Puiuti de Randunici 2008!! (141)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am uitat sa zis de Stef ca zice si "la-la" , acum l-am auzit si mi-am amintit

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

De acord cu voi fetelor!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bubu, luny , cred profesia mea ca e un "handicap" acum, chiar citisem pe undeva de asta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny m-am exprimat eu gresit : nu biscuiti ii dau, cereale cu biscuiti de la milupa, dar imi e mai usor sa zic asa

nicol gata, am bunghit eu cu programelul, si m-am cam prins ce si cum ; deja am transformat cateva, dar acum nu mai am timp, mai la noapte

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

m-am intors cu trupa de la gradi...

Caut eu prin mail-ul comun numarul Kiei- ma uit la toate mesajele, in cele din urma la coada listei gasesc vreo 3 ale ei, cu poze de la nunta....mi se aprinde apoi beuletul sa ma uit la contacte...si, finally, gasesc acolo 2 numere, la unul scrie W in paranteza la altul M!!
Nu stiu la care oi suna maine daca vreau sa dau de ea prin expo...

Tot trecand prin mesaje vad multe mesaje de la o Cecilia...imi tot storc neuronul gandindu-ma cine e si cum si in ce fel....noroc ca am ajuns la contacte si am escoperit misterul!
Si doar mai zisese candva ca o cheama si asa!

Draga Cici( stii tu cine!) te pupic!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mooooama, ce-am mai dormit... o ora intreaga! Sanziana nu a vrut sa doarma la ea in pat, asa ca am luat-o cu mine, si am dormit amandoua. Ea inca mai "sforaie"

De cand e cu "separation anxiety" adoarme la mine in brate. Ea care pana acum nu putea sa stea in brate ca un bebelus din poze. Mereu era intr-o miscare continua, acum, se cuibareste la mine, de zici ca sunt o pictura Madonna cu pruncul.

Miha cu adormitul nu stiu ce sa-ti spun. Pana acum ea adormea inca cu bibele in gura. Acum se mai foieste. Stau langa patutul ei, cu lumina stinsa, pana adoarme. Ii mai dau suzeta cand o arunca, se mai ridica in fund sau in picioare si o pun in pozitia de somn... si tot asa. In vreo 20 de minute e deja in dreamland.
Imi placea tare mult cum adormea la sfarsitul biberonului fara alte maraieli, dar asta e! Tot sper sa se intoarca vremurile alea dupa ce o termina cu dintii (poate)
Tu il culci pe Luca la aceeasi ora? Eu am observat ca daca o culc mai devreme ca de obicei, face mai rau (probabil ca nu-i e somn inca). Daca o culc mai tarziu, cand chiar e obosita, adoarme mai repede.

Luny nasol cu putzulica, dar sigur o sa se rezolve pana la urma.

Clau Rebe si cucuiul ei. Off, ce sa-i faci, asa e cu puii astia mici si exploratori.

Tuchi daca ajungi maine la Baby Expo, suna. Eu am planuri sa ma duc mai dimineata. Sa vedem cum reusesc. Vreau sa ma uit de niste scaune de masina, si am de studiat piata. Mai vreau niste hainute, daca zici de firma aia de incaltari, o caut si pe aia.

Si eu sper sa nu se fi intamplat nimic cu Cris I-a sa-i caut numarul si sa o sun. Parca il aveam in telefon.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

va rog, nu radeti foarte tare...m-am prins cum e cu M si cu W-ul!

vai de capul meu in ce hal am ajuns!

Mergi la inceput

bai, copiii mei nu sufera de nici o separare! oare pentru ca m-am separat de ei inainte de a ajunge in aceasta perioada?
adik de plecat la munca zic, ca in camere diferite ne-am separat de f mult timp!( de la 2 luni la Seb!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

m-am intors cu trupa de la gradi...

Caut eu prin mail-ul comun numarul Kiei- ma uit la toate mesajele, in cele din urma la coada listei gasesc vreo 3 ale ei, cu poze de la nunta....mi se aprinde apoi beuletul sa ma uit la contacte...si, finally, gasesc acolo 2 numere, la unul scrie W in paranteza la altul M!!
Nu stiu la care oi suna maine daca vreau sa dau de ea prin expo...

Habar n-aveam ca sunt doua. Hai ca ma duc sa verific. Numarul e oricum ala cu 0729.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Miha - trece perioada asta cu cat mai disponibila esti pentru el atunci cand are nevoie de tine, cu atat mai repede si usor se va desprinde. Dar oricum va mai dura cateva luni bune.

Claudia - nu stiu sa-ti zic despre cat e normal sa doarma un copil de 9 luni,cred ca depinde de nevoile fiecarui copil in parte. Vladut, care era un adevarat energiser (si inca mai este),la 9 luni se trezea la 6,se culca la 10, dormea vreo 1,5 ore, si mai dormea o data pe la 15-15.30 tot o ora jumate, dupa care dormea de la 8 seara la 6 dimineata, cu 2 trezziri noaptea pentru lapte.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput