Puiuti de Randunici 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Clau, ai grija cu Razvanel. Una din trantele luate de fii-mea a fost cand era pe canapea cu una din fetele sora-mii ( aia mai mica, mai precis ). Sophie s-a aruncat spre ea, Omi s-a speriat, ca nu se uita si nu a inteles ce vrea pitica sa faca, si s-a tras. A mea nu a mai avut deci in ce sa se sprijine si a cazut gramada pe jos. Nu a certat-o nimeni pe Omi, insa asa de rau s-a speriat saraca de ce a iesit ( de plansul lu' Sophie, de reactia noastra, ca ne-am repezit trei adulti spre copil ), incat nu vrea sa mai vina la noi pana cand ne intoarcem de la mare ( adica pana in august 2009 ). Deci trauma pana la urma a fost a ei...

Acum am mai imbunat-o, ca e fericita ca rade Sophie cu gura pana la urechi cand o vede, si o flateaza gestul .

Pup cucuiul bietei Rebe

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Da,Olgutz, stiu, m-am gandit si eu la asta dupa ce m-am linistit. Mi-am dat seama ca s-a speriat si el tare dar cu toate astea l-am acuzat si i-am zis ca e vina lui! Apoi am stat de vorba si a foat in regula, el a inteles situatia, desi este si el copil si e normal sa nu realizeze foarte bine. Dupa incident chiar am lasat-o cu Razvan la joaca sa nu simta el vreo diferenta si sa nu-si submineze increderea in el. Acum am depasit toti sperietura..., doar Rebe a ramas cu o vanataie nu prea pronuntata!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

Olga... macar spune-mi ca trece

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Miha, iti zic eu ca trece, acum fii doar alaturi de el atat cat are nevoie.
Asa mamos a fost si Razvanel cand era bebe mic, desi nu a fost alaptat. Dar era super legat de mine , cum de altfel este si Rebecca. Razvanel ma tinea de mana pana il lua somnul si in general era lipit de mine...Iar acum este un baietel independent cu activitati baietesti, joaca fotbal, se joaca cu baietii, este repezit, uneori brutal de energic si in joaca lui nebuna prin casa cu sabii si pistoale da peste noi si ne mai ciocneste cu cate-o minge sau mai stiu eu ce...
La fel de lipita este si Rebecca dar stiu ca o sa se desprinda la un moment dat, acum doar ma bucur de aceasta apropiere si iubire totala pe care mi-o arata ea si i-o intorc in egala masura. Sunt absolut topita dupa ea...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Clau , fileuri de salau erau si ale mele :))
Am citit de cazatura fetei, pupa sovi buba Si cu noptile dormite, multumim, asemenea ;)
Simoneta
Mihu si la tine si sanatate multa! cred ca si pe mine ma paste virusache.

Bubulina, citii ca Vladut viseaza la zanute-surioare :) eu zic sa te pui pe treaba :D

Sa va zic ce am incercat pana acum la tuse (antibiotic deocamdata exclus)
-stodal
-prospan
-eurespal
-sirop ceapa homemade
-aerosoli
-remediu homeo
-karvol
-tehnica ciorapilor uzi -asta chiar a functionat odata, a adormit in carucior, cu spatarul la 45 grade.
-inhalatii cu ceai de cimbrisor http://good-times.webshots.com/photo/2100266510102206853HSgHEo (asta azi noapte)
si cand stranuta (si la 5 minute uneori) sar mucii peste tot. am prins o tehnica cu batista bebelusului, il pun pe pat intre cracutzii mei si ii tin capul intre talpile mele. ghetul copil.

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sovi, of ce amarata esti! nasol ca dupa ce ca esti nedormita ai ramas si nemancata!!-

Buna lista- dar karvol i-ai pus pe o batista??? nici nu stii ce bine desfunda nasul, e o minune! L-am mai dat pe Seb si cu Pulmex, un unguent mentolat, care decongestioneaza caile respiratorii!

Si eu cam la fel ma chinuiam sa-l tin singura pe seb, dar cumva cu capul intre genunchi, ca am mai multa forta!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

biata sovi cea cu o zi naspa la activ..
bubu pai cum mah?..sa plec si brusc sa treaca la bibe? si sanii mei care se vor betona?..
eu intreb ca habar n-am, dar am citit ca intarcarea se face treptat, nicidecum brusc, e chinuitor ptr copil, si nasol si ptr mama, ca dor sanii, poti face mastita parca..asta e teoria, ca practic, n-as putea sa plec sa stiu ca plange dupa mine, mai ales zile intregi..m-as rupe in doua..oricum, cand voi incepe cu bibe, ii va da iub, nu eu..astept sa vad ce zice pediatra vineri, ca azi nu am ajuns la control..i-am luat Milumil 3, e de la 9 luni, nu's daca e chiar ok sa incep cu el de acuma sau sa astept sa faca 9 luni..ce zici?..l-am vazut pe Stef, ce se joaca cu bibele!asa chiraie si Mufa, toaaataa ziua:))
clau mai, dar exact asta i-am spus eu sotului acum 15 min, identic:"nici eu n-am intarcat-o si mi-e groaza de proces ca nu stiu cum o s-o culc la loc in nspe mii-le ei de treziri pe noapte. Acum o adorm cu sanul la loc.."cu cat trece mai mult timp, cu atat am senzatia ca va fi mai greu si mai complicat!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Clau, nasol cu cazatura lui Rebe...nu mai stiu unde citisem...sa nu lasi fratiorii mai mici in grija fratilor mai mari, pt. ca si ei sunt tot copii si nu au simtul asta al responsabilitatii...se iau cu joaca si uita...exact cum a facut si Razvi...si eu il mai cert pe Vlad cand nu e atent si trece in viteza pe langa Stef sau nu-l lasa sa se joaca linistit...daca am ceva de facut eu il pun pe Stef pe covor si ma duc repede...niciodata in pat...of...saracutii, una cu vanataie si unul cu botic

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Bubu[/b], ai mare dreptate in ce-ai spus. Asa este, la fel mi se intampla, Razvan o cere pe Rebecca la joaca, eu o las cu el putin si la un moment dat ma trezesc ca el se uita la desene si ea a ramas singura in cealalta camera printre jucariile lui. Bine, ea tipa repede cand ramane singura, dar nu asta este ideea...ci faptul ca sunt copii si nu au simtul raspunderii dezvoltat, e normal sa uite si sa plece la treaba lor. Mereu ii zic, Razva nu pleca de langa ea daca vrei sa te joci cu ea, dar invariabil uita. Iar eu trebuie sa fiu numa' cu ochii pe ei! E prima oara cand i-am lasat in pat impreuna, tocmai venisem de la scoala si o dezbracasem pe Rebecca, iar ea lingea niste jucarii pe acolo si am plecat numai 10 secunde, jur!!! Si i-am zis lui razvan sa aiba grija sa nu cada din pat ca vin imediat..., cred ca nici nu m-a auzit! In fine, asta e, bine ca n-a fost mai rau!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

tuchi da, tocmai am editat.
sa stii ca si inhalatia parca i-a ameliorat putin. dar cat puteam sa il tin cu fatza in jos.

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

L-am vazut pe Steful cel simpatic! Seb nu mai sta maimult de 10 sec pe spate de la 5 luni cred! nici cand doarme! ca tot pe burta sade!

l-am vazut si pe puiul Neliei mai devreme, frumusel foc!

ma uitam la Ilinca azi cand facea baie...nu stiu cand a trecut timpul, cand a crescut atat de mare, si totusi e inca atat de mica!

Si lui Seb au inceput sa-i curga mucii...deci inca un carcias adus de Ili de la gradi! am reluat aerosolii, sper sa nu dam iar in alte belele! macar n-a mai facut nici unul febra!
Ma consolez ca atunci cand o sa fie la gradi Seb n-o sa raceasca deloc!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Luny, da, cu siguranta trebuie sa o luam treptat cu intarcatul, sa nu-i traumatizam nici pe ei, nici pe noi. O sa fie greu, dar o sa reusim in cele din urma. Si noi oricum suntem invatate cu nopti nedormite si chinuite, important e sa le fie puilor bine.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Luny, da, cu siguranta trebuie sa o luam treptat cu intarcatul, sa nu-i traumatizam nici pe ei, nici pe noi. O sa fie greu, dar o sa reusim in cele din urma. Si noi oricum suntem invatate cu nopti nedormite si chinuite, important e sa le fie puilor bine.

POZE

POVESTEA NASTERII

exact...Doamne ajuta-ne!..
NB!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput