Puiuti de Randunici 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 13
cleme spune:
Multumesc pt urarile de ieri si le doresc acelasi lucru puiutilor.
Clau pupici pt Rebe cazacioasa.
Luny si Simo bafta multa la doctor
neliaCris spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=7210969&type=email
puiutz de randunica 2008
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Mufa si-a dat peste cap complet programul pe ziua de azi, azi noapte s-a trezit din ora-n ora si chiar la 15 min de vreo 2 ori..somnul si l-a facut de la 9 la 10,30 in loc de 11-13(sau 12-14) ca pana acum, drept ptr care nu a mancat de oboseala si maraiala la pranz si la 2 si ceva a adormit..azi i-am dat spanac, se vedea ca-i place dar nu avea stare, se freca la ochi, maraia,si a trebuit sa-l culc..si inca doarme..ii dau papica acuma cand se scoala, sper sa mai ajungem si la dr..iub se simte nasol, il doare capul tare..maine lucreaza, dr vineri e prin rotatie..zi varza deci..![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) |
ideeeem....e asa de vreo saptamana....acum a bazait rau si rodea tot, mama lor de dinti
....a dormit la mine in brate 15 minute, cum incercam sa o pun jos urla si se tinea cu manutele de mine; am reusit sa o asez in patut, sa vedem cat dureaza (cu nurofen, gel pe dinti...); luny si eu tot spanac cu ou i-am dat si desi ieri a halpait rapid cu placere, azi a inghitit jumate asa, agitata; fructe 4-5 lingurite azi, asa stilul "smuls", ea se agita eu cu lingurita dupa ea....noroc ca mai papa legume cat de cat si ii place f mult iaurtul cu biscuiti,ca altfel....aseara am cantarit-o si dupa ce saptamana trecuta scazuse in greutate, acum a luat 200 g, adica are 7540; ma declar multumita la cat de putin mananca si cum se agita pana noaptea tarziu.....nu stiu ce i-a apucat pe toti, vad ca e "molima" pe crenguta de agitati simo
barosanelul-ursulet 
Liana, mami de Teo
nicol_conte spune:
Hai k n-am mai plecat nicaieri , ca verisoara vine maine acasa si n-avea rost sa ma mai duc, mai ales ca abia l-au lasat pe tacsu sa-l vada pe bebe.
Clau pup si eu pe Rebecutza cazacioasa sa-i treaca vanataia
si pe Razvanel certatul.
Tuchi sa-ti fie de bine masa! sa porti sanatoasa fusta si pantalonii si s-o tii tot asa cu moralul ridicat.
Tare mi-e mila de voi, mamicile cu baietei, dar mai ales de ei mititeii ca trebuie sa treaca prin decalotarea asta.
Simo curaj si mult noroc! si tie Luny inca o data- bafta!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mihatp spune:
nelia-mami
sa ne spui si noua cum ajungem la speranta ta de viata (20008)! ca vreau si eu!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
clau
si pe tine si pe Rebe si pe Razvanel, nu stiu care s-a speriat mai tare!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade
Simo27 spune:
Clau,acum am citit ce a patit Rebe,draga de ea
!se mai intampla atunci cand sunt 2 copii!si eu il mai pun pe David sa "aiba grija"
,si il gasesc jucandu-se in alta camera,nicidecum langa copil,dar la urma urmei e si el tot UN COPIL!nu pot avea pretentii
!
Luny,off-nasol cu putzurile astea
!vezi daca avem baieti???![]()
Liana
,o sa fiu barbata
!chiar ca a luat bine Teo in greutate!nici Sam nu mananca stralucit!dar, la el se pune![]()
Tuchi,
pt cumparaturi!bine ca ai gasit o fusta
pana la urma!
Cleme
Nelia,nu pot vedea montajul
Nicol,nu mai am curaj
,l-am dat![]()
Sam face nanica,David e la gradi! si eu am mai aranjat prin casa ca iar vin musafiri
!m-am saturat,pe cuvant!de duminica am avut in fiecare seara musafiri....si eu vreau sa plec,dar ce ,pot?ca vin toti la noi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Olgutzika spune:
Simo, sunt eu
De ce crezi ca nu a scapat Sam de infectie? I-ai repetat analiza si e proasta?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)