Puiuti de Randunici 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bai, dar criss nu a mai intrat de cand cu soacra, sper ca nu a patit nimic randunoiul ei.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

nelia, eu ii dau ficatelul fiert.
HI,ursulica!!!

asa ne imbracam cand mergem afara

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Referitor la olita, exista 2 teorii, una, conform careia copilul trebuie pus la olita atunci cand este pregatit din pdv fizic si psihologic, exista diversi parametri pentru a verifica daca e sau nu pregatit, in orice caz dupa 1 an jumate, de regula la fetite in jurul varstei de 2 ani, la baieti - 2 ani jumate, pusul la olita si stimularea copilului sa faca la olita atunci cand il pui, nu atunci cand ii vine lui sa faca, nu face altceva decat sa-i formeze un reflex conditionat sa faca atunci cand il pui pe olita,ceea ce nu e corect. corect ar fi sa fie pus atunci cand vrea el sa faca, nu cand vrei tu ca el sa faca. A doua teorie se numeste "elimination communication", conform careia un copil iti semnalizeaza inca de cand e nou-nascut ca o sa faca pisu/caca. daca se actioneaza conform acestei teorii, copilul este lasat fara pampers, si noaptea, si afara, mereu fara pampers si mama va urmari atent semnalele pe care i le transmite copilul inainte sa-si faca nevoile.Dupa un timp mama se va obisnui cu semnalele copilului si=l va duce intr-un anumit loc, atunci cand el ii semnalizeaza ca va face pisu/caca exact inainte ca acesta sa faca. astfel copilul va ramane curat si ne-udat. eu nu ma simt in stare sa actionez conform acestei teorii, asa ca o voi urma pe prima.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ursu!
Cami!

Nelia si eu tot fiert o sa ii dai ficatelul. Nu se dau prajeli la bebei

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

da...interesanta teorie...dar totusi la 2 ani jumate mi se pare prea tarziu...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Cristina! Si mie mi se pare ok prima teorie.

ma enerveaza forumul asta ca merge greu

Plec sa-mi iau Alexia de la gradi si apoi o intind cu randunoiul la Bucuresti.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

nicol, ce face Alexia? E mai bine?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nelia nimic prajit! numai fiert!
despre "elimination communication" v-am pus eu un link, deta;liat, acum ceva timp..daca vrea cineva, il pun iar..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am venit de afara, e binisor si e soare, nu mi s-a parut frig.

Nelia, cum prajit??? Nuuuu, cum au zis fetele, fiert.

Liana, sper ca ai avut succes cu fructele.

Luny, pai nu trebuie sa ajungeti la operatie. Razvanel saracutul a scapat fara, l-a decalotat o doctorita la Budimex, dar a fost dureros pentru el, oricum avea atunci mai bine de 2 ani. Eu il decalotasem pana la 1 anisor si apoi am crezut ca nu mai e nevoie. Si nu a avut copilul nimic pana cand intr-o dimineata ( dupa mai bine de 1 an de nedecalotare ) mi-a aratat-o saracutul rosie si umflata. Am mers urgent la Budimex si dupa ce l-au curatat bine nu voia sa faca pisu ca-l ustura rau de tot. Dadea drumul la cateva picaturi si plangea in hohote de usturime. Pana cand n-a mai putut tine deloc si a facut mult, mult. Oricum usturimea e doar la inceput , dupa care trece. Vaiii, si acum mi se face pielea gaina cand imi aduc aminte ce momente nasoale au fost atunci.
Eu zic sa faci cum va zice pediatrul vostru , banuiesc ca aveti incredere in el. Intradevar pareri sunt multe si pro si contra dar voi ca parinti stiti si simtiti cel mai bine ce e de facut.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput