Puiuti de Randunici 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 11
lianam spune:
am vazut ginerutu meu 4x4 

....cuscra, ai cumparat opritori de sertare, sisteme de blocat
?
nelia fiert ficatelul pentru bebe; si daca nu ii place incearca sa il fierbi in lapte, poate nu mai e asa amar; teo l-a mancat bine de la inceput.
Liana, mami de Teo
luny spune:
clau stiu povestea voastra..la noi, e ff stransa putzi..eu am incercat si numa lasa deloc ca se gadila..pediatra ne-a zis de acum 2 luni ca e stransa rau..si vedem acum ce ne recomanda, cert e ca as vrea sa-l vada un chirurg si abia apoi iau decizia..spune-mi si mie pls la cine ai fost la Budimex, poate ne rezolva si pe noi fara operatie..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, nu mai stiu , a trecut mult timp de atunci. Noi ne-am dus fara trimitere, fara nimic, eram disperati si am mers acolo la chirurgie. L-a rezolvat dr care era atunci de garda, oricum era chirurg si era doctorita. Hai ca nu o sa fie nevoie de operatie la Muffa cu siguranta, daca e doar strans acolo o sa se rezolve fara. Ai incredere si fii optimista ca va fi bine cu putzi lui Muffa.

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Rebecca a cazut din pat! 

Am lasat-o cu Razvan in dormitor 10 secunde sa-i duc treningul la spalat si i-am zis sa aiba grija de ea...Iar el si-a luat PSP-ul sa se joaca si Rebecca s-a tarat pana s-a aruncat din pat. Cand am intrat in dormitor, era in aer!!
S-a lovit intai cu capul de patut si apoi a aterizat jos! 
A plans o gramada..., l-am certat rau, rau pe Razvan desi si el s-a speriat saracul. Nici nu mai stiu ce i-am zis...
asa speriata am fost!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Rebecca a cazut din pat! ![]() ![]() Am lasat-o cu Razvan in dormitor 10 secunde sa-i duc treningul la spalat si i-am zis sa aiba grija de ea...Iar el si-a luat PSP-ul sa se joaca si Rebecca s-a tarat pana s-a aruncat din pat. Cand am intrat in dormitor, era in aer!!![]() S-a lovit intai cu capul de patut si apoi a aterizat jos! ![]() A plans o gramada..., l-am certat rau, rau pe Razvan desi si el s-a speriat saracul. Nici nu mai stiu ce i-am zis...![]() asa speriata am fost!POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
offfff
Si saracul razvaneltiker
Mami de ursulet
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Rebecca a cazut din pat! ![]() ![]() Am lasat-o cu Razvan in dormitor 10 secunde sa-i duc treningul la spalat si i-am zis sa aiba grija de ea...Iar el si-a luat PSP-ul sa se joaca si Rebecca s-a tarat pana s-a aruncat din pat. Cand am intrat in dormitor, era in aer!!![]() S-a lovit intai cu capul de patut si apoi a aterizat jos! ![]() A plans o gramada..., l-am certat rau, rau pe Razvan desi si el s-a speriat saracul. Nici nu mai stiu ce i-am zis...![]() asa speriata am fost!mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
offf...
rebeccuta mica sa nu faca buba...cred ca niciodata nu poti sa fi prea precaut la faze din astea....teo isi bubuie capul pe aici de imi sare inima; si urlaaa...da' cat as fi de atenta, n-am ce-i face, ca umbla peste tot, isi da drumu ca din avion...saracutu razvanel, cred ca si el s-a speriat tare 
Liana, mami de Teo
Olgutzika spune:
Helau!
Si eu prin zona...Noapte in care a tot chitzait, cu noi in pat, deci nu frigul sau singuratatea sau lipsa de suzi/tzitzi au putut fi motive, si in care la 6 dimineata a cazut din pat ( ma mutasem si eu pe partea cealalta a copilului, care astfel a ramas la margine, ca imi inghtzase cocoasha si am zis sa mi-o incalzesc de Radu ). A plans tot in somn, da' i-a trecut repede ![]()
De azi suntem singure pana vineri, ca perechea-mi e la Brasov...mi-a venit si amenda la un radar de pe DN1 ( in atatia ani nu am luat nici un radar-antiradaru' sa traiasca, si ochiul vigilent, care stia si unde sunt camerele pe DN1 ). 82 km/h, superluminic, ce sa zic...Probabil nu am franat suficient cand am trecut peste senzorii aia, ca altfel nu-mi explic
...as veni la Baby Expo, da' mi-e sila de aglomeratia aia de nu mai povestesc si nici nu am nimic important de luat...
La discutia de soacre, nu ma bag, ca a mea are grija de nota 100 de copil...la aia de fular, olita, decalotare, de asemenea, ca imi stiti deja opinia
Cu alte cuvinte, sunt pe langa subiecte ![]()
Mai viu ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Clodute spune:
Buna fetele,
Am si eu o intrebare pentru Cristina, am citit link-ul cu traducerea facuta de tine referitor la somnul copiilo, cum ii adormim si cit trebuie sa doarma un bebe. Pana acum bebe al meu dormea noaptea toata de la 7.30- 8 pana dimineata la 8 si apoi statea treaz pina la 10 cand mai dormea 1 ora, apoi papa si la prinz dormea 2 ore. Ideea e ca acum nu mai vrea sa doarma dimineata si intrebarea mea era la varsta de 9 luni (mai avem 1 saptamina si facem 9 luni) cite ore ar trebui sa doarma un bebe pe zi ?
Stiu ca esti tare ocupata si solicitata de cei 2 bebici mici dar daa ai timp 1 min sa imi raspunzi si mie iti multumesc.
Poop toate fetele...(bebe meu doarme) - ma duc sa pap si eu si sa calc ![]()
luny spune:

ptr rebbe..e ok?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!