Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 23
AlexaM spune:
Nu stiu cu cine seamana ca nimeni in familie nu e roscat. Noi suntem blonzi amandoi (tati mai mult...eu cam saten). tati are barba roscata si la fel si tatal meu...dar atat. Vedem daca ramane culoarea asta...poate se mai schimba.
Cu salivatie in exces..vad ca si Matei a inceput de vreo saptamana. In schimb cu bagatul degetului/pumnului/pumnilor in gura deja are la activ cateva saptamani.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
AlexaM spune:
Super tare " The mom Song"...![]()
preety spune:
Fetelor ce fac culaptele asta praf. Il da afara pe tot dupa ce se vede clar ca il mananca in sila (aptamil). Daca o pun la san e ok dar nu suficient...
Cum il inlocuiesc? Cu ce?
Pediatra nu raspunde si nu stiu ce sa fac 
Tin fata nemancata????
babytza spune:
Alexa am reusit sa vad pozele. Are o culoare superba !!! Nici nu cred ca am mai vazut la un bebelus un roscat asa de frumos
Auzi, dar zi-mi si mie ceva. Am vazut ca ati pus diverse obiecte in cadita. A doua zi , la baita ? De ce se pune asa ? Eu pe Valentina am botezat-o la catolici, chiar nu stiu ce obicei este. Help !! Asa se pune ? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Pretty cand am incercat sa ii dau prima oara cu bibe , i-am dat Nan si cu toate ca asta a papat la spital , acasa l-a refuzat. Si i-am dat milumil, pe care l-a acceptat imediat. E posibil sa nu ii placa deloc la biberon, sau doar lapticul asta . Nu stiu ce sa iti zic, mai incearca la pediatru, sau schimba-l pur si simplu. 
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Raluca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Fetelor ce fac culaptele asta praf. Il da afara pe tot dupa ce se vede clar ca il mananca in sila (aptamil). Daca o pun la san e ok dar nu suficient... Cum il inlocuiesc? Cu ce? Pediatra nu raspunde si nu stiu ce sa fac ![]() Tin fata nemancata???? ![]() |
PREETY incearca Nan 1 sau Topfer mie pe astea mi le-a recomandat pediatra! Am incercat si eu Aptamil ca am vazut ca asta primea la maternitate, dar o constipa.

Bianca Florentina
CD27 spune:
babytza si noi avem patutz pliant si am reusit sa punem la el carusel pentru pat de lemn, noi il avem pe cel de la redoute, e tare simpatic si se declaseaza melodia cand plange bebe, iti poti inregistra vocea, are sunete din natura si muzica clasica
, mie imi place tare, pacat ca l-am folosit doar o saptamana
, abia astept sa ne mutam, cred ca o sa iau un bax de baterii si il folosesc la maxim
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babytza spune:
| citat din mesajul lui CD27 babytza si noi avem patutz pliant si am reusit sa punem la el carusel pentru pat de lemn, noi il avem pe cel de la redoute, e tare simpatic si se declaseaza melodia cand plange bebe, iti poti inregistra vocea, are sunete din natura si muzica clasica , mie imi place tare, pacat ca l-am folosit doar o saptamana , abia astept sa ne mutam, cred ca o sa iau un bax de baterii si il folosesc la maxim![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Super !!! Am crezut ca nu pot pune...o sa incerc si eu.

Soricelul meu iubit poze
poze David
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui babytza Alexa am reusit sa vad pozele. Are o culoare superba !!! Nici nu cred ca am mai vazut la un bebelus un roscat asa de frumos Auzi, dar zi-mi si mie ceva. Am vazut ca ati pus diverse obiecte in cadita. A doua zi , la baita ? De ce se pune asa ? Eu pe Valentina am botezat-o la catolici, chiar nu stiu ce obicei este. Help !! Asa se pune ? ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Multumim de aprecieri!
In baita de luare a mirului care se face a doua zi dupa botez (nu este parte din botez din punct de vedere bisericesc ci este doar o traditie) se pun diverse obiecte care simbolizeaza calitati pe care le vrei pt copilul tau: petale de flori ca sa fie frumos si frumos mirositor, miere ca sa fie dulce, ban de argint ca sa fie bogat, aur ca sa fie norocos, busuioc nu mai stiu de ce, canepa ca sa creasca mare repede si inalt, apa sfintita, ulei sfintit la botez.
Dupa baie, pe care i-o fac nasii, trebuie uscat si dat cu ulei de la botez de carte nasi la incheieturi, in talpi.
Eu nu prea cred in tot felul de superstitii asa ca am facut baita ca o petrecere...am mai pus in apa si ceasul lui ttai ...ca sa fie punctual...:-) si verighetele ca sa aiba noroc de dragoste...astea sunt inventate de noi...
sper sa te ajute.