Puiuti de Randunici 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Multumesc pt urarile de ieri si le doresc acelasi lucru puiutilor.
Clau pupici pt Rebe cazacioasa.
Luny si Simo bafta multa la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

http://www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=7210969&type=email

puiutz de randunica 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
Mufa si-a dat peste cap complet programul pe ziua de azi, azi noapte s-a trezit din ora-n ora si chiar la 15 min de vreo 2 ori..somnul si l-a facut de la 9 la 10,30 in loc de 11-13(sau 12-14) ca pana acum, drept ptr care nu a mancat de oboseala si maraiala la pranz si la 2 si ceva a adormit..azi i-am dat spanac, se vedea ca-i place dar nu avea stare, se freca la ochi, maraia,si a trebuit sa-l culc..si inca doarme..ii dau papica acuma cand se scoala, sper sa mai ajungem si la dr..iub se simte nasol, il doare capul tare..maine lucreaza, dr vineri e prin rotatie..zi varza deci..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

ideeeem....e asa de vreo saptamana....acum a bazait rau si rodea tot, mama lor de dinti ....a dormit la mine in brate 15 minute, cum incercam sa o pun jos urla si se tinea cu manutele de mine; am reusit sa o asez in patut, sa vedem cat dureaza (cu nurofen, gel pe dinti...); luny si eu tot spanac cu ou i-am dat si desi ieri a halpait rapid cu placere, azi a inghitit jumate asa, agitata; fructe 4-5 lingurite azi, asa stilul "smuls", ea se agita eu cu lingurita dupa ea....noroc ca mai papa legume cat de cat si ii place f mult iaurtul cu biscuiti,ca altfel....aseara am cantarit-o si dupa ce saptamana trecuta scazuse in greutate, acum a luat 200 g, adica are 7540; ma declar multumita la cat de putin mananca si cum se agita pana noaptea tarziu.....nu stiu ce i-a apucat pe toti, vad ca e "molima" pe crenguta de agitati

simo barosanelul-ursulet .... lasa ca scapati voi si de asta cu bine....fii barbata zoe

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hai k n-am mai plecat nicaieri , ca verisoara vine maine acasa si n-avea rost sa ma mai duc, mai ales ca abia l-au lasat pe tacsu sa-l vada pe bebe.

Clau pup si eu pe Rebecutza cazacioasa sa-i treaca vanataia si pe Razvanel certatul.

Tuchi sa-ti fie de bine masa! sa porti sanatoasa fusta si pantalonii si s-o tii tot asa cu moralul ridicat.

Tare mi-e mila de voi, mamicile cu baietei, dar mai ales de ei mititeii ca trebuie sa treaca prin decalotarea asta.

Simo curaj si mult noroc! si tie Luny inca o data- bafta!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nelia-mami sa ne spui si noua cum ajungem la speranta ta de viata (20008)! ca vreau si eu!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Clau- spor la cumparaturi!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

clau si pe tine si pe Rebe si pe Razvanel, nu stiu care s-a speriat mai tare!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,acum am citit ce a patit Rebe,draga de ea!se mai intampla atunci cand sunt 2 copii!si eu il mai pun pe David sa "aiba grija",si il gasesc jucandu-se in alta camera,nicidecum langa copil,dar la urma urmei e si el tot UN COPIL!nu pot avea pretentii!
Luny,off-nasol cu putzurile astea!vezi daca avem baieti???
Liana,o sa fiu barbata!chiar ca a luat bine Teo in greutate!nici Sam nu mananca stralucit!dar, la el se pune
Tuchi,pt cumparaturi!bine ca ai gasit o fustapana la urma!
Cleme
Nelia,nu pot vedea montajul
Nicol,nu mai am curaj,l-am dat

Sam face nanica,David e la gradi! si eu am mai aranjat prin casa ca iar vin musafiri!m-am saturat,pe cuvant!de duminica am avut in fiecare seara musafiri....si eu vreau sa plec,dar ce ,pot?ca vin toti la noi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, sunt eu De ce crezi ca nu a scapat Sam de infectie? I-ai repetat analiza si e proasta?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput