa stii ca postarile tale mi-au facut ziua buna . |
Eee, esti draguta, dar nu stiu cat de interesanta/amuzanta pot fi eu la ce fac termitele astea doua din mine... Azi noapte, de ex, Victor s-a trezit pe la 2 si a tinut-o intr-un concert pana la 5. Habar nu am de ce. De la 2 luni pana la 11 pot numara pe degete noptile in care a stat treaz fie si 1 minut. Iar de vreo luna aproape ca nu e noapte in care sa nu urle cu orele. Or fi maselele, nu stiu... M-am hotarat sa il trimit vreo 2 saptamani la mama, sa imi mai revin si eu. O sa imi fie dor rau, dar nu prea mai pot in ritmul asta. Ziua ma alearga cand unu' cand altu', iar noaptea am concert de la junior...
Ref poze, unde trebuie sa trimit?
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
norocuta spune:
Poze ...la casuta comuna: mamiciiulaug2006@yahoo.com
As propune sa fie cele mai reusite din timpul sarbatorilor, ca poate nu toata lumea are fix si in fata bradului si cu piersica stand intr-o pozitie simpatica
.
Important e sa vedem cum "crestem"
.
Eu una nu am reusit, Nour cand ne vede cu camera ne alearga mai intai ca vrea si el sa vada ... e si el om ![]()

Luca meu (19.07.2006)