Puiuti de Randunici 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 9
nicol_conte spune:
..iar cu olita, nici gand sa ma grabesc, e inca prea mica, dar si eu sunt comoda![]()
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
lianam spune:
neatza
...mai spre 12
....pai da, ca ne-am jucat pana acum, ce sa facem daca toata treaba-i gata 
.....acu' ne pregatim de fructe, momentul de cosmar, ca mai mult de 2-3 lingurite in momentele cele mai bune, nu reusesc sa o conving...nicol vreau si eu programelul ala (nu prea sunt eu "mester" la inginerii din astea
, dar invat, perseverez
... ca am mai filmat duracellu cate putin si zici ca am filmat o zi intreaga nu cateva minute, asa greu se descaraca daca ii dau mamei pe mess)...dau la schimb multi
si ce mai soliciti
....aaaa, sa-ti traisca nepotelul/nepotica (nu mai stiu ce ai zis ca e
) sa fie sanatos si el si mamica lui
Liana, mami de Teo
luny spune:
mersi, fetelor..am emotii ca se uita si l aputzii, sa vedem cum mai e fimoza fiziologica si daca ne trimite la chirurg, de fapt, in mod sigur..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Liana , multam de urari
. Pt cine mai vrea programelul id-ul meu de mess e nicol_conte
Mami de
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny mersi, fetelor..am emotii ca se uita si l aputzii, sa vedem cum mai e fimoza fiziologica si daca ne trimite la chirurg, de fapt, in mod sigur.. ![]() |
Aoleu Luny si te duci?
Eu nu am baietel , dar mai mult ca sigur nu m-as duce. Am vazut si am citit odata un articol care m-a infricosat,asemanau chestia asta cu o tortura , sau ceva de genu...brrrr
Mami de
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nicol_conte
Aoleu Luny si te duci? Eu nu am baietel , dar mai mult ca sigur nu m-as duce. Am vazut si am citit odata un articol care m-a infricosat,asemanau chestia asta cu o tortura , sau ceva de genu...brrrr Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) |
am tot citit si eu si sunt undeva intre...ta-su nu vrea sa-l lasam asa, sa il lasam in voia timpului, ca nu e nicio garantie ca nu va face infectii,etc..are un prieten care e patit de curand din cauza ca a tot neglijat..si daca tot imi va recomanda si mai tarziu sa-l decalotez, mai bine o fac acum cat e mic, decat cand e mai mare si stie ce e durerea, e mult mai nasol cu cat trece timpul..parca si clau a fost in situatia asta cu Razvi..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Da, ce sa zic, voi stiti cel mai bine ce trebuie facut..
Mami de
underqueen spune:
Tudor tocmai s-a trezit, fug sa-i dau sa pape si plecam afara!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
cami33 spune:
Neata![]()
Mai, e greu tare cu bebel 4x4, trebuie sa mopuiesc toata ziua
, ca-i place taaare mult sa linga parchetul
luny, bafta la doctor. baietelul unei prietene avea cam aceeasi problema si stiu ca s-a rezolvat fara operatie
cuscra, vreau pozici noi cu Teo!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu