Puiuti de Randunici 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Olgutz, Miha, multumesc
Cred ca e muuult mai frumos cum isi tin puii vostri sanul . Dar e scump si Stef cum si-l tine pe-al lui

Sovi, acum citeam de un aparat Olinth Aromatherapy, de la farmacie. E ca un aparat de tzantzari, adica se baga in priza si se pune o pastila speciala impregnata cu uleiuri volatile. Si cica e mult mai super decat Karvolul! merita incercat! o sa iau si eu cu prima ocazie, ca e bun la casa omului

Mimooo, ai capitulat...deja? vroiam sa te rog cevaaaa...daca te duci in Auchan zilele astea..sa te uiti de ceva pt. mine, pls!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Olga merci, imi fac griji mai mult pentru maica-mea, ca ea e aproape toata ziua acasa cu el. am incercat in timp sa-i usurez ei treaba, ca nu-i in stare nici sa-l ridice din orice pozitie, darmite sa-l tot tina in brate. sper macar ca faza asta de "anxietate de separare" sa se manifeste numai cu mine.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am stat eu si m-am gandit mai bine la cum se poarta Seba ....pai si el plange cand il las in patut si plec, uneori mai mult si mai rau cand ma intorc repede la el, alteori cand e ora de somn se scheauna un pic apoi povesteste cu jucariile si se culca!
In casa se tine mereu de izmenele mele, eu am zis ca se catara pe orice...
dar cand plec dimineata la munca imi face pa cu manuta, din bratele bonei, ce-i drept!
Ilinca a avut o faza cu " nu pleca" pe la 2 ani, dar i-a trecut.
Nasol e ca nu prea il mai iubeste pa tac-so, nu vrea sa faca nik cu el, toate doar cu mine! O fi certat-o asta mai mult sau percpe si ea ca sunt cam suparata pe el si isi insuseste sentimentul?

Sovi, la mine Karvolul n-a dat gres decat o data, cand eram la mare si camera de hotel era foarte mare!
I-or fi schimbat astia concentratia!

Mihutza, sanatate! Cand ai rezultatul la tomo?( totusi mi se par exagerati americani astia, dar ce stiu io?)

Olga, ce-ti fac destele? s-au uscat si-au cazut?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, ti-am vazut si eu Stefanutu! E scump rau, iti vine sa-l rozi de pufosel mic!

Cred ca ma bag si eu la culcus, NB!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Bubu, asa e, de mult zic ca incerc si eu aparatul ala!cica e bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Tuchi cred ca mai degraba e reactie la ce "semnale" primeste de la el. Mai ales ca fetele se ataseaza de tata, avantajat si de faptul ca in general mama e cea care "da ordine" (mananca!, nu face aia!, fa cealalta!, du-te la culcare!)

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

capitol nou

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Daca si Mimo se duce la culcare...e cazul sa ma duc si eu!
parca aud acus ca Liana si Ariel dorm deja de mult!

sanatate tuturor!

de unde atata somn....biata mea iepurica e chinuita rau de dintii astia , mai doarme un pic , se trezeste plangand ....se cuibareste la mine in brate si adoarme...si uite asa...e asa de cateva seri buune....sper sa fiti mai norocoase la capitolul "iesit dinti" si sa nu aiba puiutii probleme...

am vazut stefanut frumuseeeel, si cuminteeeel ...ce frumos se joaca el ....
am vazut si puiutul frumos al neliei si pe nelia ...
sovi sper sa ai nopti mai linistite.....daca tot ai trecut pe medicamentoase, de ce nu ii faci 3-5 zile, in functie de cum isi revine un tratament sustinut, combinat....nu stiu, zic si eu ca poate l-ar ajuta mai mult decat date pe rand...adica, seara dupa baita pulmex pe piept (eu ii masam un pic si spatele chiar) si apoi la caldurica,tot seara zyrtec 5 picaturi, nu mai mult si nu mai mult de 5 zile, ser in nas la greu, aspirat, picaturi si aerosoli (in afara de ser poate ar fi bine sa ii pui si fluimucil), nurofen, sirop de tuse si vit C picaturi; stiu ca pare mult, dar si daca le incerci pe rand.... offff, mucii astia cred ca devin "parte din familie"
merg sa ii fac piureul si revin....desi bag de seama ca e cam "val de somn" pe crenguta
nicol, se pare ca tot n-am bunghit bine ceva la programel, ca tu zici ca le micsoreaza de vreo 20 de ori....la mine cam de 10 ori vad ca le-a micsorat....dar tot e ceva

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

gata! ma duc la noapte buna!
ce-o fi cu stela?

Mergi la inceput