Puiuti de Randunici 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 14
mihatp spune:
dupa optimismul cu care m-a incarcat nelia s-a trezit piticu', i-a fost somn din nou dar fara succes de adormire, acum chiuie, si n-am mai apucat sa salut randunimea
n-am ajuns la zi, asa ca inca sunt cu subiectele in urma
clodute eu n-am tinut cont de "teorii" in durata somnului. nici n-a prea dormit ziua dupa ce s-a nascut, acum doarme mai mult decat in prima luna. dar si acum are ore aproximative de somn, dar nu e o regula, difera si durata somnicurilor. dar recupereaza e drept noaptea. ca noaptea a dormit bine intotdeauna.
apropo, mi-am amintit un lucru...pentru mamici de 2 copii, pentru mamici cu pui mai mari de 7 luni, pentru mamici ce stiu de faza... am inteles ca in perioada 7-8 luni apare o chiza de dependenta de mama. cand ajung de la serviciu dupa ce ma vede abia scap sa-mi schimb hainele, cu mare galagie. si alte manifestari, de exemplu seara dupa ritualul de seara l-am obisnuit ca-l pun in patut, ii aranjez culcusul, il pup pe frunte si apoi sting veioza si ies din camera. l-am obisnuit sa adoarma seara singur, fara sa stea cineva cu el. acum plange cand vede ca-i aranjez invelitoarea si ca-l pup pe frunte, stie ce urmeaza. fac lucrurile la fel, tot ies, apoi ma intorc dupa o scurta perioada si ii pun suzeta din nou in gura (e semn de somn ca numai la somn ii dau suzeta), si ies din camera. apoi mai maraie un pic si adoarme.
intrebare: cum depasim faza asta, ca n-as vrea sa "stric" ce am construit pana acum.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade
Olgutzika spune:
Miha, esti alaturi de el ori de cate ori are nevoie de tine, asa o depasiti
Esti psiholog, intelegi de ce

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
ideeeem....e asa de vreo saptamana....acum a bazait rau si rodea tot, mama lor de dinti ....a dormit la mine in brate 15 minute, cum incercam sa o pun jos urla si se tinea cu manutele de mine; am reusit sa o asez in patut, sa vedem cat dureaza (cu nurofen, gel pe dinti...); luny si eu tot spanac cu ou i-am dat si desi ieri a halpait rapid cu placere, azi a inghitit jumate asa, agitata; fructe 4-5 lingurite azi, asa stilul "smuls", ea se agita eu cu lingurita dupa ea....noroc ca mai papa legume cat de cat si ii place f mult iaurtul cu biscuiti,ca altfel....aseara am cantarit-o si dupa ce saptamana trecuta scazuse in greutate, acum a luat 200 g, adica are 7540; ma declar multumita la cat de putin mananca si cum se agita pana noaptea tarziu.....nu stiu ce i-a apucat pe toti, vad ca e "molima" pe crenguta de agitati Liana, mami de Teo |
Mufa a papat excelent zilele astea, chiar si acum, s-a trezit si a terminat spanacul(ca varne de vaca, ou, urmeaza sa introduc zilele urmatoare si eu)...la fel, mainile in gura si le rontaie pe-o parte, unde nu-s dinti,probabil acolo doare..e lesinat dupa iaurt si el!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
Luny…am si eu probleme d’astea. Nu e decalotat deloc si cred ca la medic ajungem si noi.
Tuchi ma bucur pentru 70%, e bine bine!
Simo daca te ajuta trimite si la mine dintre ei, dar fa-le te rog instructajul inainte sa nu se sperie de cum imi arata casa, ca intre serviciu, Luca si forum nu mai incape nimic.
Acum am exagerat putin...mai incape si Maya![]()
Olga
mi-e si sa nu depasesc “nevoia” lui si s-o transform in obicei de tinut fusta mamei. Ma gandesc ca va trebui sa continui cu obiceiurile de pana acum, sa-i raspund la chemari dar sa-i “intaresc” deprinderile. Adica seara sa merg la el de fiecare data cand da din marait in plans, sa ma stie “pe faza” dar sa fac ce faceam de obicei (pus biberon, mangaiat, si iesit din camera). De cate ori e cazul!
Iara Olga
…e atat de mare diferenta intre hotii mei si puiu meu… Ghici unde sunt mai sigura pe mine...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
Olga... macar spune-mi ca trece![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
cand am si eu un moment fugiti cu toatele...sa fiu eu cauza?!![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Helau gagici!
Am stat dupa Stef...a dormit doar o ra jumate la amiaza si s-a trezit sa faca kk
si apoi l-a luat vorba...acum misuna pe jos, pe langa mine...a inceput sa "vorbeasca" o gramada, leaga si el silabe si zice da-da, ta-ta, ta-ti si nu mai stiu...pe limba lui acolo si e tare scump 
Noi am fost dimineata in Carrefour si n-am gasit deloc Pampersi...sa vad daca imi gaseste soacra in Real...
Clau, nasol cu cazatura lui Rebe...nu mai stiu unde citisem...sa nu lasi fratiorii mai mici in grija fratilor mai mari, pt. ca si ei sunt tot copii si nu au simtul asta al responsabilitatii...se iau cu joaca si uita...exact cum a facut si Razvi...si eu il mai cert pe Vlad cand nu e atent si trece in viteza pe langa Stef sau nu-l lasa sa se joaca linistit...daca am ceva de facut eu il pun pe Stef pe covor si ma duc repede...niciodata in pat...of...saracutii, una cu vanataie si unul cu botic 
Mai, ce tari ati fost aseara cu lectia de mate
Si mie mi-a placut mate, dar acum cred ca nu mai stiu nimic...
Nelia, eu nu pot vedea filmuletul tau...si asa cum au zis si fetele, ficatelul fiert, totul fiert.
Am pus si io de-o painica taraneasca, cu trei feluri de faina ![]()
Simo si Luny, succes cu putzicile!
La Stef incepuse sa se vada "capul", dar apoi nu l-am mai decalotat si e cam stramt acum...eu nu ma agit f. tare...daca face pipi in jet si nu are infectie nici nu ma sinchisesc! la Vlad se decaloteaza jumate, restul e lipit 
Nici eu n-am luat notite...nu mai stiu ce vroiam sa ma zic...
Cu olita, am mai zis...mie mi se pare super, super devreme pt. olita, la 1 an jumate o sa fie tot devreme, abia atunci se vor dezmetici si vor incepe sa inteleaga ce si cum, iar spre doi ani e super ok. Unii vor face f. repede si usor la olita, altii vor avea multe "accidente" si va dura mai mult timp procesul asta...depinde de fiecare copil!
Maria, la 2 ani jumate nu e tarziu deloc!
Idem si cu biberonul si suzeta...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
miha eu si Clau ca sa mai zicem de 'atarnat de fusta mamei' la propriu?!..
..si totusi
DAR: eu consider ca este timp de format deprinderi si de a-i crea spiritul independent mai tarziu, mi se par prea mici acum pentru asa ceva...acum au nevoie sa se simta protejati si in siguranta si numai in noi au incredere si numai cu noi se relaxeaza 100%! daca vrea san, il pun la san, daca se catara pe mine, il iau in brate, la fel daca plange sau e marait, nu consider ca este in exces sa fac asta ACUM,mai incolo procedam altfel, cand ne putem intelege cu vorba:)...asta e parerea mea
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Miha, important e sa stai cu el cand are nevoie de tine! daca plange si se consoleaza ca stai cu el, atunci stai! e doar o perioada!
Cand Vlad era bolnavior si avea cam 1 an, la fel facea seara...am stat cateva seri cu el sa-l pazesc de febra si apoi ma vroia acolo...si am stat cateva seri apoi usor-usor l-am lasat singur...a avut o perioada in care se trezea noaptea si plangea...de la masele...si il luam cu mine in pat...dar la fel, a fost o perioada, cateva saptamani si gata! si tot asa...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Exact Luny! 
Oana, mami fericita de
si