Puiuti de Randunici 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 12
pucca spune:
http://www.childdrowningprevention.com/
Foarte dragut!
Neatza randunici! (mai bine mai tarziu decat deloc, nu?)![]()
Eu sunt la munca si de-abia astept sa ajung acasa. Bianca iar a intrat intr-o perioada in care o rog sa pape. Laptic bea, dar cu diversificarea cam tragem....Offf si dintii nu ii mai ies, azi dimineatza pe la 4.30 se vaita saraca, pana nu am dat-o cu gel pe gingii nu s-a linistit.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
Olgutzika spune:
Clau, ai grija cu Razvanel. Una din trantele luate de fii-mea a fost cand era pe canapea cu una din fetele sora-mii ( aia mai mica, mai precis ). Sophie s-a aruncat spre ea, Omi s-a speriat, ca nu se uita si nu a inteles ce vrea pitica sa faca, si s-a tras. A mea nu a mai avut deci in ce sa se sprijine si a cazut gramada pe jos. Nu a certat-o nimeni pe Omi, insa asa de rau s-a speriat saraca de ce a iesit ( de plansul lu' Sophie, de reactia noastra, ca ne-am repezit trei adulti spre copil ), incat nu vrea sa mai vina la noi pana cand ne intoarcem de la mare
( adica pana in august 2009 ). Deci trauma pana la urma a fost a ei...
Acum am mai imbunat-o, ca e fericita ca rade Sophie cu gura pana la urechi cand o vede, si o flateaza gestul
.
Pup cucuiul bietei Rebe 
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
pucca spune:
Clau
pe Rebecutza sa treaca cucuiul repede si pe Razvanel sa-i treaca supararea. Eu cred ca el s-a speriat cel mai rau, saracul.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
raluca2107 spune:
Clau , imi pare rau pt Rebe. Si eu il mai las pe Sabin cu Briana si de multe ori ajung la fix inainte de nenorocire. De fapt, eu una, pana sa il am pe Sabin, o vedeam pe Briana tot micuta, dar de cand il am pe el care e atat de mic, Briana imi pare mai mare, mai matura si am tenditna sa am pretentii mai mari de la ea. De fapt cred ca aici gresim ca tot copii sunt si mereu cu gandul la joaca.
pentru sugestiile de cadouri. Am vazut si eu ceva cu acel Ben- nu- stiu- cum dar daca nu sunt in tema mi s-a parut o prostie, dar daca zici ca e la moda....ne revizuim lista.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
Simo27 spune:
Azi am fost la o dr pediatra f buna...ca sincer,nu cred ca am scapat de infectie
....si l-a consultat din cap pana in picioare pe Samuel,si a vazut ca nu e decalotat
!ne-a spus ca principalele cauze de aparitie a infectiei urinare la baieti sunt:constipatia si ne-decalotarea la timp!si Sam le are pe amandoua...asa ca,luni vom merge sa il decaloteze
!mi-e rau...ca a incercat azi sa ii faca putin si nu va zic ce urlete a tras
!dar am o prietena care e acolo asistenta si mi-a zis ca o sa stea ea daca eu nu rezist,plus ca e si tati...mie mi-e asa de rau cand vad sange,cand plange de durere
!
a zis ca arata tare bine,nu e gras,.ca e si inalt
!sa nu imi fac probleme
!si ne-a dat sa-i dau fier dar si duphlac ,ca sa nu fie mai rau constipat!si l-a alintat:Ursulet![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Da, fetelor, Rebe e bine, acum se joaca cu Razvanel la jucariile lui. Ea are o vanataie pe fata, langa ochisor, dar in rest e bine, vesela, se joaca. Razvanel e si el bine, am stat de vorba, i-am explicat ca m-am speriat rau si de-aia am tipat la el !![]()
Acum ne pregatim sa mergem la cumparaturi, va pup si multumesc foarte mult de grija cu privire la copiii mei.
Trebuie sa fim cu ochii pe ei clipa de clipa.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
luny spune:
simo se pare ca suntem in aceeasi situatie cu putzile..
Mufa si-a dat peste cap complet programul pe ziua de azi, azi noapte s-a trezit din ora-n ora
si chiar la 15 min de vreo 2 ori..somnul si l-a facut de la 9 la 10,30 in loc de 11-13(sau 12-14) ca pana acum, drept ptr care nu a mancat de oboseala si maraiala la pranz si la 2 si ceva a adormit..azi i-am dat spanac, se vedea ca-i place dar nu avea stare, se freca la ochi, maraia,si a trebuit sa-l culc..si inca doarme..ii dau papica acuma cand se scoala, sper sa mai ajungem si la dr..iub se simte nasol, il doare capul tare..maine lucreaza, dr vineri e prin rotatie..zi varza deci..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
helau!
m-am intors de la munca cu moralul mai ridicat, ca mi-am cumparat o fusta si o pereche de pantaloni de la jo si flo!
Am citit fuga din urma, dar cum eu citesc cu mancarea lanaga( foarte urat, sa nu faceti NICIODATA ca mine!) n-apuc sa mai fac scrisori!
Kya, si tata e prof de mate!
noroc ca dormeama la ora aia, ca sigur ma apuca si pe mine talentul....am asa regrte ca nu mai stiu matematica cum stiam candva! PROBABIL O SA-MI REAMINTESC CU iLINCA IMPREUNA!
si eu vreau sa vin maine la expo sa o vad pe Rox si sa cumpar ciubote la copchii( sunt niste tipi din oradea care au incaltari super la preeturi f bune!).
ai zis ca ai nr pe mail, o sa-l caut, poate te sun!
Simo, si eu o sa ma duc cu Seb la decalotat, desi la el se descopera glandul in proportie de 70%, numa' ca nu am cum sa fac manevra finala! Ala nu sta nici sa-l sterg la fund, dar sa-l mai trag si de cuc!
Clau, pup Rebeca zburatoare....si pe Razvanel certatul!
Bine, si pe tine!
mai am eu de scris, dar ma duc sa pun de-o pita, ca acus tre' sa plec dupa Ilincoasa la gradi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
neliaCris spune:
mamici,eu am cont pe onetruemedia si am si facut montajul.acum nu stiu sa il trimit.si asta costa sau?ma lamuriti si pe mine.ca poze pana acum am mai trimis dar asta nu mi-l da bine cand se deschide.
puiutz de randunica 2008