Puiuti de Randunici 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

..iar cu olita, nici gand sa ma grabesc, e inca prea mica, dar si eu sunt comoda

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neatza ...mai spre 12 ....pai da, ca ne-am jucat pana acum, ce sa facem daca toata treaba-i gata .....acu' ne pregatim de fructe, momentul de cosmar, ca mai mult de 2-3 lingurite in momentele cele mai bune, nu reusesc sa o conving...nicol vreau si eu programelul ala (nu prea sunt eu "mester" la inginerii din astea , dar invat, perseverez ... ca am mai filmat duracellu cate putin si zici ca am filmat o zi intreaga nu cateva minute, asa greu se descaraca daca ii dau mamei pe mess)...dau la schimb multi si ce mai soliciti ....aaaa, sa-ti traisca nepotelul/nepotica (nu mai stiu ce ai zis ca e ) sa fie sanatos si el si mamica lui

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mersi, fetelor..am emotii ca se uita si l aputzii, sa vedem cum mai e fimoza fiziologica si daca ne trimite la chirurg, de fapt, in mod sigur..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Liana , multam de urari. Pt cine mai vrea programelul id-ul meu de mess e nicol_conte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

mersi, fetelor..am emotii ca se uita si l aputzii, sa vedem cum mai e fimoza fiziologica si daca ne trimite la chirurg, de fapt, in mod sigur..

Aoleu Luny si te duci?

Eu nu am baietel , dar mai mult ca sigur nu m-as duce. Am vazut si am citit odata un articol care m-a infricosat,asemanau chestia asta cu o tortura , sau ceva de genu...brrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Citat:
citat din mesajul lui luny

Aoleu Luny si te duci?

Eu nu am baietel , dar mai mult ca sigur nu m-as duce. Am vazut si am citit odata un articol care m-a infricosat,asemanau chestia asta cu o tortura , sau ceva de genu...brrrr

am tot citit si eu si sunt undeva intre...ta-su nu vrea sa-l lasam asa, sa il lasam in voia timpului, ca nu e nicio garantie ca nu va face infectii,etc..are un prieten care e patit de curand din cauza ca a tot neglijat..si daca tot imi va recomanda si mai tarziu sa-l decalotez, mai bine o fac acum cat e mic, decat cand e mai mare si stie ce e durerea, e mult mai nasol cu cat trece timpul..parca si clau a fost in situatia asta cu Razvi..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Da, ce sa zic, voi stiti cel mai bine ce trebuie facut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Tudor tocmai s-a trezit, fug sa-i dau sa pape si plecam afara!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata
Mai, e greu tare cu bebel 4x4, trebuie sa mopuiesc toata ziua, ca-i place taaare mult sa linga parchetul
luny, bafta la doctor. baietelul unei prietene avea cam aceeasi problema si stiu ca s-a rezolvat fara operatie
cuscra, vreau pozici noi cu Teo!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

mamici voi cum dati ficatel la bebei
?prajit normal?

puiutz de randunica 20008

Mergi la inceput