Puiuti de Randunici 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 10
ursuleata spune:
Bai, dar criss nu a mai intrat de cand cu soacra, sper ca nu a patit nimic randunoiul ei.
tiker
Mami de ursulet
cami33 spune:
nelia, eu ii dau ficatelul fiert.
HI,ursulica!!!
asa ne imbracam cand mergem afara![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
CristinaGoji spune:
Referitor la olita, exista 2 teorii, una, conform careia copilul trebuie pus la olita atunci cand este pregatit din pdv fizic si psihologic, exista diversi parametri pentru a verifica daca e sau nu pregatit, in orice caz dupa 1 an jumate, de regula la fetite in jurul varstei de 2 ani, la baieti - 2 ani jumate, pusul la olita si stimularea copilului sa faca la olita atunci cand il pui, nu atunci cand ii vine lui sa faca, nu face altceva decat sa-i formeze un reflex conditionat sa faca atunci cand il pui pe olita,ceea ce nu e corect. corect ar fi sa fie pus atunci cand vrea el sa faca, nu cand vrei tu ca el sa faca. A doua teorie se numeste "elimination communication", conform careia un copil iti semnalizeaza inca de cand e nou-nascut ca o sa faca pisu/caca. daca se actioneaza conform acestei teorii, copilul este lasat fara pampers, si noaptea, si afara, mereu fara pampers si mama va urmari atent semnalele pe care i le transmite copilul inainte sa-si faca nevoile.Dupa un timp mama se va obisnui cu semnalele copilului si=l va duce intr-un anumit loc, atunci cand el ii semnalizeaza ca va face pisu/caca exact inainte ca acesta sa faca. astfel copilul va ramane curat si ne-udat
. eu nu ma simt in stare sa actionez conform acestei teorii, asa ca o voi urma pe prima.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
nicol_conte spune:
Ursu!
Cami!
Nelia si eu tot fiert o sa ii dai ficatelul. Nu se dau prajeli la bebei
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
underqueen spune:
da...interesanta teorie...dar totusi la 2 ani jumate mi se pare prea tarziu...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
nicol_conte spune:
Cristina! Si mie mi se pare ok prima teorie.
ma enerveaza forumul asta ca merge greu
Plec sa-mi iau Alexia de la gradi si apoi o intind cu randunoiul la Bucuresti.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
cami33 spune:
nicol, ce face Alexia? E mai bine?
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
luny spune:
nelia nimic prajit! numai fiert!
despre "elimination communication" v-am pus eu un link, deta;liat, acum ceva timp..daca vrea cineva, il pun iar..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Am venit de afara, e binisor si e soare, nu mi s-a parut frig.
Nelia, cum prajit??? Nuuuu, cum au zis fetele, fiert.

Liana, sper ca ai avut succes cu fructele.

Luny, pai nu trebuie sa ajungeti la operatie. Razvanel saracutul a scapat fara, l-a decalotat o doctorita la Budimex, dar a fost dureros pentru el, oricum avea atunci mai bine de 2 ani. Eu il decalotasem pana la 1 anisor si apoi am crezut ca nu mai e nevoie. Si nu a avut copilul nimic pana cand intr-o dimineata ( dupa mai bine de 1 an de nedecalotare ) mi-a aratat-o saracutul rosie si umflata. Am mers urgent la Budimex si dupa ce l-au curatat bine nu voia sa faca pisu ca-l ustura rau de tot. Dadea drumul la cateva picaturi si plangea in hohote de usturime. Pana cand n-a mai putut tine deloc si a facut mult, mult. Oricum usturimea e doar la inceput , dupa care trece. Vaiii, si acum mi se face pielea gaina cand imi aduc aminte ce momente nasoale au fost atunci.
Eu zic sa faci cum va zice pediatrul vostru , banuiesc ca aveti incredere in el. Intradevar pareri sunt multe si pro si contra dar voi ca parinti stiti si simtiti cel mai bine ce e de facut.

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!