Puiuti de Randunici 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

am vazut ginerutu meu 4x4 ....cuscra, ai cumparat opritori de sertare, sisteme de blocat ?

nelia fiert ficatelul pentru bebe; si daca nu ii place incearca sa il fierbi in lapte, poate nu mai e asa amar; teo l-a mancat bine de la inceput.

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau stiu povestea voastra..la noi, e ff stransa putzi..eu am incercat si numa lasa deloc ca se gadila..pediatra ne-a zis de acum 2 luni ca e stransa rau..si vedem acum ce ne recomanda, cert e ca as vrea sa-l vada un chirurg si abia apoi iau decizia..spune-mi si mie pls la cine ai fost la Budimex, poate ne rezolva si pe noi fara operatie..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, nu mai stiu , a trecut mult timp de atunci. Noi ne-am dus fara trimitere, fara nimic, eram disperati si am mers acolo la chirurgie. L-a rezolvat dr care era atunci de garda, oricum era chirurg si era doctorita. Hai ca nu o sa fie nevoie de operatie la Muffa cu siguranta, daca e doar strans acolo o sa se rezolve fara. Ai incredere si fii optimista ca va fi bine cu putzi lui Muffa.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Rebecca a cazut din pat! Am lasat-o cu Razvan in dormitor 10 secunde sa-i duc treningul la spalat si i-am zis sa aiba grija de ea...Iar el si-a luat PSP-ul sa se joaca si Rebecca s-a tarat pana s-a aruncat din pat. Cand am intrat in dormitor, era in aer!! S-a lovit intai cu capul de patut si apoi a aterizat jos! A plans o gramada..., l-am certat rau, rau pe Razvan desi si el s-a speriat saracul. Nici nu mai stiu ce i-am zis... asa speriata am fost!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://www.youtube.com/watch?v=9DW_jvxbDQs

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Rebecca a cazut din pat! Am lasat-o cu Razvan in dormitor 10 secunde sa-i duc treningul la spalat si i-am zis sa aiba grija de ea...Iar el si-a luat PSP-ul sa se joaca si Rebecca s-a tarat pana s-a aruncat din pat. Cand am intrat in dormitor, era in aer!! S-a lovit intai cu capul de patut si apoi a aterizat jos! A plans o gramada..., l-am certat rau, rau pe Razvan desi si el s-a speriat saracul. Nici nu mai stiu ce i-am zis... asa speriata am fost!

POZE

POVESTEA NASTERII

offfff Si saracul razvanel

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

offf... rebeccuta mica sa nu faca buba...cred ca niciodata nu poti sa fi prea precaut la faze din astea....teo isi bubuie capul pe aici de imi sare inima; si urlaaa...da' cat as fi de atenta, n-am ce-i face, ca umbla peste tot, isi da drumu ca din avion...saracutu razvanel, cred ca si el s-a speriat tare

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Helau!

Si eu prin zona...Noapte in care a tot chitzait, cu noi in pat, deci nu frigul sau singuratatea sau lipsa de suzi/tzitzi au putut fi motive, si in care la 6 dimineata a cazut din pat ( ma mutasem si eu pe partea cealalta a copilului, care astfel a ramas la margine, ca imi inghtzase cocoasha si am zis sa mi-o incalzesc de Radu ). A plans tot in somn, da' i-a trecut repede

De azi suntem singure pana vineri, ca perechea-mi e la Brasov...mi-a venit si amenda la un radar de pe DN1 ( in atatia ani nu am luat nici un radar-antiradaru' sa traiasca, si ochiul vigilent, care stia si unde sunt camerele pe DN1 ). 82 km/h, superluminic, ce sa zic...Probabil nu am franat suficient cand am trecut peste senzorii aia, ca altfel nu-mi explic ...as veni la Baby Expo, da' mi-e sila de aglomeratia aia de nu mai povestesc si nici nu am nimic important de luat...

La discutia de soacre, nu ma bag, ca a mea are grija de nota 100 de copil...la aia de fular, olita, decalotare, de asemenea, ca imi stiti deja opinia Cu alte cuvinte, sunt pe langa subiecte

Mai viu

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

Am si eu o intrebare pentru Cristina, am citit link-ul cu traducerea facuta de tine referitor la somnul copiilo, cum ii adormim si cit trebuie sa doarma un bebe. Pana acum bebe al meu dormea noaptea toata de la 7.30- 8 pana dimineata la 8 si apoi statea treaz pina la 10 cand mai dormea 1 ora, apoi papa si la prinz dormea 2 ore. Ideea e ca acum nu mai vrea sa doarma dimineata si intrebarea mea era la varsta de 9 luni (mai avem 1 saptamina si facem 9 luni) cite ore ar trebui sa doarma un bebe pe zi ?

Stiu ca esti tare ocupata si solicitata de cei 2 bebici mici dar daa ai timp 1 min sa imi raspunzi si mie iti multumesc.

Poop toate fetele...(bebe meu doarme) - ma duc sa pap si eu si sa calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ptr rebbe..e ok?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput