Puiuti de Randunici 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sovi, si n-a mers Karvolul?
Inhalatia evident ca e superbuna, dar daca ai cui sa i-o faci!
Orl-ista mi-a zis sa-i pun Colargol daca are mucii multi si colorati si sa-i pun cu prudenta si cate o picatura de Vibrocil!
Vibrocilul asta chiar il desfunda! m agandesc sa pui seara, macar juma' de noapte sa va odihniti!
si eu i-as da si un nurofen pe gura, ca ii scade inflamatia!
Stiu ca tu esti mai rezervata cu medicamentele, dar ...te chinui deja cam de multe nopti!
mentionez ca pe mine m-au frichinit o noapte si cu greu mi-am revenit!
deh, m-am invatat prost!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Da Clau, am un programel cu care le transform in wmv-uri si care le micsoreaza de vreo 20 ori . Ti-l dau pe mess cand vrei

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Please, vreau si eu, ca si eu am problema asta.

Citesc cap.asta...sper sa va ajung din urma pana termin si s anu va culcati

La multe luni si ani pentru Vladut de Mimo si Stef de bubu....scuze pentru intarzieredar efectiv, cand intram sa scriu ceva ma intrerupea si nu am apucat sa scriu.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Traiesc si eu...dar nu mai am energie Am citit ce-ati scris dar n-am energie sa raspund in parte Nu stiu ce naiba am, dar ma simt asa de obositaaaaaa Cred ca azi capitulez In tot cazul , nu s-a intamplat nimic...Doamne fereste! Suntem bine dar cred ca mi-a daunat matematica de azi noapte
Va pup in grup si noapte buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Daca si Mimo se duce la culcare...e cazul sa ma duc si eu!
parca aud acus ca Liana si Ariel dorm deja de mult!

sanatate tuturor!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, pai Mufarin mai suge si ziua? ca daca suge doar noaptea...merge...cum am patit eu cu Stef...la mine sanii s-au umflat dupa doua zile de nesupt si ma masam la dus pe aoreole si curgea putin si atat...erau durerosi ca naiba...mi-am pus scutece de finet cu apa rece-rece...a treia zi a fost mai bine putin si apoi ok zilele urmatoare. Incepeau sa-mi curga singuri ...cam o saptamana a durat si gata, nu s emai umpleau...apoi in 2 saptamani s-a dus tot...
Incearca ziua sa nu-i mai dai un timp...asta daca te hotarasti sa-l intarci...asta mi se pare super greu cu alaptatul...adica daca bebe nu s-ar trezi de n'spe ori pe noapte ar fi super ok...dar daca te chinui asa mai mult te stresezi, oboseala etc...

Da Clau...eu te cred...si mai citisem o faza...mai, dar nu mai stiu unde citisem...ma rog...sa nu ii spui copilului mai mare sa-l lase pe cel mic sa-i ia jucariile sau altceva ca el este mai mic, nu! de genul "lasa-l, ca el e mai mic"! pai si ala mare e si el tot mic...bine, eu lui Vlad ii mai zic, si direct si pe ocolite...dar ii zic sa-i lase putin nush ce jucarie, ca Stef i-o da inapoi repede, ca se plictiseste de ea si nu stie sa se joace cu ea...si intelege...Cum pune Stef mana pe vreo jucarie de-a lui Vlad, asta se repede, vrea sa i-o smulga din mana, ca e a lui! cateodata chiar i-o ia...ii zic ca e Stinghi, egoistul din Oraselul Lenes si incepe sa rada si i-o da

Ma bucur ca v-a placut montajul

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, confirm si eu Vibrocilul. Mi-a spus sa ii pun numai la nevoie, seara inainte de culcare. O desfunda si reusea sa doarma. Incearca! Iar la san pune-l in continuare pe Sash, laptele e acolo, stai linistita! Vrei teorie? Ca ti-o fac acum

Simo, pai pe mine asta ma ingrijora mai tare, infectia urinara, decat decalotarea. Nu ti-a zis sa ii repeti un sumar/urocultura...ceva? Mie mi-ar fi frica sa il decaloteze cand ar avea infectie urinara, pe bune...Ma rog, mi-ar fi frica de decalotare oricum ar fi

Miha, ti-au raspuns si fetele. Nu te teme, va capata incredere in el atunci cand stie ca e cineva care sa il "prinda" la nevoie si se va desprinde de tine cand nici nu te vei gandi. In plus, vei alerga mai incolo dupa el sa mai stea putin si cu tine, de ce sa te grabesti sa o faci de pe acum ? Asta a fost un argument pueril . Dar ceea ce vroiam sa spun, si a spus si Clau, este ca sunt momente unice, nu le pierde pe niste argumente ce merg poate intr-o relatie intre adulti...

Mihuta, o sa iasa bine tomografia aia ( aia ai facut, nu? ) Cand ai rezultatul? Sa te faci bine repede

Tuchi, lasa, dom'le, lip-sa de anxietate, ca nu toti copii "e" la fel. Ai tai sunt mai independenti, ce-ai cu ei ? Sa va treaca mucii !

Simonette, uelcambec ! Eu, in mod evident as spune , NU am intzarcat .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Tuchi, dar ma intreb daca functioneaza vreodata Karvolul? mie mi s-a parut un parfumel dragut :) da tot ii pun, daca l-am cumparat.
muci multi are, dar nu-s colorati decat ulterior utilizarii colargolului :) aaaa si sa nu va zic cum aratam eu ca a stranutat peste mine dupa ce i-am pus colargol in nas
i-am dat paracetamol, dar nu prea a fost diferenta. ca acela nu opreste tusea.
-pulmex cica sa nu ii dau (de la homeo citire) dar tocmai i-am cumparat si astept sa ma enervez la noapte , ca tot mi-a zis ariel ca stiinta n-a dovedit incompatibilitatea homeo cu menta.
o sa studiez cu vibrocilul, maine.

luny
monix

hai ca se pare ca am o ocazie sa ma culc :)
pupam

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubu, ti-am vazut ochiosul si eu. De doua ori , ca mi-a placut cum isi tine el bibele la ros

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

a, olgutz se infige la san, dar se enerveaza ca nu are pe unde sa respire si bazaie pe langa.

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Simonette, pe Luca l-am intarcat la 6 luni, la prima delegatie de serviciu. Pana atunci m-am cam chinuit, ca trebuia sa ma mulg la munca si greu gaseam un loc pentru operatiune, si eram tot pe fuga, dimineata sa apuc sa-l hranesc si sa nu intarziu la serviciu, iar la terminarea programului sa fug repede ca era ora lui de masa. Dar nu m-a lasat sufletul ca numai din cauza comoditatii mele sa nu-i mai dau. Si ce ma mulgeam la serviciu am tot stocat in congelator, asa ca el a mai avut laptic si dupa ce eu nu am mai avut.

Mihaela, sanatate si sa iasa cu bine rezultatul. Sper si eu ca s-a suflat in iaurt cu faza asta. Si sa scape Andra nevirusata!

Sovi, nici voi n-ati scapat! Sanatate lui Sasha. Hai ca trec toate…zi naspa ai avut, dar poate s-au adunat azi toate ca sa-ti lase celelalte zile free de ghinion. Ingenioasa pozitie de aspirat muci. Nu pot fi de ajutor la tuse, inca nu am experimentat-o si sper sa stea departe de noi, de muci a avut parte, dar si de amigdale infestate asa ca am fost pe antibiotic (si eu sunt in general contra, dar cand trebuie, trebuie), nurofen si apa de mare.

Clau, vad ca azi e zi de peste la randunime. Si merci de raspunsul detaliat, m-am topit la faza cu iubirea. Asa e.
Clau, Luny greu trebuie sa va fie, multa putere sa faceti fata oboselii!
Dar frumoasa ta Clau cred ca-ti ia oboseala cu un suras, iar Mufa la cate nazbatii face, e un dulce, uiti de oboseala!

Bubu ce indemanare are bucalatul, si ce ochi minunati!

Mimo chiar ma gandeam cine te-a furat si ma pregateam in scrisorica sa te strig intai sa nu te dau disparuta. Mai sunt si zile d’astea, de stateai prin zona aveam si o explicatie… de la vreme, ca la noi a burnitat toata ziua. Noapte buna, sa-ti refaca energia.

Tuchi, ar fi semn de Apocalipsa daca ar capitula toate 3! si trebuie sa ne vedem copii mari si macar cate un nepot, stranepot.
asa ca Liana si Ariel aratati-va la fata, sa dorm bine la noapte.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput